نسیم گیلان

آخرين مطالب

رسانه انگلیسی: ایران پدافند اسرائیل را فرسوده کرده‌ است سیاسی

رسانه انگلیسی: ایران پدافند اسرائیل را فرسوده کرده‌ است
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا / طبق اعلام دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، ایران تاکنون بیش از 370 موشک بالستیک به سمت اراضی اشغالی شلیک کرده و به گفته کارشناسان، تل‌آویو و واشنگتن اکنون مجبور به جیره‌بندی موشک‌های دفاعی گران‌قیمت خود هستند.
رسانه انگلیسی در مقاله‌ای با اذعان به کاهش ذخایر موشک‌های رهگیری رژیم صهیونیستی بر اثر حملات بالستیک ایران، گزارش داد که ایالات متحده نیز به‌عنوان حامی تسلیحاتی اصلی این رژیم، نگران ضعیف‌شدن قدرت پدافندی رژیم اشغالگر است.
به گزارش میدل‌ایست‌آی، یک مقام ارشد آمریکایی که در جریان تلاش‌های دولت واشنگتن برای تأمین مجدد سامانه‌های دفاعی رژیم صهیونیستی قرار دارد، اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در چهار روز جنگ مستقیم با ایران، با سرعت زیادی در حال مصرف موشک‌های رهگیر بالستیک خود است.
این مقام افزود که برخی از مقامات در دولت آمریکا نگران‌اند که حمله مستقیم ایالات متحده به ایران، منجر به تلافی شدیدتر از سوی تهران شود و باعث شود ذخایر جهانی رهگیرهای موشکی ایالات متحده به سطحی «فاجعه‌بار» کاهش یابد.
رژیم صهیونیستی به یک سامانه سه‌لایه پدافند هوایی متکی است، اما حملات اخیر ایران چالش‌ جدی‌ای برای این سامانه‌ها محسوب می‌شوند. گنبد آهنین برای رهگیری موشک‌ها و پهپادهای کوتاه‌برد طراحی شده است، سامانه «فلاخن داوود» برای رهگیری راکت‌های سنگین‌تر و برخی موشک‌های بالستیک استفاده می‌شود، و سامانه‌های «ارو 2» و «ارو 3» به‌منظور انهدام موشک‌های بالستیک – حتی در فضای خارج از جو – طراحی شده‌اند.
با این حال، رژیم صهیونیستی همواره با مشکل در تأمین مجدد موشک‌های سامانه «ارو» مواجه بوده است. میدل‌ایست‌آی پیش‌تر گزارش داده بود که پس از حمله ایران در آوریل 2024، این رژیم برای جایگزینی موشک‌های مصرف‌شده سامانه «ارو» با چالش مواجه شده است. موشک‌های این سامانه به‌صورت مشترک توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی تولید می‌شوند.
«دن کالدل»، مقام سابق پنتاگون در دولت ترامپ، در پستی در شبکه ایکس نوشت: «نوع موشک‌های رهگیری که برای انهدام موشک‌های بالستیک استفاده می‌شود، بسیار گران‌قیمت و تولید انبوه آن‌ها دشوار است.» او همچنین گفت: «با فرض اینکه رژیم صهیونیستی ذخایر خوبی از موشک‌های «ارو» و «استانر» داشته، اما با توجه به استفاده قبلی در برابر حملات حوثی‌ها و حملات موشکی سال گذشته ایران، احتمالاً اکنون نیاز به جیره‌بندی دارند.»
طبق اعلام دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، ایران از 13 ژوئن تاکنون حداقل 370 موشک بالستیک به سمت اراضی اشغالی شلیک کرده است.
ایالات متحده در حال جبران کمبود موشک‌های رهگیر رژیم صهیونیستی است. طبق گزارش میدل‌ایست‌آی، سامانه‌های دفاعی آمریکا از جمله یک واحد سامانه پدافند موشکی «تاد» در اراضی اشغالی مستقر شده و کوشیده‌اند تا موشک‌های ایرانی را هدف قرار دهند.
بازار
در کنار آن، پنتاگون تأیید کرده که نیروی دریایی ایالات متحده از موشک‌های دفاع هوایی SM-3 برای دفاع از رژیم صهیونیستی استفاده کرده است. تحلیلگران نظامی خاطرنشان کرده‌اند که در جریان عملیات نظامی آمریکا علیه انصارالله یمن در سال 2024، نیروی دریایی آمریکا تنها در یک روز معادل یک سال ذخایر موشک SM-3 را مصرف کرد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/821631/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رهبر اکثریت سنا: با مداخله نظامی آمریکا علیه ایران مخالفم

اعتراف دیر هنگام گروسی

تصاویری از خسارات حمله موشکی اخیر ایران به اسرائیل

بیانیه شدیداللحن حوزه علمیه نجف علیه تهدیدات گستاخانه ترامپ نسبت به مقام مرجعیت

سندرز: ترامپ نباید اقدام نظامی غیرقانونی علیه ایران انجام دهد

گروسی: هیچ مدرکی از تلاش ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای نداریم

تصویری از عبور بی عیب و نقص موشک فتاح از میان 12 موشک گنبد آهنین رژیم صهیونیستی

سپاه: بر آسمان سرزمین های اشغالی تسلط کامل یافته ایم

تقابل موفق پدافند با اهداف متخاصم در آسمان تهران

هشدار صهیونیست‌ها درباره پرتاب گروهی از پهپادهای ایرانی

صدای موتور موشک ایرانی عامل دیگر برای رعب و وحشت صهیونیست‌هاست

قاتل پدافند صهیونیست‌ها را بشناسید

حمایت مردم ونزوئلا از مردم ایران

حضور گسترده مردم در میدان فلسطین تهران در محکومیت رژیم صهیونیستی

تاکید حماس بر حمایت از حق ایران در دفاع از خود

بیانیه سپاه: در حمله اخیر از موشک‌های فتاح نسل اول استفاده شد

صدور هشدار برای تخلیه یک منطقه تل‌آویو توسط ایران

واکنش یک کانال تلگرامی اسرائیلی به حمله موشکی اخیر ایران

توییت حساب رهبر انقلاب: هرگز با صهیونیست‌ها سازش نخواهیم کرد

هشدار‌ تخلیه برای شهرک نشینان صهیونیست در تل آویو

صدای چند انفجار در تهران

اختصاصی آخرین خبر/ منبع مطلع: در صورت ورود آمریکا به درگیری پایگاه‌ها و کشورهای میزبان‌ هدف قرار خواهد گرفت

فلسطینی‌ها بوستر موشک های ایرانی به یادگاری بردند

لغو پروازهای ایران تا ساعت 14 امروز تمدید شد

تصاویری از موج جدید حملات ایران به اراضی اشغالی

بارش باران موشک بر سر اسرائیلی‌ها

ماجرای تلاش عامل منافقین برای خودکشی پیش از دستگیری

موج جدید موشکهای ایران به اسراییل رسید

حمله شدید شهرام همایون به وطن‌فروشان

ویدئوی دیگری از خودزنی موشک رهگیر سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی

دیدار نماینده ولی فقیه، مدیرکل بنیاد مازندران و رئیس بنیاد بابل از خانواده شهید دکتر سیدمحمدرضا ذاکریان در امیرکلا بابل

پوستری که رسانه رهبر انقلاب لحظاتی قبل منتشر کرد

دستگیری عوامل موساد توسط نیروهای مردمی

رسانه صهیونیستی: موشک‌های ایران دقیق به هدف برخورد می‌کنند

واکنش سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به حمله اسرائیل به صدا و سیمای ایران

متا به کاربران هوش مصنوعی خود هشدار داد

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تعرض رژیم صهیونیستی به خاک ایران هدف قرار گرفتند

یمن: برای حمایت از ایران، وارد عمل می‌شویم

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، 28 خرداد 1404

صدراعظم آلمان: اسرائیل «کارهای کثیف» غرب را انجام می‌دهد

‌تجمع اسپانیایی‌ها مقابل سفارت اسرائیل در حمایت از ایران

ایروانی: پاسخ ایران دفاعی، محدود و بازدارنده بود

دفتر احمدی‌نژاد شایعه ترور وی را تکذیب کرد

پلیس فتا: تا ساعاتی دیگر اینترنت به حالت عادی برمیگردد و اینترنت ملی نمی‌شود

تلاش میدانی نیرو‌های امدادی و خدمات رسان به مردم

روزی نو در یکی از شهرهای گیلان

اگر کوسه‌ها شش ندارند، پس سوراخ بینی آن‌ها چه کاربردی دارد؟

هوش مصنوعی مانند انسان فکر می کند

کوتاه کردن شلوار جین بدون برش زدن!

شهادت 3 نفر از کارکنان رسانه ملی در تهران