نسیم گیلان - معاون ابتدایی آموزش و پرورش استان گیلان گفت: برنامه توانا با محوریت آموزش فعال، ایجاد محیط با نشاط و مثبت یادگیری و استفاده از فناوری با تاکید بر هوش مصنوعی، چارچوب مناسبی برای توانمند سازی نیروی انسانی و ارتقای کیفیت آموزش ارائه می دهد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان گیلان ، سیده رقیه فرجودی، در نشست نمایندگان مدیران مدارس ابتدایی و شاهد مناطق 34 گانه استان گیلان با تاکید بر ایجاد فضای با نشاط و شاداب در مدارس، گفت: یادگیری از طریق بازی ، اجرای برنامه های مشارکتی در مدرسه ( دانش آموزان و اولیا) ، ایجاد محیط مثبت یادگیری همراه با نظارت مستمر و علمی مبتنی بر شاخصها ، گامی مهم در افزایش سطح کیفیت آموزش در مدارس می باشد. وی افزود: در رویکردهای جدید ارزشیابی -که در آنها ارزشیابی نه از یادگیری، بلکه برای یادگیری و به مثابه یادگیری است- اصل بر این است که دانشآموز تشویق شود، توانمندیهای او شناخته شود و با خویش و نه با دیگران مقایسه شود .
معاون آموزش ابتدایی خاطرنشان کرد : تشکیل اجتماعات یادگیری و تبادل تجربه و طراحی برنامه های آموزشی مشترک در کنار برگزاری کارگاه ها جهت ارتقای دانش حرفه ای معلمان، معاونان آموزشی و مدیران، یکی از راههای اصلی دستیابی به تحول پایدار در آموزشوپرورش است .
این طرح برای اولین بار است که در حال اجراست و همه معلمان، مدیران، کادر اجرایی و دانش آموزان مقطع ابتدایی را شامل می شود .