نسیم گیلان - صدا و سیما / مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: با خروج سامانه بارشی، امشب از آسمان گیلان، هوای استان تا پایان هفته در بیشتر ساعات پایدار پیش بینی شده است.
محمد دادرس، مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: با خروج تدریجی سامانه بارشی و کاهش ابر از اواخر وقت امروز، آسمان گیلان از فردا سه شنبه تا پایان هفته در بیشتر ساعات پایدار پیش بینی شده است.
بازار ![]()
وی با اشاره به بارشهای پراکنده باران در برخی مناطق گیلان در این مدت، افزود: دمای هوای استان از فردا تا پایان هفته 2 تا 4 درجه افزایش مییابد.
مدیرکل هواشناسی گیلان با بیان اینکه بیشترین در شبانه روز گذشته از بندر کیاشهر 21 درجه و کمترین دما از اسب وونی تالش 4 درجه ثبت شد، گفت: دمای فعلی رشت مرکز گیلان 18 درجه سلسیوس و رطوبت هوای این شهر 88 درصد است.
محمد دادرس افزود: دریای خزر امروز و فردا با حداکثر ارتفاع موج 90 سانتی متر برای فعالیتهای دریانوردی در برخی ساعات نامناسب است، اما از فردا سه شنبه تا جمعه مناسب پیش بینی شده است.