سارقان حرفهای فراری در انزلی دستگیر شدند
گفتگو
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - مهر / دادستان عمومی و انقلاب شهرستان انزلی از دستگیری گروه سارقان حرفهای که پس از سرقت در استان قم متواری شده بودند، خبر داد.
اکبر سبحانی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان انزلی عنوان کرد: این سارقین در استان قم سرقت کرده و متواری شده بودند که با استفاده از اقدامات فنی و بررسی دوربینهای مدار بسته مشخص شد وارد شهر انزلی شده و با اعلام پلاک خودرو به کلیه واحدها مورد ردیابی قرار گرفتند.
بازار ![]()
وی با اشاره به اینکه خودرو سارقین در محل یکی از اماکن تفریحی انزلی رؤیت شد گفت: حدود 20 نفر از پرسنل لباس شخصی و تخصصی فراجا در محل حاضر شده و هر 3 نفر سارق در مکان مورد نظر دستگیر و فوراً به محل مخفیگاهی که در شهر انزلی سکونت داشتند عزیمت داده شدکه نفر چهارم نیز در ویلای اجارهای دستگیر شد.
سبحانی در پایان اظهار داشت: در بازرسی از محل تعداد 5 جفت پلاک جعلی، دو دستگاه بیسیم واکی تاکی، انواع دیلم، انواع پیچ گوشتی، ماسک، دستکش، 3 افشانه دفاع شخصی و … کشف شد.
-
پنجشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱:۵۷
-
۸ بازديد
-

-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/817791/