نسیم گیلان

آخرين مطالب

وضعیت تالاب‌های گیلان نباید به بحرانی مشابه ارومیه برسد گفتگو

وضعیت تالاب‌های گیلان نباید به بحرانی مشابه ارومیه برسد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - سخنگوی دولت با بیان اینکه تالاب‌های گیلان نیازمند یک نگاه ملی و برنامه‌ریزی ویژه هستند، گفت: نباید اجازه دهیم وضعیت تالاب‌های گیلان به شرایط بحرانی دریاچه ارومیه برسد. - اخبار استانها -
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با قدردانی از میزبانی مردم گیلان، به بیان برخی نکات مهم پیرامون مسائل استانی، ملی و نقش رسانه‌ها در امیدآفرینی پرداخت و گیلان را استانی ویژه با سرمایه‌های ملی دانست و بر اهمیت توجه به ظرفیت‌های انسانی و طبیعی این استان تأکید کرد.
وی با بیان اینکه گیلان استانی است که به جهت باران‌های نقره‌ای، انسان‌های بزرگ و طبیعت بی‌نظیرش، جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد، گفت: از آیت‌الله بهجت گرفته تا دکتر اندامی، دکتر معین و بسیاری دیگر، این استان مملو از سرمایه‌های انسانی است که در حوزه‌های مختلف علمی، ادبی و سیاسی همچون سردار جنگل، نقش مهمی در تاریخ ایران ایفا کرده‌اند، علاوه بر این، جنگل‌های هیرکانی و تالاب‌های ارزشمند گیلان نیز از دیگر ظرفیت‌های کم‌نظیر این استان محسوب می‌شوند.
سخنگوی دولت همچنین از تلاش‌های انجام‌ شده در حوزه توسعه زیرساخت‌ها در گیلان، از جمله مجتمع بندری کاسپین و تقاطع ریل و دریا، سخن گفت و بیان کرد: یکی از اهداف سفر ما به این استان، آشنا کردن خبرنگاران با واقعیت‌ها و ظرفیت‌های منطقه بود تا بتوانند این موضوعات را بهتر منعکس کنند.
لزوم نگاه ملی به تالاب‌های گیلان
مهاجرانی با اشاره به چالش‌های زیست‌محیطی گیلان، به اهمیت توجه ملی به موضوع تالاب‌های استان تأکید کرد و افزود: تالاب‌های گیلان نیازمند یک نگاه ملی و برنامه‌ریزی ویژه هستند، نباید اجازه دهیم وضعیت تالاب‌های گیلان به شرایط بحرانی دریاچه ارومیه برسد، دولت در این زمینه دغدغه‌های جدی دارد و این مسائل حتماً منتقل و پیگیری خواهند شد.
وی در خصوص مدیریت مصرف برق نیز تصریح کرد: دولت از خودش شروع کرده که قطع برق دستگاه‌های دولتی پس از موعد مقرر برای نصب صفحات خورشیدی، یکی از اقدامات در این راستاست، معاونت علمی و فناوری ریاست‌ جمهوری نیز با نصب صفحات خورشیدی و تولید 40 کیلووات برق، وارد مدار شده و این روند برای همه دستگاه‌های اجرایی در دستور کار قرار دارد.
به گفته سخنگوی دولت، پویش تنظیم دمای محیط روی 25 درجه نیز از سوی رئیس‌ جمهور آغاز شده و اتاق رئیس‌ جمهور در حال حاضر دمایی حدود 29 درجه دارد، که این اقدام به منظور الگو بودن و شروع از خود صورت گرفته است.
مهاجرانی با تأکید بر اهمیت مدیریت مصرف برق در سطح جامعه افزود: ما باید در راستای مدیریت مصرف برق تلاش کنیم و رسانه‌ها نیز می‌توانند نقش مهمی در آگاهی‌بخشی و تشویق مردم به این امر ایفا کنند.
رسانه‌ها؛ سازنده واقعیت‌ها و امیدآفرین جامعه
وی خود به نقش رسانه‌ها اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها می‌توانند واقعیت‌ها را به تصویر بکشند و امیدآفرینی کنند، در عین حال، باید مراقب باشیم که نه دروغ بگوییم و نه قسمتی از واقعیت را کتمان کنیم، رسانه‌ها بسیار قدرتمند هستند و می‌توانند واقعیت‌ها را به شکل سازنده‌ای ارائه دهند و نباید اجازه دهیم که سیاه‌نمایی و تمرکز صرف بر نقاط منفی، امید مردم را تضعیف کند.
به گفته سخنگوی دولت، چالش‌ها و مشکلاتی که با آن‌ها مواجه هستیم، واقعیت‌هایی انکارناپذیرند، اما تلاش در مسیر درست نیز اهمیت دارد. رسانه‌ها می‌توانند این تلاش‌ها و دستاوردها را به مردم نشان دهند و از یأس‌آفرینی پرهیز کنند.
افزایش قیمت اینترنت و ضرورت درک سازوکارهای بازار
مهاجرانی در پاسخ به سوالی درباره افزایش قیمت اینترنت تصریح کرد: از 2 دهه گذشته، راهبرد نگه داشتن قیمت‌ها به‌صورت غیرواقعی در برخی بخش‌ها، موجب افزایش یک‌باره و پلکانی قیمت‌ها شده و ما باید سازوکارهای عرضه و تقاضا را در بازار درک کنیم، اینترنت، برق، مواد غذایی و سایر کالاها، همگی نیازمند تنظیم درست قیمت‌ها هستند و سرکوب قیمت‌ها به‌طور غیرواقعی، تنها موجب اختلال در این نظام خواهد شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/816111/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتصاب مدیر جدید آموزش و پرورش شهر صومعه سرا

توسعه‌ رابط‌های گرافنی مغز و کامپیوتر؛ پروژه‌ جسورانه‌ در اسپانیا

برنامه نصب المان شهید خوشنام در مجتمع فرهنگی ایثار/ لزوم توجه به اقبال عمومی در انتخاب مکان تدفین

کاروان جانبازان حامل پیام عزت، فداکاری و مظلومیت ملت بزرگ ایران است

نقش کلیدی گیلان در آینده اقتصادی کشور

ضرورت برنامه ریزی هدفمند برای توسعه صنعتی گیلان

60 برند برتر صنعتی و صاحب نام ملی در گیلان فعال هستند

همه ما مدیون زبان فارسی هستیم

امسال نمایشگاه کتاب برای خرید نیست، برای ماندن با کتاب است

از اقتصاد دریاپایه تا اقتصاد دیجیتال؛ مسیر آینده‌ساز گیلان

لزوم استفاده هوشمندانه از ظرفیت‌ها در مسیر رفاه مردم گیلان

انتصاب مدیر جدید آموزش و پرورش شهر لاهیجان

پنل‌های خورشیدی در وزارت ارتباطات نصب شد

لزوم توسعه ماهواره‌برها و خودکفایی در حوزه فناوری فضایی

دکتر پزشکیان در پیامی درگذشت مادر شهیدان «دیانتی» را تسلیت گفت

اعزام کاروان پیاده 500 نفره از گیلان برای زیارت مرقد امام خمینی (ره)

2 مامور قلابی در رشت دستگیر شدند

امامان محله مدافعان سنگر اسلام ناب هستند

دستگیری 60 محکوم متواری در گیلان

جمعیت هلال احمر پرچمدار خدمت صادقانه به مردم است

جوان‌سازی تاریخی شبکه برق گیلان کلید خورد

برگزاری تور دانایی مادر و کودک در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

استاندار گیلان خواستار گسترش خدمات مقرون‌به‌صرفه پُستی شد

عبداللهی در مراسم تجلیل از نمایندگان فروش برتر: بیمه دی در آستانه رکوردهای جدید/نمایندگان، نیروی محرکه تحول در بیمه

شهدای خدمت منادیان ایثار و شهادت و مردان حماسه ساز همیشه در صحنه بودند

اصفهان در بزرگداشت باشکوه هفته شهدای خدمت آماده می‌شود

دستگاه‌های اجرایی مرتبط برای برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان پای کار باشند

زن 40 ساله، مزاحم مجازی یک کسب‌وکار فعال در گیلان

برخورد با اراذل و اوباش در گیلان/ 25 نفر از افراد شرور دستگیر شدند

سه کتاب حسین انتظامی در نمایشگاه کتاب تهران

یک آزمایش، راز آلزایمر را فاش کرد

با تواضع و فروتنی به جامعه ایثارگری خدمت کنیم

برگزاری مراسمات سالگرد ارتحال ملکوتی آیت‌الله بهجت (ره) در فومن

امروز سنگر اطلاع‌رسانی، سنگر مهمی است

جمعیت هلال‌ احمر یکی از سرمایه‌های اجتماعی کشور است

اردوی تیم ملی کشتی آلیش بانوان کشور در رشت

دستبند پلیس بر دستان 2 مأمور قلابی در رشت

نخستین جشنواره ملی بلوبری در بندر انزلی برگزار می‌شود

شهرام شاهرختاش درگذشت

سنگاپور برای نگهبانی، راهنمایی و گشت‌زنی به سگ‌های رباتیک روی می‌آورد

کاوشگر ناسا یک عکس شبح‌وار را از مریخ گرفت

رایج‌ترین رفتارهای خودویرانگر در نوجوانان

خدمات درمانی تامین اجتماعی متناسب با جمعیت رشت ارتقا یابد

پتروشیمی مارون؛ سنگر جدید اقتصاد مقاومتی به فرماندهی جوانان متعهد | از خط مقدم جبهه تا خط تولید؛ خوزستان بار دیگر تاریخ می‌سازد

برپایی جشنواره‌ها سبب ایجاد اشتغال و رونق گردشگری می شود

تکلیف تازه سخنگوی دولت برای رسانه‌ها: دل مردم را خالی نکنید

جشن امضای کتاب معاون پارلمانی پزشکیان امروز در غرفه انتشارات اطلاعات

فلوشیپ نشر تهران،‌ یک اتفاق خوب در نمایشگاه کتاب

شرایط میزبانی از اردوهای تیم‌های ملی در گیلان فراهم است

کشف سرنخ‌هایی از بقا در میکروب‌های سرسخت اتاق‌های تمیز ناسا