نسیم گیلان

آخرين مطالب

درمان قارچ ناخن با یک قطره نانو ساخت ایرانی علمي

درمان قارچ ناخن با یک قطره نانو ساخت ایرانی
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مهر /لاک ناخن آمورونیک آمورولفین 5% درمانی مؤثر و ماندگار برای اونیکومایکوزیس فراهم می‌کند.
یک شرکت لاک دارویی نانوفناورانه با نام آمورونیک® را به بازار عرضه کرده است؛ محصولی که با بهره‌گیری از فناوری نانو، امکان رهاسازی آهسته دارو روی سطح ناخن را فراهم کرده و راهکاری مؤثر برای درمان عفونت‌های قارچی ناخن (اونیکومایکوزیس) به شمار می‌رود.
این داروی ضدقارچ موضعی، حاوی ماده فعال آمورولفین (5%) است؛ ترکیبی مشتق‌شده از مورفولین که با مهار آنزیم‌های کلیدی قارچی، روند سنتز استرول را متوقف کرده و به از بین بردن عامل بیماری‌زا کمک می‌کند.
به دلیل ساختار مرده و نفوذناپذیر ناخن، درمان عفونت‌های قارچی آن همواره چالش‌برانگیز بوده است. آمورونیک با بهره‌گیری از میکروپلیمرهای هوشمند، ماده مؤثر را به شکل آهسته و پیوسته به درون ناخن منتقل می‌کند. این ویژگی نه‌تنها اثربخشی دارو را افزایش داده، بلکه موجب کاهش احتمال بازگشت عفونت نیز می‌شود.
این ترکیب دارویی پس از استفاده روی ناخن، لایه‌ای شفاف و بی‌رنگ ایجاد می‌کند که به‌خوبی روی سطح ناخن می‌چسبد و در برابر شست‌وشو و استحمام روزانه مقاوم است.
لاک دارویی آمورونیک در قالب یک بسته شامل بطری حاوی محلول، دو عدد سوهان ناخن و اپلیکاتور مخصوص عرضه می‌شود. مصرف این دارو به این صورت است: ابتدا نواحی آلوده سطح ناخن با سوهان مخصوص تمیز می‌شود (سوهان آلوده نباید برای ناخن سالم استفاده گردد). سطح ناخن با پد آغشته به الکل ضدعفونی می‌شود. اپلیکاتور در محلول لاک فروبرده و سپس لاک روی ناخن کشیده می‌شود. باید حدود 3 تا 10 دقیقه برای خشک شدن لاک زمان داده شود. اپلیکاتور پس از هر بار مصرف با پد الکلی تمیز شده و سپس در بطری قرار داده می‌شود. دوره درمان برای ناخن دست حدود 6 ماه و برای ناخن پا بین 9 تا 12 ماه در نظر گرفته می‌شود.
اونیکومایکوزیس، نوعی عفونت قارچی شایع در ناخن است که به‌ویژه در بیماران دیابتی یا افراد با سیستم ایمنی ضعیف، بیشتر دیده می‌شود. عوامل محیطی، رطوبت، تماس با مواد شیمیایی و حتی استفاده از کفش‌های نامناسب می‌توانند زمینه‌ساز ابتلا به این عفونت باشند.
در حال حاضر مشابه خارجی این محصول با قیمت حدود 35 دلار در بازارهای جهانی عرضه می‌شود، در حالی که نمونه تولید داخل با قیمتی کمتر از یک‌هفتم در اختیار بیماران قرار می‌گیرد. این موضوع ضمن کاهش هزینه‌های درمان، دسترسی به یک داروی استاندارد را برای مصرف‌کنندگان ایرانی فراهم کرده است.
تولید لاک دارویی آمورونیک توسط شرکت کیمیا کالای رازی را می‌توان نقطه عطفی در بومی‌سازی داروهای نانوفرموله شده دانست. این محصول اکنون تجاری‌سازی شده و در داروخانه‌ها توزیع شده است.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/814976/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آخرین سنگر فیفا است! شکایت میودراگ بوژوویچ از باشگاه استقلال خوزستان

موتور پرنده‌ای را ببینید که با سرعت 200 کیلومتر در ساعت پرواز می‌کند

این ربات از پله‌ها بالا می‌رود و 85 کیلو بار را بلند می‌کند

نگرانی پیکان از تبانی آریو و شهرداری آستارا

بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود...

رنگ نور اقیانوس در آستانه تغییر است

ربات دیوانه سوژه داغ اینترنت شد

مردان در جلسات زوج درمانی از چه چیزی بیشتر شکایت می‌کنند؟

تجلیل و تکریم مدیرکل بنیاد مازندران از دختران شهدای سوادکوه

استانی با 3 میلیون جمعیت و تنها با 5 سینمای فعال

دو خط کتاب/ زندگی با عشق چه زیباست

سخنان ارزشمند امیرحسین ماحوزی

باید عطش، نه! آتش ما را سقا فرو بنشاند از امروز

ردیابی زباله‌های فضایی و شهاب‌سنگ‌ها ممکن شد

زندگی روی دورِ شانس

با وفاق می توانیم نظام تعلیم و تربیتی طراحی کنیم که پاسخگوی نیازهای امروز و فردای ایران عزیز باشد

مدارس باید بستری برای تحقق آموزش باکیفیت، هدف‌محور و مؤثر باشند

پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز سمپاد

درمان قارچ ناخن با یک قطره نانو ساخت ایرانی

کشف جرمی در فاصله 105 میلیارد کیلومتری خورشید و مشکوک به سیاره نهم

سومین نشست شورای طرح و برنامه شاهد و ایثارگر برگزار شد

شورای شهر لنگرود جزو 4 شورای نمونه استان معرفی شد

ارسال 84 اثر برای فراخوان مجموعه شعر «سرداران شهید گیلان»

ارسال 84 اثر برای رویداد «سرداران شهید گیلان»/ 3 نفر برگزیده می شوند

سلام شالیکاران گیلانی به امام رضا(ع) از دل شالیزار

تندباد به گیلان خسارت زد؛ سقوط 20 اصله درخت و کنده‌شدن چندین سقف

«شاعرالدین شاه» در نمایشگاه کتاب؛ از نازک‌خیالی بیدل تا زبان سعدی

غزل زیبای فروغی بسطامی

بخشی از کتاب/ تغییر جهان با نیروی عشق

ماندگارترین معلم شما چه کسی بود؟

تجلیل از معلمان نمونه صومعه سرا

ویدیویی شگفت انگیز از مقایسه ی زمین، خورشید و چند سیاهچاله ی کلان‌جرمِ شناخته شده!

ماه و مشتری بر فراز یکی از قدیمی‌ترین دریاچه‌های اروپا

فعالیت آتشفشانی شدید روی قمر مشتری

زمین‌های گیلان را برای ویلاسازی نمی‌دهیم

شعر خوانی زیبای باران نیکراه

شعری زیبا از هوشنگ ابتهاج

نمی شود یک شب بخوابی!

چگونه آثار داستایفسکی را بخوانیم؟

شعری دلنشین روی سنگ قبر!

شعری از سجاد حیدری، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

روایتی دیگر از حضور سرزده استاندار در یکی از مدارس رشت

چت بات های هوش مصنوعی مزاحم کاربران می شوند!

150 واحد مسکن به مددجویان گیلان اهداء می‌شود

برگزاری یادواره شهدای سنگر سازان بی سنگر در تبریز

هشدار تداوم رگبار و رعد و برق در گیلان

وفاق و همدلی زمینه‌ساز بهبود شرایط و ارتقای عملکرد شوراها است

بازگشت ایمان سهیلی به شورای شهر خمام پس از رأی قطعی برائت

بیشترین و کمترین میزان بارش در گیلان؛ «لوشان» در صدر!

داستان ضرب المثل «پشت دست را داغ کردن»