شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

استاندار گیلان در گفت‌وگو ویژه خبری خبر داد:

تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری حوزه مونتاژ خودروسازی در گیلان امضا شد

تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری حوزه مونتاژ خودروسازی در گیلان امضا شد
نسیم گیلان - استاندار گیلان از امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری در حوزه مونتاژ خودروسازی در استان خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، زمینه برای راه‌اندازی خط مونتاژ و توسعه صنعت خودروسازی در گیلان فراهم خواهد شد.
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - استاندار گیلان از امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری در حوزه مونتاژ خودروسازی در استان خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، زمینه برای راه‌اندازی خط مونتاژ و توسعه صنعت خودروسازی در گیلان فراهم خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی؛ هادی حق‌شناس استاندار گیلان شب گذشته در گفت‌وگو ویژه خبری سیمای مرکز استان از امضای تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری در حوزه مونتاژ خودروسازی در استان خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، زمینه برای راه‌اندازی خط مونتاژ و توسعه صنعت خودروسازی در گیلان فراهم خواهد شد.
حق‌شناس افزود: در ادامه برنامه‌های توسعه ‌ای استان، تفاهم‌نامه‌ای با جمعی از سرمایه‌گذاران حوزه خودرو و مهندسان بومی گیلان امضا شده است که بر اساس آن، راه‌اندازی خط مونتاژ خودرو در استان مورد پیگیری قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به پیشینه تخصصی این مجموعه سرمایه‌گذاری تصریح کرد: این گروه از فعالان، از مدیران و کارشناسان باسابقه صنعت خودروسازی کشور هستند که ظرفیت فنی و اجرایی مناسبی برای اجرای این طرح دارند.
استاندار گیلان ادامه داد: بر اساس این تفاهم، زمینی در محدوده صنعتی استان در اختیار سرمایه‌گذاران قرار خواهد گرفت تا مقدمات راه‌اندازی خط مونتاژ و در ادامه تولید خودرو در گیلان فراهم شود.
حق‌شناس با اشاره به وضعیت تولید چای در استان اظهار کرد: چین اول برداشت چای در سال جاری به پایان رسیده و حدود ۴۵ هزار تن محصول برداشت شده است.
وی افزود: در این مرحله، بخش خصوصی تقریباً تمامی مطالبات چایکاران را پرداخت کرده و دولت نیز تاکنون حدود ۱۰۰ میلیارد تومان تأمین مالی انجام داده است؛ 
همچنین حدود ۳۰۰ میلیارد تومان دیگر در حال پیگیری است که پیش‌بینی می‌شود طی هفته آینده به‌طور کامل پرداخت شود.
استاندار گیلان ادامه داد: با تکمیل پرداخت‌ها، زمینه برای آغاز چین دوم برداشت چای از حدود ۲۵ خردادماه فراهم خواهد شد.
حق‌شناس با اشاره به شرایط اقلیمی مناسب در سال جاری تصریح کرد: بارش‌های مطلوب و مدیریت بهتر مزارع موجب افزایش کیفیت و ثبات تولید شده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۹۵ هزار تن چای در استان تولید شد، گفت: پیش‌بینی‌ها حاکی از افزایش تولید در سال جاری و بهبود وضعیت اقتصادی این بخش است.
استاندار گیلان افزود: در سال جاری هم قیمت برگ سبز چای افزایش یافته و هم بسیاری از کارخانه‌ها خرید محصول را بالاتر از نرخ تضمینی دولت انجام می‌دهند که این موضوع یک نقطه امید برای چایکاران محسوب می‌شود.
حق‌شناس تأکید کرد: حمایت اقتصادی از کشاورزان نقش مهمی در جلوگیری از تغییر کاربری باغات چای دارد و در صورت توجیه اقتصادی فعالیت کشاورزی، انگیزه برای حفظ اراضی افزایش خواهد یافت.


نظرات شما