نسیم گیلان

آخرين مطالب

ترامپ: ایران در مذاکرات هسته‌ای تهاجمی‌تر و سرسخت‌تر شده است سیاسی

ترامپ: ایران در مذاکرات هسته‌ای تهاجمی‌تر و سرسخت‌تر شده است
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایرنا / رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز که روز سه شنبه به وقت محلی، فقط بخش کوتاهی از آن منتشر شد، گفت: «ایران در مذاکرات هسته‌ای بسیار تهاجمی‌تر شده است.»
ترامپ مدعی شد: «ایران رفتار بسیار متفاوتی نسبت به روزهای گذشته در طول مذاکرات دارد. این موضوع مرا شگفت‌زده و ناامید می‌کند، اما قرار است ملاقات کنیم. خواهیم دید چه اتفاقی رخ خواهد داد.» 
این شبکه آمریکایی وابسته به جمهوریخواهان و حامی ترامپ به نقل از مقامات آمریکایی ادعا کرد: «به نظر می‌رسد ایران مذاکرات را بدون پیشرفت ملموس به تعویق می‌اندازد و در عین حال تلاش‌های هسته‌ای خود را پیش می‌برد.»
ترامپ روز گذشته به گفتگوی خود با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل اشاره و خاطرنشان کرد: «ما در مورد مسائل زیادی صحبت کردیم و گفتگو عالی بود. خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد.»
رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی با تکرار ادعاها و تهدیدات خود مدعی شد: ما در حال انجام کارهای زیادی در مورد ایران هستیم" و ایرانی‌ها مذاکره‌کنندگان «خوب و بسیار سرسختی » هستند. تلاش می‌کنیم با ایران به توافق برسیم تا ویرانی و مرگ رخ ندهد. امیدواریم با ایران به توافق برسیم و این ممکن است محقق نشود؛ به زودی خواهیم فهمید. آنها به دنبال غنی‌سازی هستند. ما نمی‌توانیم به آنها اجازه غنی سازی بدهیم. ما دقیقاً برعکس آن را می‌خواهیم. از گفتن این جمله متنفرم .زیرا گزینه جایگزین بسیار بسیار خطرناک است اما آنها به آنجا نرسیده‌اند.
ترامپ که در یک میزگرد با رهبران کسب‌وکارها در آمریکا در کاخ سفید به سوالات خبرنگاران درباره گفت و گوهایش با نتانیاهو پاسخ می داد، خطاب به« دارا خسروشاهی» مدیر عامل اوبر که در این نشست حضور داشت، با خنده گفت: فکر می کنم شما باید مذاکره کنید.شاید شما در این کار بهتر باشید. شاید باید شما را بفرستم. چه ایده خوبی. این می توانست ایده روز باشد. اگر دارا را برای مذاکره بفرستیم، چه می شود؟
به گفته اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، دور ششم مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا برای روز یکشنبه آینده در مسقط در حال برنامه‌ریزی است.
مقامات دولت ترامپ برغم برگزاری مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا، ضمن درخواست مذاکرات مستقیم، اظهارات، ادعاها و اقدامات متناقض خود را تکرار می کنند. آنها تلاش کرده اند از یک سو، چشم‌اندازی مثبت از مذاکرات خود با ایران ارائه کنند و از سوی دیگر، با تکرار ادعاها و تهدیدات واشنگتن در چارچوب سیاست فشار حداکثری و فضاسازی، درباره تبعات عدم توافق هراس ایجاد کنند.
«بدر بوسعیدی» وزیر خارجه عمان 10 خرداد در سفری کوتاه و چندساعته به تهران، پیشنهادی رسمی از سوی دولت ایالات متحده را در رابطه با مذاکرات هسته‌ای غیرمستقیم با ایران به «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران تحویل داد.این سفر که در چارچوب میانجیگری عمان میان تهران و واشنگتن انجام شد، به منظور ارائه «عناصر» پیشنهاد آمریکا به ایران صورت گرفت. عراقچی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت که ایران «در چارچوب اصول، منافع ملی و حقوق مردم» خود پاسخی مناسب به این پیشنهاد خواهد داد.
«سید عباس عراقچی» وزیر خارجه 12 خرداد در مدت زمان حضور در قاهره، پایتخت مصر در گفتگو با برنامه «لقاء خاص» شبکه القاهره الاخباریه با تاکید بر اینکه مذاکرات ایران و آمریکا آسان نیست، گفت: در دور گذشته، زمانی که با گروه 1+5 مذاکره می‌کردیم، این مذاکرات بیش از دو سال به طول انجامید. بنابراین نمی‌توان انتظار داشت که فقط طی پنج دور مذاکره، به توافق برسیم. البته در حال حاضر اختلافات زیادی بین ما وجود دارد که برخی از آن‌ها، اختلافات اصولی هستند.
وزیر خارجه ایران تصریح کرد: اما این به معنای آن نیست که رسیدن به توافق غیرممکن است. اگر آمریکا از خواسته‌های غیرمنطقی و غیرعملی خود دست بردارد و واقعیت برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران را به‌درستی درک کند، آن‌گاه ما آماده توافق هستیم. اما اگر آمریکا قصد دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ما را مختل کند، قطعاً ما آماده پذیرش چنین چیزی نیستیم و این نیز قابل تحقق نخواهد بود. موضوع غنی‌سازی اورانیوم برای ما یک دستاورد علمی است که به‌وسیله دانشمندان‌ ما حاصل شده و نمی‌توانیم از این موضوع صرف‌نظر کنیم.
بازار
از زمان روی کارآمدن دولت دوم ترامپ در 20 ژانویه 2025 ، تاکنون پنچ دور مذاکره غیر مستقیم میان ایران و آمریکا برگزار شده است که دور پنجم روز جمعه دوم خرداد در شهر رم ایتالیا برگزار شد. دور اول مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان، روز شنبه 23 فروردین 1404 در مسقط برگزار شد و دو طرف، گفت‌وگوها را سازنده و رو به جلو توصیف کردند. دور دوم گفت‌وگوها نیز روز شنبه 30 فروردین ماه در شهر رم ایتالیا به میزبانی عمان برگزار و دور سوم مذاکرات شنبه ششم اردیبهشت ماه و چهارمین دور روز یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 (11 می 2025) در شهر مسقط، پایتخت عمان برگزار شدند.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/820244/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کتاب سفیر سایق آمریکا در ویتنام منتشر شد

آیا ChatGPT برای بقا حاضر است جان انسان‌ها را فدا کند؟

تصمیم گیری در خصوص نحوه فعالیت بازار سرمایه تا عصر شنبه

آمادگی صنعت نفت برای پشتیبانی از امنیت ملی

خساراتی به تأسیسات راه‌آهن وارد نشده است؛ حرکت قطارها، طبق برنامه است

وزارت جهاد کشاورزی: تامین و توزیع کالاهای اساسی بدون مشکل انجام میشود

وزارت ارتباطات: اینترنت به طور موقت محدود می‌شود

توقف پروازهای فرودگاه امام و مهرآباد تا بامداد شنبه تمدید شد

توانیر: شبکه برق کشور پایدار است

واریز و برداشت پلتفرم‌های طلا به دستور بانک مرکزی متوقف شد

توانیر: تامین برق مشترکان روال عادی دارد؛ پایداری شبکه سراسری برق

پیام وزارت اقتصاد در پی جنایت امروز رژیم صهیونیستی

وزیر رفاه: حمله به بهزیستی قصرشیرین جنایت جنگی است

بازدید میدانی وزیر نفت از خدمت‌رسانی در جایگاه‌های سوخت

عوارض خروج از کشور مسافران حفظ می‌شود؛ مساعدت با دانشجویان و اتباع

پروازهای مهرآباد تا بامداد شنبه متوقف شد

حضور استاندار گیلان در راهپیمایی مردمی اعلام انزجار از حملات رژیم صهیونیستی

چه بلایی سر فضانوردان پس از بازگشت از فضا می‌آید؟

8 شاهکار باستانی که علم هنوز از توضیح آن‌ها عاجز است

وقتی ChatGPT مشاور عشقی می‌شود، شکست حتمی است!

تأکید استاندار گیلان بر نقش کلیدی خیرین در توسعه زیرساخت‌های آموزشی

اطلاعیه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی درباره تداوم برگزاری امتحانات خردادماه، مطابق برنامه ابلاغی

در پی تجاوز و جنایت وحشیانه ی سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

هشتمین مراسم سالگرد شهادت شهید حسن عشوری برگزار شد

گزارش تصویری از جشنواره خیّران مدرسه ساز استان گیلان

«کرامت شهادت»؛ نقطه عطف فرهنگ غدیر

تامین کالای قاچاق بلاگرهای اینستاگرامی از کجاست؟

تسهیلات فرودگاه امام(ره) برای خروج مسافران از شهر فرودگاهی

راه‌آهن: خسارتی به زیرساخت‌های ریلی وارد نشده است؛ برنامه حرکت قطار‌ها بدون تغییر

واکنش زیرساخت به اختلال در اینترنت؛ مشکلی باشد برطرف می‌کنیم

توسعه کسب و کار نانویی با افزایش ظرفیت تولید گرافن به 140 تُن در سال

تولید و فعالیت در شرکت پالایش نفت آبادان بدون وقفه ادامه دارد

احتمال اختلال موقت و کوتاه مدت در سامانه کدال

ایران‌خودرو به جای بهبود تولید، به جنگ قیمت رفت

کاهش بیش از یک درصدی بازارهای سهام آمریکا در پی حمله رژیم صهیونیستی

شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران: آسیبی به تاسیسات پالایشگاهی وارد نشده است

استانداری اصفهان: حمله به سایت هسته‌ای نطنز تلفات جانی نداشت/ آلودگی هسته‌ای در نطنز وجود ندارد

روحانی: این لحظات، آزمونی است که صبر و بصیرت را می‌طلبد/ این ملت از هر فتنه‌ای قوی‌تر بیرون خواهد آمد

جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: نیروهای مسلح بیش از هر زمان دیگری آمده جان فشانی برای ملت ایران است

وزیر کشور: تمام استانداران در سراسر کشور در محل کارشان حاضر هستند

شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: وعده ما مصلاهای نمازهای جمعه سراسر کشور

ابطحی: ایرانی هم صدا ترین‌ لحظاتش را در برابر حمله خارجی تجربه می‌کند

ارتش: سرنوشت رژیم خونریز صهیونی دردناک خواهد بود/ دعوت مردم به آرامش

ظریف: رژیم صهیونیستی بزرگترین تهدید برای صلح منطقه‌ای و جهانی است

سازمان انرژی اتمی: آژانس انرژی هسته‌ای دیگر اعتبار بین المللی ندارد

اطلاعات سپاه: هرگونه تحرک مشکوک به ستاد خبری سپاه و بسیج با شماره 114 ارسال شود

گروسی: هیچ افزایشی در سطح تشعشعات سایت نطنز مشاهده نشده است

پیام تسلیت مدیرکل آموزش و پرورش گیلان در پی جنایت سحرگاه امروز در به شهادت رساندن فرماندهان ارشد نظامی

زاکربرگ برای توسعه هوش جامع مصنوعی آستین‌ها را بالا زد

تکریم مدیر کل بنیاد مازندران از هفت خانواده شهید و جانباز در تنکابن