يکشنبه ۲۱ تير ۱۴۰۵
اجتماعی

شهیدان انصاری و نورانی؛ الگوی مدیران بصیر و خدمتگزار برای امروز کشور

شهیدان انصاری و نورانی؛ الگوی مدیران بصیر و خدمتگزار برای امروز کشور
نسیم گیلان - استاندار گیلان با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان علی انصاری و علیرضا نورانی، این دو شهید والامقام را نماد مدیرانی آگاه، متخصص و متعهد دانست که با شناخت دقیق شرایط زمانه، مسئولیت و خدمت به مردم را برگزیدند.
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان؛ هادی حق‌شناس ظهر امروز (یکشنبه) در مراسم گرامیداشت شهیدان علی انصاری و علیرضا نورانی که با حضور خانواده‌های معظم شهدا، مسئولان استانی و شهرستانی و اقشار مختلف مردم در مسجد شهدا رودسر برگزار شد، با قدردانی از خانواده‌های معظم شهدا اظهار کرد: توفیق حضور در این مراسم برای دومین سال متوالی، افتخاری ارزشمند است و از خانواده‌های شهیدان انصاری و نورانی که همواره در مسیر زنده نگه داشتن یاد و آرمان‌های این عزیزان تلاش کرده‌اند، قدردانی می‌کنم.
وی با بیان اینکه شهیدان انصاری و نورانی از نمادهای مظلومیت شهدای گیلان در سال‌های نخست انقلاب اسلامی هستند، افزود: این دو شهید بزرگوار در مقطعی حساس از تاریخ انقلاب، مسئولیت‌های مهمی همچون استانداری و معاونت عمرانی استانداری گیلان را بر عهده داشتند و با درک صحیح شرایط کشور، مسیر خدمت و فداکاری را انتخاب کردند.
استاندار گیلان با اشاره به شخصیت علمی و مدیریتی شهید علی انصاری اظهار کرد: این شهید بزرگوار از نخبگان علمی کشور بود و با وجود فرصت‌های فراوان برای ادامه مسیر علمی و شخصی، خدمت به مردم و دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی را برگزید.
حق‌شناس با تأکید بر اینکه شهدای انقلاب اسلامی انسان‌هایی آگاه، دانشمند و بصیر بودند، گفت: انتخاب مسیر ایثار و شهادت از سوی این افراد، نتیجه شناخت دقیق آنان از شرایط کشور، تحولات جهانی و ماهیت جریان‌های سلطه‌گر بود.
وی با اشاره به شخصیت شهید مصطفی چمران افزود: شهید چمران نیز با وجود برخورداری از بالاترین مراتب علمی در دانشگاه‌های معتبر جهان، مسیر خدمت به ملت و انقلاب را انتخاب کرد و این موضوع نشان می‌دهد بسیاری از نخبگان کشور، علم و توان خود را در راه استقلال و پیشرفت ایران به کار گرفتند.
استاندار گیلان با اشاره به سابقه تاریخی فشارها علیه ملت ایران گفت: دشمنی قدرت‌های سلطه‌گر با ایران موضوع جدیدی نیست و ریشه در تلاش آنان برای تأثیرگذاری بر هویت تاریخی، تمدنی و جایگاه راهبردی کشور دارد.
حق‌شناس با اشاره به کودتای ۲۸ مرداد، کودتای نوژه و دیگر اقدامات مداخله‌جویانه علیه ملت ایران اظهار کرد: تجربه تاریخی نشان داده است هر کشوری که در مسیر خواسته‌های قدرت‌های بزرگ حرکت کند، مورد حمایت قرار می‌گیرد، اما ملت‌هایی که استقلال خود را دنبال کنند، همواره با فشار و دشمنی مواجه می‌شوند.
وی افزود: انقلاب اسلامی معادلات نظام سلطه را تغییر داد و جمهوری اسلامی ایران امروز به الگویی از استقلال و ایستادگی تبدیل شده است.
وحدت ملی و اتکا به توان داخلی؛ رمز عبور کشور از چالش‌ها
حق‌شناس ادامه داد: پیشرفت‌های ایران در حوزه‌هایی همچون فناوری‌های دفاعی، موشکی، پهپادی، دانش‌بنیان، پزشکی و مهندسی، حاصل اعتماد به جوانان ایرانی و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی است.
وی با بیان اینکه استقلال برای ملت‌ها هزینه دارد، خاطرنشان کرد: ایران اسلامی با وجود تحریم‌ها و فشارهای گسترده، مسیر پیشرفت و توسعه را ادامه داده و در بسیاری از عرصه‌ها به دستاوردهای قابل توجهی دست یافته است.
استاندار گیلان با تأکید بر اهمیت وحدت و همدلی در شرایط حساس کشور تحت امر ولایت فقیه اظهار کرد: در مقاطعی که بسیاری تصور نمی‌کردند چنین انسجامی میان مردم، نیروهای مسلح و مجموعه دولت شکل گیرد، این همدلی به وجود آمد و کشور توانست از شرایط دشوار عبور کند.
حق‌شناس افزود: تأکید همیشگی امام راحل و رهبر شهید ایران و همچنین رهبر معظم انقلاب بر حفظ وحدت میان مردم و مسئولان، به دلیل اهمیت این سرمایه اجتماعی در برابر توطئه‌های دشمنان است.
شهید مهندس علی اخوین انصاری استاندار اسبق گیلان و شهید مهندس علیرضا نورانی معاون عمرانی وی، سحرگاه پانزدهم تیرماه سال ۱۳۶۰ در چهارمین روز از ماه مبارک رمضان، یک هفته پس از انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی، در مسیر عزیمت به استانداری به دست منافقان کوردل در خیابان لاکانی رشت به شهادت رسیدند.

نسیم گیلان

مراسم گرامیداشت شهیدان علی انصاری و علیرضا نورانی با حضوراستاندار گیلان

نسیم گیلان

مراسم گرامیداشت شهیدان علی انصاری و علیرضا نورانی با حضوراستاندار گیلان

نسیم گیلان

مراسم گرامیداشت شهیدان علی انصاری و علیرضا نورانی با حضوراستاندار گیلان

نسیم گیلان

مراسم گرامیداشت شهیدان علی انصاری و علیرضا نورانی با حضوراستاندار گیلان

نسیم گیلان

مراسم گرامیداشت شهیدان علی انصاری و علیرضا نورانی با حضوراستاندار گیلان

نسیم گیلان

مراسم گرامیداشت شهیدان علی انصاری و علیرضا نورانی با حضوراستاندار گیلان

نسیم گیلان

مراسم گرامیداشت شهیدان علی انصاری و علیرضا نورانی با حضوراستاندار گیلان


نظرات شما