تقدیر مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان از کارکنان ستادی در اجرای برنامه های آموزشی، پرورشی و رفاهی
فرهنگي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: عملکرد دستگاه تعلیم و تربیت استان در ستاد اسکان، گزینش ، حوزه مالی و رفاهی رضایت بخش است.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان گیلان ، نرگس دستیار در جلسه شورای اداری با تسلیت ایام ماه محرم با اشاره به رشادت های مردم ایران در نبرد 12 روزه با رژیم صهیونیستی اظهار داشت: در این مدت وفاق ملی ایرانیان بار دیگر بر همگان اثبات شد و ذره ای از تحرک و پویایی در روند اداره جامعه و مردم کم نشد. وی با تقدیر از عملکرد کارکنان حوزه ستادی از ابتدای سال 1404 خاطرنشان کرد: عملکرد نظام تعلیم و تربیت استان، در ستاد اسکان، گزینش، حوزه مالی، رفاهی ، آموزشی و پرورشی و سنجش سلامت دانش آموزان تاکنون رضایت بخش بوده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اجرای 53 پروژه طرح شهید سلیمانی در استان خاطرنشان کرد: امیدوارم با همت همه همکاران فرهنگی در اجرای دقیق پروژه مهر سال نو تحصیلی را با قوت آغاز کنیم. دستیار با اشاره به ضرورت تغییرات در نظام مدیریتی اظهار داشت: تغییرات مدیریتی باعث پویایی مجموعه می شودو استفاده از ظرفیت های جدید و دمیدن روحی تازه به کالبد سازمانی از اهداف آن است. وی با اشاره به اینکه سنگ بنای آموزش در پایه های ابتدایی بسیار مهم است خاطرنشان کرد: چشم انداز باید مشخص باشد، روزمرگی ها کار را برای سنگ بنای آینده دچار مشکل می کند .





لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/823326/