نسیم گیلان

آخرين مطالب

خبر بد از ظرفیت نیروگاه‌های برق کشور اقتصادی

خبر بد از ظرفیت نیروگاه‌های برق کشور
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - فارس / یک نماینده مجلس گفت: نیروگاه‌های تولید برق ما زیر 50 درصد ظرفیت در حال کار هستند و باید تجهیزات آنها به‌روزرسانی شود.
محمد پاک مهر عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در زمینه انرژی تجدید پذیر ظرفیت‌ها و استعدادهای خوبی در کشور داریم، گفت: در زمینه انرژی خورشیدی و هم انرژی بادی واقعاً اقلیم و شرایط در کشور فراهم است ولی از این فرصت ها استفاده نشده و سرمایه گذاری لازم صورت نگرفته است. محمد پاک مهر نماینده بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به چالش کنونی صنعت برق و قطع برق در نقاط مختلف کشور، به سرانه مصرف زیاد انرژی در ایران اشاره کرد و گفت: متاسفانه با این مصارف زیاد و افزایش لوازم برقی پرمصرف در کشور یک برنامه‌ریزی بلند مدت برای تامین برق تدبیر نشد. وی افزود: برای افزایش نیروگاه های تولید برق و همچنین برای تعمیر، به روز رسانی و اصلاح نیروگاه‌های تولید برق که مستهلک و فرسوده شدند و راندمان بسیار پایینی دارند، اقدام موثری نشد. خیلی از نیروگاه‌های تولید برق ما زیر 50 درصد ظرفیت در حال کار هستند و باید تجهیزات آنها به‌روزرسانی بشود. وی غفلت گذشته در استفاده از برق‌های تجدید پذیر و خورشیدی را یادآور شد و افزود: ما برای استفاده از انرژی برق تجدید پذیر ظرفیت ها و استعدادهای خوبی داریم. هم در زمینه انرژی خورشیدی و هم انرژی بادی واقعاً امکانات خوبی در کشور وجود دارد ولی از این فرصت ها استفاده نشده و سرمایه گذاری لازم صورت نگرفته است. وی با اشاره به ضرورت بهره برداری از تولید برق هسته‌ای گفت: متاسفانه در این زمینه هم کوتاهی صورت گرفت. فشار ما برای تولید برق، روی منابع فسیلی، گاز و سوخت مایع بود. این اشتباهاتی بوده که از گذشته وجود داشته و دارد، اما این روند باید اصلاح شود.
وی با بیان اینکه ما با نگاه علمی به دنیا متوجه می شویم که کشورها بخش زیادی از منابع انرژی برق را از محل انرژی خورشیدی و انرژی بادی تأمین می‌کنند، افزود: حتی در برخی از کشورهای پیشرفته از منابع انرژی هسته‌ای برای تولید برق استفاده می کنند و برق هسته‌ای دارند ولی ما کوتاهی کردیم. وی تاکید کرد: اگر ناترازی در حوزه تولید برق داریم، در حوزه تولید گاز داریم و در حوزه تسهیلات بانکی و غیره داریم، در درجه اول این ناترازی در حوزه مدیریتی است. وی با بیان اینکه نگاه مدیریتی باید تغییر کند، افزود: نگاه مدیریتی مبتنی بر علمی و آینده نگری باید شکل بگیرد. متاسفانه این اتفاق نیفتاد.وی با بیان اینکه با توجه به امکانات موجود کشور، ما در زمینه تولید برق نباید چالشی داشته باشیم، افزود: متاسفانه می‌بینیم در برهه‌ای ذخیره سوخت زمستانی نیروگاه‌ها صفر می شود و این آسیب زاست. وی در همین زمینه به نیروگاه شیروان اشاره کرد و گفت: در زمستان نیروگاه تولید برق سیکل ترکیبی شیروان در استان خراسان شمالی با 1440 مگاوات با راندمان بالای 50 درصد جز نیروگاه های ممتاز و تراز اول کشور ماست، 150 تا 250 مگاوات برق تولید می کند. وقتی علت را جویا می‌شویم می‌گویند سوخت نداریم! وی با بیان اینکه در حال حاضر خیلی از نیروگاه‌های تولید برق بخاطر کمبود سوخت خاموشی یا کم‌کاری دارد، افزود: بنابراین چالش اول ناترازی مدیریتی است. بنابراین برای رفع این مشکلات باید اول ناترازی مدیریتی را اصلاح کنیم.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/820200/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کتاب سفیر سایق آمریکا در ویتنام منتشر شد

آیا ChatGPT برای بقا حاضر است جان انسان‌ها را فدا کند؟

تصمیم گیری در خصوص نحوه فعالیت بازار سرمایه تا عصر شنبه

آمادگی صنعت نفت برای پشتیبانی از امنیت ملی

خساراتی به تأسیسات راه‌آهن وارد نشده است؛ حرکت قطارها، طبق برنامه است

وزارت جهاد کشاورزی: تامین و توزیع کالاهای اساسی بدون مشکل انجام میشود

وزارت ارتباطات: اینترنت به طور موقت محدود می‌شود

توقف پروازهای فرودگاه امام و مهرآباد تا بامداد شنبه تمدید شد

توانیر: شبکه برق کشور پایدار است

واریز و برداشت پلتفرم‌های طلا به دستور بانک مرکزی متوقف شد

توانیر: تامین برق مشترکان روال عادی دارد؛ پایداری شبکه سراسری برق

پیام وزارت اقتصاد در پی جنایت امروز رژیم صهیونیستی

وزیر رفاه: حمله به بهزیستی قصرشیرین جنایت جنگی است

بازدید میدانی وزیر نفت از خدمت‌رسانی در جایگاه‌های سوخت

عوارض خروج از کشور مسافران حفظ می‌شود؛ مساعدت با دانشجویان و اتباع

پروازهای مهرآباد تا بامداد شنبه متوقف شد

حضور استاندار گیلان در راهپیمایی مردمی اعلام انزجار از حملات رژیم صهیونیستی

چه بلایی سر فضانوردان پس از بازگشت از فضا می‌آید؟

8 شاهکار باستانی که علم هنوز از توضیح آن‌ها عاجز است

وقتی ChatGPT مشاور عشقی می‌شود، شکست حتمی است!

تأکید استاندار گیلان بر نقش کلیدی خیرین در توسعه زیرساخت‌های آموزشی

اطلاعیه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی درباره تداوم برگزاری امتحانات خردادماه، مطابق برنامه ابلاغی

در پی تجاوز و جنایت وحشیانه ی سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

هشتمین مراسم سالگرد شهادت شهید حسن عشوری برگزار شد

گزارش تصویری از جشنواره خیّران مدرسه ساز استان گیلان

«کرامت شهادت»؛ نقطه عطف فرهنگ غدیر

تامین کالای قاچاق بلاگرهای اینستاگرامی از کجاست؟

تسهیلات فرودگاه امام(ره) برای خروج مسافران از شهر فرودگاهی

راه‌آهن: خسارتی به زیرساخت‌های ریلی وارد نشده است؛ برنامه حرکت قطار‌ها بدون تغییر

واکنش زیرساخت به اختلال در اینترنت؛ مشکلی باشد برطرف می‌کنیم

توسعه کسب و کار نانویی با افزایش ظرفیت تولید گرافن به 140 تُن در سال

تولید و فعالیت در شرکت پالایش نفت آبادان بدون وقفه ادامه دارد

احتمال اختلال موقت و کوتاه مدت در سامانه کدال

ایران‌خودرو به جای بهبود تولید، به جنگ قیمت رفت

کاهش بیش از یک درصدی بازارهای سهام آمریکا در پی حمله رژیم صهیونیستی

شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران: آسیبی به تاسیسات پالایشگاهی وارد نشده است

استانداری اصفهان: حمله به سایت هسته‌ای نطنز تلفات جانی نداشت/ آلودگی هسته‌ای در نطنز وجود ندارد

روحانی: این لحظات، آزمونی است که صبر و بصیرت را می‌طلبد/ این ملت از هر فتنه‌ای قوی‌تر بیرون خواهد آمد

جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: نیروهای مسلح بیش از هر زمان دیگری آمده جان فشانی برای ملت ایران است

وزیر کشور: تمام استانداران در سراسر کشور در محل کارشان حاضر هستند

شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: وعده ما مصلاهای نمازهای جمعه سراسر کشور

ابطحی: ایرانی هم صدا ترین‌ لحظاتش را در برابر حمله خارجی تجربه می‌کند

ارتش: سرنوشت رژیم خونریز صهیونی دردناک خواهد بود/ دعوت مردم به آرامش

ظریف: رژیم صهیونیستی بزرگترین تهدید برای صلح منطقه‌ای و جهانی است

سازمان انرژی اتمی: آژانس انرژی هسته‌ای دیگر اعتبار بین المللی ندارد

اطلاعات سپاه: هرگونه تحرک مشکوک به ستاد خبری سپاه و بسیج با شماره 114 ارسال شود

گروسی: هیچ افزایشی در سطح تشعشعات سایت نطنز مشاهده نشده است

پیام تسلیت مدیرکل آموزش و پرورش گیلان در پی جنایت سحرگاه امروز در به شهادت رساندن فرماندهان ارشد نظامی

زاکربرگ برای توسعه هوش جامع مصنوعی آستین‌ها را بالا زد

تکریم مدیر کل بنیاد مازندران از هفت خانواده شهید و جانباز در تنکابن