نسیم گیلان

آخرين مطالب

کمک بلاعوض به سیل‌زدگان آستارا ادامه دارد گفتگو

کمک بلاعوض به سیل‌زدگان آستارا ادامه دارد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایرنا / رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آستارا گفت: کمک بلاعوض به سیل زدگان این شهرستان ادامه دارد و تسهیلات بانکی آنان پیگیری می شود.
مهدی گرویان، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آستارا ضمن ارائه گزارش عملکرد این نهاد، بر لزوم بهبود فرآیندهای خدمت‌رسانی به مردم، به‌ویژه اقشار محروم و روستائیان، تأکید کرد و از برنامه‌های آینده برای توسعه زیرساخت‌های روستایی، مقاوم‌سازی مسکن و صدور اسناد مالکیت خبر داد.
بازار
رئیس بنیاد مسکن آستارا با اشاره به وقوع سیل در شهریور 1402 در شهرستان گفت: بنیاد مسکن همچون دیگر دستگاه‌های اجرایی شهرستان از لحظه وقوع سیل در این شهرستان اقداماتی را برای ساماندهی مناطق سیل زده و جبران خسارات سیل زدگان انجام داد که بازدید از واحدهای خسارت دیده به تعداد یک هزار و 295 واحد روستایی و شهری و ارزیابی واحدهای خسارت دیده از اقدامات این نهاد بود.
گرویان ادامه داد: تسهیلات بلاعوض پرداختی تعمیری مسکونی و تجاری، شهری و روستایی حادثه دیده از سیل برای 657 واحد و هر کدام مبلغ 100 میلیون ریال پرداخت شده است که جمعا رقم 65 میلیارد و 700 میلیون ریال است.
وی تصریح کرد: پرونده حادثه دیدگان از سیل به بانک‌ها ارجاع شده است که در صورت همکاری آنها تسهیلات 300 میلیون ریالی با سود چهار درصد روستایی و پنج درصد شهری با بازپرداخت پنج ساله با اعتباری بالغ بر 346 میلیارد ریال پرداخت خواهد شد، تا بخشی از مشکلات مردم حل شود.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آستارا بیان کرد: تسهیلات بلاعوض پرداختی و اسکان موقت برای احداث واحد مسکونی حادثه دیده از سیل برای چهار واحد به مبلغ یک میلیارد و 900 میلیون ریال پرداخت شده است.
گرویان اعلام کرد: تسهیلات بانکی برای بازسازی اماکن مسکونی شهری به مبلغ سه میلیارد و 500 میلیون ریال با سود بانکی پنج درصد و باز پرداخت 15 ساله برای هر واحد و همچنین در اماکن روستایی سه میلیارد ریال با سود پنج درصد و بازپرداخت 15 ساله هماهنگ شده است که امیدواریم با همکاری بانک ها به نتیجه برسد.
وی با اشاره به اجرای طرح هادی گفت: این طرح هر 10 سال یک‌بار بر اساس قانون بازنگری می‌شود؛ در طرح هادی، بر اساس جمعیت و بافت روستایی، زمین مورد نیاز برای توسعه روستاها در نظر گرفته می‌شود.
گرویان گفت: در سال 1403، عملیات بهسازی و آسفالت معابر در 14 روستا با اعتباری بالغ بر 299 میلیارد ریال با اجرای آسفالت گرم به مساحت 65 هزار متر مربع و به طول 14 کیلومتر در روستاهای باش محله لوندویل، خلیل سرا، عباس آباد و قنبر محله انجام شده است.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان آستارا با اشاره به اجرای نهضت ملی مسکن در این شهرستان گفت: احداث 612 واحد مسکونی در سه فاز 1 و 2 و 3 انجام شده که هر فاز 204 واحد در 6 بلوک و 6 طبقه 34 واحدی که مساحت مفید واحدها از 75 تا 95 مترمربع و پروانه ساختمانی هر سه فاز صادر و تحویل زمین به پیمانکار برای اجرا داده شده است.
وی تاکید کرد: تمام تلاش خود را می کنیم تا بتوانیم در خصوص مسکن ملی و مسکن مهر اقدامات عملی خوبی داشته باشیم و این امر مستلزم همکاری و همیاری سایر مسئولان استانی و شهرستانی است تا بتوانیم پروژه را به سرانجام برسانیم.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/813014/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیستم ایمنی باعث ایجاد ترس می‌شود و روانگردان‌ها این واکنش را مسدود می‌کنند

نشاء برنج در 60 هزار هکتار از شالیزارهای گیلان انجام شد

روزی شلوغ البته نه برای همه!

کاردستی قشنگ تابستونی بسازیم

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» در رشت برگزار شد

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

محفل شعر رضوی «سایه سار کرامت» در آستانه اشرفیه برگزار شد

آلومینیوم اراک 1-1 ملوان؛ رضایت زارع و حسینی به تقسیم امتیازات

اجتماع باشکوه امام رضایی ها / آسمان رشت نورافشانی شد + تصاویر

بازیگر پیشکسوت سینمای ایران در آستارا به خاک سپرده شد

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

دیدار معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با خانواده دو شهید در لنگرود

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

31 زندانی همزمان با دهه کرامت در گیلان آزاد شدند

مجموعه کامل آثار نادر ابراهیمی در نمایشگاه کتاب تهران

اهتمام جدی دولت چهاردهم در مدرسه سازی

شاید تا 10 سال دیگر، آیفونی وجود نداشته باشد!

دانشمندان: سفر‌های بین کهکشانی تا 100 سال آینده به واقعیت تبدیل می‌شود

«عباس خان مختاری» بازیگر پیشکسوت سینمای ایران درگذشت

ترکیب ملوان در مصاف با جوانترین تیم لیگ

ترکیب ملوان در مصاف با جوان‌ترین تیم لیگ

«استراتژی‌های کوچینگ» روانه بازار نشر شد

خورشید در نهایت، تمام حیات روی زمین را نابود خواهد کرد

افزایش 30 درصدی ذخیره سد سفیدرود در گیلان

افزایش 30 درصدی ذخیره آب سد سفیدرود در گیلان

بخشی از کتاب/ هنر خوب‌ زندگی‌ کردن

کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

دیدار معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با جانبازان نخاعی

کتاب «اینجا بدون تو» به قلم همسر شهید مدافع حرم محمد بلباسی رونمایی شد

دیدار مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با مادران شهدای محله جوادیه

شوک قیمتی به سفره مردم/ مرغ و نان گران می‌شود

دو خط کتاب/ بیچارگان

رمان «برای مادرم» منتشر شد

افزایش 30درصدی ذخیره سد سفیدرود در گیلان

کشف جدید فضایی؛ زمین در محاصره تکه‌های مخفی ماه

کتاب «اینجا بدون تو» به قلم محبوبه بلباسی، همسر شهید مدافع حرم محمد بلباسی رونمایی شد

تبدیل گرمای بدن به برق با مهندسی فضای خالی اتمی

6 هزار کیلومتر از خطوط برق گیلان بازسازی می‌شود

اشتباه در کتاب‌ درسی!

اشتباه است فکر کنیم افراد فوق مدرن با داستان زندگی نمی‌کنند

کشف شباهت‌های جدید بین مریخ و زمین

شاید سیارک «وستا» تکه‌ای از یک سیاره منظومه شمسی باشد

بازآموزی مغز، امید تازه‌ای برای مبتلایان به درد مزمن رقم می‌زند

دومین اهدای عضو سال جاری در استان به سه بیمار زندگی دوباره بخشید

رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی بانوان کشور در گیلان آغاز شد

بیش از 28 هزار عدد کارت هوشمند ملی آماده تحویل در گیلان