نسیم گیلان

آخرين مطالب

گزارش هاآرتص از هک اطلاعات هزاران اسرائیلی با سوابق نظامی و امنیتی توسط ایرانی‌ها گفتگو

گزارش هاآرتص از هک اطلاعات هزاران اسرائیلی با سوابق نظامی و امنیتی توسط ایرانی‌ها
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - تسنیم / روزنامه عبری هاآرتص با اشاره به اینکه در عملیات سایبری ایران اطلاعات هزاران نفر از کارکنان بخش‌های حساس امنیتی و نظامی اسرائیل فاش شده است، تاکید کرد، درز این حجم از اطلاعات، بی‌سابقه و ترسناک بوده و این افراد را به خطر می‌اندازد.
روزنامه عبری هاآرتص در گزارشی به بررسی بخشی از ضربات وارد شده به رژیم صهیونیستی در نتیجه عملیات‌های سایبری ایران پرداخته و نوشت: یک گروه هکری ایرانی پایگاه اطلاعاتی عظیم حاوی اطلاعات هزاران اسرائیلی را که در موقعیت‌های حساس نظامی و امنیتی خدمت می‌کردند فاش کرده و درز این حجم از اطلاعات از جامعه اسرائیل، بی سابقه است.
این رسانه صهیونیستی گزارش داد که اطلاعات فاش شده شامل نام، شماره تلفن، آدرس ایمیل و موقعیت‌های قبلی افراد در یگان‌های اطلاعاتی نیروی هوایی و یگان‌های پدافندی ارتش اسرائیل است. درز این میزان از اطلاعات ممکن است نتیجه هک یک وبسایت استخدام ارتش اسرائیل باشد که در آن، افراد اطلاعات شغلی خود را ثبت می‌کنند. به نظر می‌رسد که این عملیات از بیش از یک سال گذشته رخ داده باشد؛ زیرا آخرین رزومه در این وب سایت به سال 2024 برمی‌گردد.
بازار
در ادامه این گزارش آمده است: این درز اطلاعات با هدف گیج کردن اسرائیل و به خطر انداختن کسانی است که اطلاعاتشان فاش شده و برخی از این افراد در وزارت جنگ و دفتر نخست وزیری منصب‌هایی داشته‌اند و نقش مهمی در توسعه سیستم‌های پهپادی، موشکی و پدافندی دارند. بعد از انجام تحقیقات و بررسی 250 رزومه مربوط به اسرائیلی‌هایی که اطلاعاتشان فاش شده است، مشخص شد که اغلب این اطلاعات معتبر هستند.
بر اساس این گزارش، کارشناسان بخش اطلاعات سایبری اعلام کردند که این عملیات بخشی از یک کمپین بزرگتر است که شامل بیش از 20 عملیات هک و افشای اطلاعات می‌شود که طی هفته‌های اخیر علیه اسرائیل انجام شده است.
روزنامه هاآرتص تصریح کرد: این عملیات‌های سایبری و افشای اطلاعات مسئولان و شخصیت‌های نظامی و امنیتی اسرائیل ضعف بزرگی را در جامعه اسرائیل در سطح ارتباط عمیق بین بخش فناوری و نهادهای نظامی و امنیتی فاش می‌کند؛ به طوری که اکثر فارغ التحصیلان بخش فناوری و اطلاعات مجبورند رزومه‌های دقیق خود را بنویسند. این رزومه‌ها حاوی اطلاعات حساسی در مورد نقش، وظایف و پروژه‌هایی می‌شوند که این افراد در طول دوران خدمت نظامی خود روی آنها کار کرده‌اند و این در حالی است که برخی از اطلاعات مذکور باید محرمانه بمانند.
یکی از افرادی که اطلاعات او در این عملیات سایبری فاش شده است، در گفتگو با هاآرتص اظهار داشت: اتفاقی که افتاده واقعاً ترسناک است و می‌تواند کارکنان بخش نظامی و امنیتی اسرائیل را در چارچوب جنگ اسرائیل علیه غزه به ویژه هنگام سفر به خارج، در معرض پیگردهای قانونی و امنیتی قرار دهد.
رسانه مذکور عبری تاکید کرد: در میان اطلاعات افشا شده از کارکنان بخش نظامی و امنیتی اسرائیل، اطلاعات مربوط به یک مقام سابق در بخش تحقیقات یگان اطلاعاتی 8200 هم وجود دارد که اکنون در یک شرکت بزرگ اسرائیلی دارای منصب اجرایی است. در رزومه این مقام اسرائیلی به نقش او در حفظ برتری سایبری یگان 8200 و تجربه گسترده در کشف آسیب پذیری های امنیتی اشاره شده است. همچنین یکی از کارمندان یک شرکت بزرگ فناوری بین المللی هم که اپراتور پهپاد و افسر آموزش در ارتش اسرائیل بوده و برنامه‌های آموزشی را برای نیروی هوایی توسعه می‌داده است نیز از جمله کسانی است که نام او در میان افرادی که اطلاعاتشان فاش شده، دیده می‌شود.
هاآرتص در پایان این گزارش خود نوشت: در بحبوحه جنگ جاری در غزه و تشدید حملات سایبری، این درز اطلاعات، شاخص خطرناکی از شکنندگی جبهه فناوری اسرائیل و قدرت دشمنان آن برای بهره‌برداری از حتی ظریف‌ترین آسیب پذیری‌هاست.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/825973/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد

ایده مدل مو برای دخترهای جوان!

ابلاغ پیام تبریک و تسلیت رئیس بنیاد شهید به خانواده شهدای اقتدار در استان یزد

نهضت سرکشی از خانواده‌های شهدا در سراسر کشور به دستور مهندس اوحدی صورت گرفت

قیمت جدید بلیت پرواز اربعین، 15 تا 18 میلیون تومان

سالیوان: خواسته خلاف NPT ترامپ، در مذاکرات هسته‌ای بن‌بست ایجاد کرد

وزیر خارجه ایران: هیچ عجله‌ای برای ورود به مذاکرات نسنجیده نداریم

جلسه شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا

روبل در برابر دلار به بالاترین سطح 2 سال گذشته رسید

هیچ کالای اساسی دولتی در بنادر باقی نمانده است

زیدآبادی در واکنش به اظهارات ظهره‌وند علیه پزشکیان: ادای ملی-مذهبی در آوردن از این نوع طرز فکر برنمی‌آید

ادعای وال استریت ژورنال در مورد محتوای گفتگوی خصوصی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران

رئیس‌جمهور در دوران جنگ کجا بود و چه می‌کرد؟

منابع دیپلماتیک: ایران پیشنهادی از مسکو برای توقف غنی‌سازی دریافت نکرده است

صخره مقدس؛ کتابی برای روز‌های جنگی مردم ایران

آزادی یک بانوی زندانی سرپرست خانوار اهل لاهیجان با کمک اوقاف

پایگاه‌های تابستانی گیلان برای دانش آموزان استثنایی آغاز بکار کرد

افسردگی و تنهایی، عوامل پنهان «زورگویی در دنیای مجازی»

معامله 727 کیلوگرم شمش نقره و 201 کیلوگرم شمش طلا در بورس کالا

بانک مرکزی ضوابط بازگشایی مجدد درگاه‌های پرداخت سکوهای برخط طلا را اعلام کرد

چه تعداد کاربر در بورس فعال هستند؟

ویرایش پنجم مقررات ملی و کنترل ساختمان ابلاغ شد

تشییع پیکر مطهر شهید «توحید مهرپور دارستانی» در رودبار

لغو جلسه ایران و آمریکا در نروژ؟/ اکسیوس: ایران و آمریکا به دنبال محل دیگری برای این دیدار هستند

عارف: نشاط انجام کار دستگاه‌های اجرایی در دوره جنگ واقعاً بی‌نظیر بود

وال استریت ژورنال در مورد تاریخ رسمی آغاز مذاکرات میان آمریکا و ایران: هنوز چیزی تعیین نشده است

سخنگوی وزارت خارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است

تاریخ پیش فروش بلیط قطار مرداد 1404 و اربعین اعلام شد

قیمت جدیدی برای نان مصوب نشده؛ گران‌فروشی تخلف است

پیش بینی بورس یکشنبه 22 تیر 1404

عراقچی: برنامه هسته‌ای ایران صلح‌آمیز باقی خواهد ماند؛ همچنان عضو متعهد به ان پی تی خواهیم بود

سردار وحیدی: سرو صدا‌های رژیم صهیونیستی ناشی از درماندگی اوست

اجرای طرح محور پیربازار به ضیابر پس از 5 سال

عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابرها

عراقچی: همکاری‌های ما با آژانس متوقف نشده و شکل جدیدی پیدا خواهد کرد

برگزاری جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری

آکسیوس مدعی شد: درخواست مسکو از تهران برای موافقت با غنی‌سازی صفر درصد

دیدار مدیر عامل بیمه دی با خانواده‌های شهدای اقتدار استان مازندران

وزیر صمت: چک‌های برگشتی تا سه ماه مانع دریافت تسهیلات نمی‌شوند

عراقچی: همکاری‌های ما با آژانس متوقف نشده البته شکل جدیدی پیدا خواهد کرد که کاملا طبیعی است

آزادی یک بانوی زندانی سرپرست خانوار از زندان لاهیجان با کمک اوقاف

دنباله‌دار میان‌ستاره‌ای تازه کشف‌شده از کل منظومه شمسی قدیمی‌تر است

پنج شرط بانک مرکزی برای فعالیت سکوهای فروش طلا

کاهش نرخ بیکاری به 7.3 درصد در بهار 1404

معاملات بازار ارز تجاری به 8 میلیارد دلار رسید

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد

مطهری: سیاست وفاق ملی برای کشور آرامش به ارمغان آورد

نماینده قزوین: گروسی در صورت ورود به ایران باید دستگیر و محاکمه شود

رئیس‌ شورای اطلاع‌رسانی دولت: رئیس‌جمهور با مردم صادق است

با 6 حقوقدان معرفی شده برای عضویت در شورای نگهبان بیشتر آشنا شوید