نسیم گیلان

آخرين مطالب

استاندار در شورای ساماندهی امور سالمندان تأکید کرد:

دهکده سلامت، گامی نو برای رفاه سالمندان گیلانی اجتماعي

دهکده سلامت، گامی نو برای رفاه سالمندان گیلانی
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - استاندار گیلان از برنامه‌ریزی برای ایجاد دهکده سلامت ویژه سالمندان خبر داد و این طرح را گامی نو در راستای ارتقاء خدمات رفاهی و درمانی برای جمعیت رو به رشد سالمندان استان دانست.

به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان؛ نشست شورای ساماندهی امور سالمندان استان عصر امروز (شنبه) با حضور هادی حق‌شناس استاندار گیلان، رئیس سازمان بهزیستی کشور، مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط و جمعی از فعالان حوزه سالمندی در سالن غدیر استانداری برگزار شد.

نسیم گیلان


استاندار گیلان در این نشست با بیان اینکه «استان گیلان 6 واحد درصد سالمندتر از میانگین کشوری است»، گفت: این آمار علاوه بر هشدارهایی که در حوزه سیاستگذاری جمعیتی دارد، نشان‌دهنده افزایش امید به زندگی مردم ایران است که از جنبه‌ای مثبت، بیانگر ارتقاء شاخص‌های بهداشتی، درمانی و آموزشی کشور است.
هادی حق‌شناس با تأکید بر نقش آموزش در ارتقای کیفیت زندگی، اظهار داشت: هر فردی که در مسیر آموزش قرار می‌گیرد، چند ساعت بیشتر زندگی خواهد کرد؛ چرا که آموزش، کیفیت زیستن را ارتقاء می‌دهد.
وی ضمن قدردانی از تلاش‌های دستگاه‌های مسئول در زمینه سالمندان افزود: با نگاهی به آمار، از مجموع جمعیت سالمند استان که حدود 450 هزار نفر است، تنها 280 هزار نفر تحت پوشش صندوق‌های بازنشستگی کشوری، تأمین اجتماعی، بهزیستی یا کمیته امداد هستند؛ در حالی‌که بیش از 170 هزار نفر هیچ نوع پوششی ندارند که این موضوع نیازمند توجه ویژه در سیاستگذاری‌های رفاهی و حمایتی است.
استاندار گیلان همچنین با اشاره به اینکه در کشور خانم‌ها به طور میانگین 10 درصد سالمندتر از آقایان هستند و این رقم در گیلان به یک درصد بیشتر می‌رسد، افزود: این بدان معناست که بانوان سالمند نیازمند مراقبت‌های بیشتر اجتماعی، بهداشتی و روانی هستند، به ویژه آنکه در دوران سالمندی، احتمال تنهایی آنان بیشتر است.
وی با اشاره به پیشنهاد راه‌اندازی شهرک سالمندان در استان، اظهار کرد: در صورت مشارکت 50 درصدی سازمان بهزیستی در تأمین زیرساخت‌ها، آماده‌ایم نسبت به اجرای سریع این طرح اقدام کنیم؛ زمین آن نیز مشخص شده و مشارکت بخش خصوصی نیز در آن پیش‌بینی شده است.
نیاز مبرم گیلان به مراکز خدماتی و رفاهی ویژه سالمندان
حق‌شناس با بیان اینکه جمعیت سالمندان استان بیش از جمعیت دانش‌آموزی است (445 هزار نفر سالمند در برابر 380 هزار دانش‌آموز)، تصریح کرد: این آمار به روشنی بیانگر آن است که در آینده، نیاز به مراکز نگهداری، خدماتی و رفاهی ویژه سالمندان از نیاز به مراکز آموزشی نیز فراتر خواهد رفت.
وی در پایان با قدردانی از همه دستگاه‌های اجرایی، نهادهای حمایتی نظیر بهزیستی و خیرین فعال در حوزه سالمندی، بر ضرورت اتخاذ رویکردهای آینده‌نگرانه و علمی در مواجهه با پدیده سالمندی تأکید کرد و گفت: هر اقدامی که امروز در حوزه سالمندی انجام می‌دهیم، در حقیقت برای آینده خودمان است.
گیلان پا به سن گذاشت
رئیس سازمان بهزیستی کشور نیز در این نشست گفت: کشور ایران در حال ورود به مرحله سالمندی است اما گیلان وارد این مرحله شده است؛ جمعیت سالمندی در این استان بیشتر از میانگین کشوریست.

نسیم گیلان


سیدجواد حسینی اظهار کرد: بیش از 16 درصد جمعیت گیلان بالای 60 سال سن دارند و این استان در حوزه سالمندی یک موج جلوتر است.
وی با بیان اینکه تاکنون 16 شهر دوستدار سالمند در کشور راه‌اندازی شده‌ که باید گسترش یابد اضافه کرد: راه‌اندازی 17 باشگاه توانمندسازی سالمندان با عنوان"بهزیست معلم" در گیلان مدنظر است.
وی در ادامه با بیان اینکه سال جاری در حوزه بهزیستی گیلان برنامه‌های مهمی در دستور کار قرار گرفته است اضافه کرد: ایجاد هزار و 500 فرصت شغلی، ایجاد پنل خورشیدی به صورت سه مگاواتی با سهامداران مددجو و به صفر رساندن پشت نوبتی‌های بهزیستی در دهک‌های نخست از جمله این برنامه‌هاست که باید تحقق یابد.
رئیس سازمان بهزیستی بیان کرد: در سال جاری تمام کسانی که از فرصت ازدواج در جامعه هدف بهزیستی گیلان برخوردار شوند، جهیزیه آنان به طور کامل تامین می شود؛ ضمن اینکه 6 هزار دانشجو و دانش‌آموز جامعه هدف این نهاد تحت حمایت ویژه توانمندسازی قرار می‌گیرند.
وی با بیان اینکه تمام زنان سرپرست خانوار روستایی تحت پوشش بهزیستی گیلان نیز بیمه اجتماعی رایگان خواهند شد اضافه کرد: 410 گروه از زنان سرپرست خانوار با عنوان صندوق‌های خرد مالی تحت حمایت قرار می‌گیرند.
رئیس سازمان بهزیستی بیان کرد: همچنین راه اندازی اورژانس اجتماعی با کیفیت در شهرستان خمام یکی دیگر از برنامه‌های سال جاری در استان است.
در پایان این نشست احکام اعضای شورای سالمندان و شهر دوستدار سالمندان با حضور استاندار گیلان و رئیس سازمان بهزیستی کشور اهدا شد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/818258/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تولید پروتئین‌ ابریشم به روش زیستی برای ترمیم پوست و استخوان

پیش بینی قیمت دلار 17 خرداد 1404

قیمت جهانی طلا امروز 16 خرداد 1404

عراقچی: پاسخ به پیشنهاد آمریکا در راستای منافع ملت ایران است

از کارشناسی خودرو تا واریز پول در کمتر از 24 ساعت؛ تجربه فروش آسان خودرو

پیش بینی قیمت طلا و سکه ‍17 خرداد 1404

تشدید قطع برق نانوایی‌ها؛ خمیرهایی که قبل از نان شدن، ترش می‌شوند

سخنان سیدعلی خمینی در پی حمله رژیم صهیونیستی به لبنان

گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس امارات متحده عربی

جزئیات قطعنامه ضدایرانی پیشنهادی سه کشور اروپایی در شورای حکام آژانس

گزافه‌گویی‌های وزیر دفاع آمریکا علیه ایران

دعوت «پاشینیان» از پزشکیان

آیا بدن انسان‌ در فضا واقعا منفجر می‌شود؟

قیمت گوشت قرمز 16 خرداد 1404 مشخص شد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: اگر بازی روانی مذاکرات نبود بانک مرکزی قیمت دلار را به 110 هزار تومان می‌رساند!

سازوکار مدل جدید تنظیم‌گری بانک مرکزی

تخطی از سرعت باعث مرگ راننده موتورسیکلت در تالش شد

حضور سیدعلی خمینی در محل شهادت سیدحسن نصرالله

گروسی: قابلیت‌های هسته‌ای ایران را نمی‌توان نابود کرد

تاجگردون: یک زن قالی‌باف با حقوق 3 میلیونی چه کار دارد به FATF و حجاب؟!

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

توضیح همتی در پی واکنش نمایندگان مجلس به اظهارات جنجالی‌اش

اراده ایران برای عضویت در بانک توسعه نوین بریکس

امداد جاده‌ای؛ وقتی هر ثانیه مهم است

ایران، حملات رژیم صهیونیستی علیه سوریه را محکوم کرد

ثابتی: همتی اگر رسما عذرخواهی نکند، از او شکایت خواهیم کرد

فایننشال تایمز: آمریکا، اروپا را در پرونده ایران کنار گذاشته است

گرون ترین جمله از زبان دکتر شکوری

کشف آنزیمی که فیبروز مرگبار کبد را متوقف و معکوس می‌کند

کاهش قیمت نفت عربستان برای خریداران آسیایی

آخرین وضعیت بازار سکه و طلا؛ اثر مستقیم رشد اونس جهانی بر بازار داخل

«روس‌اتم» برای کمک به حل مساله هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد

قالیباف درباره سفرش به آمریکای لاتین و جنوبی گزارش داد

نبویان: آمریکا صراحتاً از ایران خواسته است که غنی‌سازی اورانیوم را به صفر برساند

باشگاه مبارزه هوش مصنوعی؛ میدان آزمایش عصبانیت هوش‌های مصنوعی در نبردهای واقعی

یک نماینده مجلس خطاب به همتی: با اتهام‌زنی نمی‌توانید کارنامه غیرقابل دفاع خود را سفید کنید

شرط بازگشایی نمادهای استانی سهام عدالت در بازار توافقی اعلام شد

مصرف استاندارد انرژی برای تولیدکنندگان نوشابه‌ اجباری می شود

سامانه املاک و اسکان با خوداظهاری متقاضیان در گام پایانی قرار گرفت

رکورد بیشترین تاخیر پرواز فروردین 1404 به 732 ساعت رسید

ربات‌های انسان‌نما شاید به‌زودی جای پستچی‌ها را بگیرند

تجهیز 1239 اداره دولتی به انرژی خورشیدی

زمان بعدی برگزاری حراج شمش طلا مرکز مبادله مشخص شد

بازار خودرو داغ شد؛ نوسان حدود 20 میلیونی برخی خودروها

دیدار کمیسر عالی پاکستان با سفیر ایران در لندن

لحظه‌ای تاریخی در آسمان؛ پهپاد هوش مصنوعی تاج قهرمانی را از انسان‌ها ربود!

تغییر مبدا واردات گوشت؛ ترکیه صدرنشین شد

عضو کمیسیون اقتصادی: اگر بازی روانی مذاکرات نبود قیمت دلار به 110 هزار تومان می‌رسید

سردار کوثری: علت حادثه شهادت شهید رئیسی و همراهانش خطای انسانی بود

سید علی خمینی: بین ما و استکبار هیچ وقت صلحی صورت نمی‌گیرد