نسیم گیلان

آخرين مطالب

پزشکیان: مگر می‌شود ایران را تحریم کرد؟ سیاسی

پزشکیان: مگر می‌شود ایران را تحریم کرد؟
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - فارس / رئیس جمهور در نشست با فعالان اقتصادی ایلام گفت: آمریکا ایران را به تحریم تهدید می‌کند، مگر می‌شود جمهوری اسلامی را با 400 کیلومتر مرز تحریم کرد.
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در نشست با فعالان اقتصادی استان ایلام گفت: مباحث مرتبط با صنعت نیازمند جمع‌بندی است. پیشنهاد می‌کنم وزیر صنعت به ایلام سفر کند و در جلسه‌ای مشترک با فعالان اقتصادی، مشکلات موجود را بررسی و برای آن‌ها راهکارهای مشخصی ارائه شود.
وی افزود: در حوزه گردشگری، جلسه‌ای تخصصی با حضور مسؤول مربوط برگزار شود. در زمینه نفت و گاز نیز با توجه به اینکه معاون وزیر نفت به استان آمده‌اند، مناسب است که شخص وزیر نفت نیز بنا به دستور شما به استان بیاید.
این مقام مسئول ادامه داد: ایلام ظرفیت‌های بزرگی در این حوزه دارد که می‌تواند در سطح ملی اثرگذار باشد. ما با وزیر نفت درباره این پتانسیل‌ها صحبت خواهیم کرد.
پزشکیان بیان کرد: ایلام استانی با منابع طبیعی، زیرزمینی، زمینی و هوایی فراوان است. نباید این‌همه ظرفیت را نادیده گرفت یا از دیگران انتظار داشت در حالی که خودمان از منابع موجود استفاده نمی‌کنیم.
بازار
وی با بیان اینکه ما وظیفه داریم بستر را برای شما آماده کنیم تا با قدرت وارد عمل شوید، گفت: این منطقه فرصت‌های بسیار ارزشمندی دارد که می‌تواند هم برای منطقه، هم برای کشور، و هم برای خود شما نقطه تحول باشد.
رئیس جمهور تصریح کرد: در خصوص مسائل مرزی با کشور عراق نیز، لازم است ابتدا با وزیر امور خارجه درباره مشکلات موجود گفت‌وگو کنم، پس از آن با وزیر عراق نیز صحبت خواهیم کرد.
پزشکیان گفت: از استاندار محترم استان آقای کرمی نیز درخواست می‌کنم جلسه‌ای با استانداران مرزی عراق داشته باشند تا راهکاری برای هماهنگی و تعاملات اقتصادی پیدا شود. در کنار آن، گروهی برای بررسی مسائل ارزی و چگونگی انجام تبادلات مالی و تجاری تشکیل شود تا فعالان اقتصادی استان بتوانند با سهولت بیشتری تجارت خود را پیش ببرند.
این مقام مسئول بیان کرد: در حوزه کشاورزی، متأسفانه وزیر محترم در سفر بودند و امکان حضور نیافتند. با این حال، پیشنهاد می‌کنم با مشارکت جهاد کشاورزی، دانشگاه‌ها و متخصصان محلی، نقشه‌ای جامع برای کشت در منطقه طراحی شود. باید بررسی کنیم که چه محصولاتی با اقلیم استان همخوانی دارند و چه آموزش‌هایی باید به کشاورزان ارائه شود. 
وی افزود: هدف این است که با توجه به منابع آبی، نوع کشت، نحوه عرضه محصولات و مقابله با مخاطراتی نظیر سرمازدگی، کشاورزی منطقه را به سطحی پایدار و اقتصادی برسانیم.
وی عنوان کرد: تصور من این است که باید یک جلسه جامع در این خصوص برگزار شود؛ چه در تهران و چه در خود ایلام، در این جلسه تکلیف راهبرد کشاورزی استان مشخص شود، محصولات قابل کشت تعیین گردد، و برنامه‌ای برای آموزش و مشارکت نهادهای اجرایی تدوین شود
پزشکیان ادامه داد: استان ایلام با توجه به وسعت و منابع موجود، می‌تواند بسیار فراتر از وضعیت فعلی در تولید کشاورزی ایفای نقش کند.
وی افزود: برای توسعه استان، نیازمند یک نگاه مدیریتی مبتنی بر تحلیل وضعیت موجود هستیم. ما باید شناخت دقیقی از توانمندی‌ها، ضعف‌ها، فرصت‌ها و تهدیدهای استان داشته باشیم. این همان اصل اساسی در مدیریت (تحلیل SWOT) است؛ اینکه بدانیم چه در اختیار داریم، چه چالش‌هایی پیش‌روست و مسیر حرکت ما باید از کجا به کجا باشد.
پزشکیان تصریح کرد: اگر هدف ما توسعه استان ایلام در حوزه‌هایی مانند کشاورزی، گردشگری، صنعت، تجارت و حمل‌ونقل است، لازم است نقشه راهی روشن طراحی کنیم. این امر تنها با بهره‌گیری از خرد جمعی امکان‌پذیر است. همان‌طور که در فرهنگ دینی ما نیز آمده: «من شاور الناس شارکهم فی عقولهم»؛ کسی که با دیگران مشورت کند، در واقع از عقل آنان نیز بهره‌مند می‌شود.
این مقام مسئول عنوان کرد: با چنین نگاهی، می‌توانیم به ظرفیت‌های عظیم ایلام تکیه کنیم؛ استانی با مرز 400 کیلومتری با عراق که می‌تواند فرصت‌های بی‌نظیری برای تجارت، حتی در شرایط تحریم، فراهم کند. هیچ مانعی برای تجارت مرزی وجود ندارد؛ حتی بدون نیاز به ارز خارجی، می‌توان معاملات تهاتری از قبیل تبادل گندم، برنج، روغن و سایر کالاها را سامان داد. مهم این است که بنشینیم و مسیر را دقیق طراحی کنیم.
پزشکیان در ادامه این جلسه گفت: اگر موانعی از سوی دولت در مسیر تجارت و توسعه وجود دارد، ما حتماً آمادگی داریم برای رفع آن‌ها اقدام کنیم. هدف ما این نیست که یک مسیر خاص را تحمیل کنیم، بلکه هر راهکاری که منجر به حل مشکلات مردم شود، از آن استقبال می‌کنیم. 
وی افزود: در مورد بازارچه‌های مرزی نیز پیگیری‌هایی انجام خواهد شد. هفته آینده وزیر اقتصاد در دولت حضور خواهد داشت و امیدواریم با همراهی مجلس، تصمیمات مؤثری گرفته شود. همان‌طور که مقام معظم رهبری نیز توصیه فرمودند، باید با همکاری و همدلی، کشور را به پیش برد.
این مقام مسئول بیان کرد: ریشه بسیاری از اختلافات در ناآگاهی و جهل است. نباید بدون درک صحیح از مسائل، مخالفت کنیم یا مانع اجرای طرح‌های درست شویم. همان‌طور که در قرآن آمده، خداوند کسانی را که به سخن محکم و درست پایبند باشند، در دنیا و آخرت تثبیت می‌کند. در مقابل، مخالفت بی‌دلیل با حق، ظلم است.
رئیس جمهور تصریح کرد: اگر کسی سخن منطقی، مستدل و مبتنی بر شواهد (مانند پزشکی مبتنی بر شواهد) ارائه دهد، هیچ دلیلی برای نپذیرفتن آن وجود ندارد. باید یاد بگیریم وقتی حرفی درست است، آن را بپذیریم و از اختلاف‌افکنی دوری کنیم. ما آمده‌ایم تا مشکلات را حل کنیم، نه اینکه به آن‌ها اضافه کنیم. هر کاری که بتوانیم برای کمک به توسعه استان انجام دهیم، انجام خواهیم داد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/820504/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاید آغاز بیماری پارکینسون از مغز نباشد!

قدیمی‌ترین سنگ‌های زمین با سن 4٫16 میلیارد سال در کانادا قرار دارند

چشم‌انداز 3200 مگاپیکسلی؛ 6 جرم پنهان در نخستین تصویر خیره‌کننده تلسکوپ ورا روبین

دبیر انجمن حبوبات ایران: قیمت حبوبات کاهش می یابد

وزیرصنعت: قیمت خودرو با ملاحظات تنظیم بازار تعیین شد

پیش‌بینی کاهش قیمت برنج با ورود محصول امسال و واردات

30 هزار میلیارد تومان مبادله اوراق بهادار و کالا در 4 بورس ایران

نرخ تورم صنعت به 32.9 درصد رسید

تمدید لغو پروازهای فرودگاه امام(ره) و مهرآباد تا ساعت 14 فردا

همه چیز درباره سفر هوایی به تبریز؛ بهترین زمان، قیمت ها و ترفندهای خرید ارزان

9 نکته ضروری که هنگام ترجمه وب سایت باید در نظر بگیرید

جریمه‌های تاخیر وام‌های بانک سپه بخشیده می‌شود

خبر خوش شورای عالی بورس برای سهامداران؛ بانک مرکزی وارد فرآیند حمایت از بازار سرمایه شد

رقم عجیب بدهی جاری دو خودروساز بزرگ اعلام شد

حضور پزشکیان در مراسم بزرگداشت سرلشکر شهید محمد کاظمی

سفیر ایران به وزارت خارجه آلمان احضار شد

ادعای ترامپ: ما هر چه از ایران بخواهیم، به دست خواهیم آورد

علی مطهری: خوب بود که سه پایگاه آمریکا را در پاسخ به حمله سه سایت هسته‌ای میزدیم!

وزیر خارجه عمان: مذاکرات هسته‌ای ایران با فراهم شدن شرایط از سر گرفته می‌شود

باقری کنی: آمریکایی‌ها میز مذاکره را منفجر کردند

تأکید پوتین و ماکرون بر حق ایران برای بهره‌مندی از انرژی هسته‌ای

مطهری: بعید است که ایران دکترین اتمی خود را تغییر دهد

کالاس: اتحادیه اروپا آماده تسهیل‌گری در مذاکرات هسته‌ای ایران است

گاردین: ایران بر پایه یک دروغ مورد حمله قرار گرفت، اما اروپایی‌ها حاضر نشدند آن را محکوم کنند

جایگزینی مناسب برای کودهای شیمیایی در مناطق اسیدی و کم‌فسفر

دستاورد دانشمند ایرانی برای تشخیص زودهنگام سرطان با نانوذرات و هوش مصنوعی

کاهش عوارض شیمی درمانی با نانودارورسان‌های هدف‌گیر سرطان

عکس روز ناسا از چشم اژدها

گوجه‌فرنگی‌هایی که معکوس تکامل یافته‌اند!

وداع با شکوه مردم شهرستان رودبار با شهید وطن

هوای گیلان تا عصر فردا پایدار است

ارتقاء خدمات گردشگری در سواحل گیلان ضروری است

طوفان‌ها چطور نام‌گذاری می‌شوند؟

«شیر طلایی»؛ نوشیدنی شگفت‌انگیز

58 هزار خودروی فرسوده اسقاط شد

نرخ طلا و سکه همچنان می‌تازد؛ فتح کانال جدید در بازار دلار

حجم سنگین لوازم خانگی قاچاق در بازار و عدم برخورد مستمر با قاچاقچیان

قیمت گوشت قرمز در بازار تهران

سکوت 10 ماهه؛ آمار مسکن در دسترس نیست

ریزش شاخص بورس برای چهارمین روز متوالی

سخنگوی دولت: کالابرگ به مرور پرداخت خواهد شد

گواهی مشارکت با سود پیش بینی شده 40 درصد با ضمانت بانک ملی ایران

امنیت سرمایه دیجیتال زیر سایه موشک‌ها

کمک دولت و بانک مرکزی به بازار سرمایه

مهرعلیزاده: باید شبکه‌های جاسوسی در داخل کشور شناسایی شود

رئیس دانشگاه شهید بهشتی: قطعا جای اساتید و دانشمندان هسته‌ای را پر خواهیم کرد

روایت پیراهن حاجی

ترند: پزشکیان به جمهوری آذربایجان سفر می‌کند

4 پیشنهاد ایران به اتحادیه بین‌المجالس جهانی درباره تجاوز صهیونیست‌ها

روایت دو نماینده از بازدید محل حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین