نسیم گیلان

آخرين مطالب

استاندار گیلان در دیدار با معاون وزیرتعاون مطرح کرد:

تعاونی ها فرصتی مناسب برای توسعه گردشگری دریایی اجتماعي

تعاونی ها فرصتی مناسب برای توسعه گردشگری دریایی
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - استاندار گیلان با اشاره به برنامه استان برای ایجاد گردشگر دریایی در منطقه آزاد انزلی و دیگر نقاط گیلان گفت: می توان از ظرفیت تعاونی ها برای توسعه گردشگری دریایی استفاده کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان، هادی حق‌شناس استاندار امروزدر دیدار با یعقوب رستمی معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه توجه به اقتصاد دریا پایه بسیار به حل مشکلات اقتصادی و ایجاد اشتغال در استان کمک می‌کند، اظهار کرد: بخش مهمی از اقتصاد دریا محور مربوط به حوزه گردشگری بوده که در این زمینه استان گیلان ظرفیت های بسیاری دارد.

نسیم گیلان


وی با تأکید بر لزوم توجه به جذب گردشگر دریایی در گیلان و منطقه آزاد انزلی گفت: گیلان استانی است که در جای‌جای آن خاک حاصلخیز وجود دارد؛ این استان در همسایگی دریای خزر بوده و بخش عمیق این دریا به طرف ایران است، اما متاسفانه به دلایل مختلف نتوانستیم از این مزیت های نسبی استفاده کنیم.
استاندار گیلان منطقه آزاد انزلی را یک موهبت برای اقتصاد استان دانست و افزود: در ایام نوروز امسال نزدیک به 10 میلیون مسافر در استان شب اقامت داشتند که 2 میلیون نفر آن در منطقه آزاد انزلی حضور یافتند در حالی که اگر جذب گردشگر از طریق دریا را فراهم کنیم بر میزان گردشگر ورودی به استان افزوده می‌شود.
حق‌شناس با اشاره به برنامه استان برای ایجاد گردشگر دریایی در منطقه آزاد انزلی و دیگر نقاط گیلان بیان کرد: باید شرایطی را فراهم کنیم تا گردشگران بتوانند از طریق دریا از منطقه آزاد انزلی به بندر انزلی و از بندر کیاشهر به چمخاله سفر کنند که در این خصوص با وزیر راه و سازمان بنادر رایزنی‌هایی را انجام و برای هر واحد 70 الی 100 میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده می‌شود.
وی با بیان اینکه در استان گیلان به طور میانگین روزانه بین 3 تا 3.5 میلیون لیتر بنزین (و در پیک به 4 تا 4.5 میلیون) مصرف می شود، افزود: می توان با نوسازی خودروهای فرسوده تعاونی های تاکسیرانی استان میزان مصرف بنزین را کاهش داد، در عین آنکه خدمات کیفی مناسبی هم در اختیار مردم استان قرار می گیرد.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیت های فوق العاده گیلان برای توسعه اقتصاد تعاونی، گفت: در صورتی که در هر شهرستان استان یک مزیت اقتصادی مشخص و تعاونی های شهرستان در آن زمینه فعال شود این آمادگی وجود دارد تسهیلات حمایتی به این تعاونی ها اعطا شود.

نسیم گیلان


یعقوب رستمی با اشاره به دیگر اقدامات در حال پیگیری معاونت امور تعاون، اظهار کرد: ترویج فرهنگ تعاونی در کشور، ایجاد بازار سرمایه تعاونی و استفاده از ظرفیت های مختلف بنگاه های اقتصادی موفق جهت توسعه تعاونی ها از جمله مهمترین این برنامه ها است.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/812406/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی پیام مقتول را به قاتلش رساند

رپورتاژ سنگین برای یک خبر معمولی| آغاز حفاری اکتشافی در نفت خزر

شکار بزرگترین مرال نر جنگل‌ های هیرکانی | مرال 2 متری شکار دوربین ها شد

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

رفع محرومیت ها در سایه تلاش جهادگران محقق می شود

برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در رشت

رئیس سازمان چای: 25 هزار تن برگ سبز چای خریداری شد

واکنش سخنگوی نمایشگاه کتاب به ماجرای سرقت

این ستاره نباید اینجا باشد!

قابلیت جدید یک تلسکوپ فضایی برای مطالعه سیاره‌های در حال مرگ

راه‌آهن رشت - آستارا؛ پروژه‌ای برای اتصال ایران به بازارهای بین‌المللی

بسیج در همه بحران ها آماده خدمات رسانی به مردم است

لزوم تقویت زیرساخت‌های امدادی و آموزشی هلال‌احمر در گیلان

افزایش کشفیات مواد مخدردر گیلان؛ استاندار از اقدامات جدید مقابله‌ای خبر داد

عکس روز ناسا از یوگی و دوستان در مریخ!

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

آغاز بهسازی و آسفالت محور قدیم قزوین-رشت

خرید 34 هزار تُن برگ سبز چای از چایکاران شمال کشور

65 سایت جدید به شبکه همراه اول گیلان افزوده شد

متهم انتشار مطالب خرابکارانه اعتراف کرد | اقدام ضربتی پلیس و دستگیری عامل ارتباط و همکاری با ضدانقلاب

فاز دوم کنار گذر لنگرود در هفته دولت به بهره برداری می رسد

مرمت ساختمان تاریخی نوغان لنگرود به‌ زودی آغاز می‌شود

افزایش دمای هوای گیلان

برگزاری کارگاه و نشست کتابخوانی «دخترانه با کتاب» در رشت

دیدار با مسعود فروتن در نمایشگاه کتاب

سخنگوی دولت در نمایشگاه کتاب

از فرهنگیان برگزیده مدارس استثنایی استان گیلان تجلیل شد

هوش مصنوعی؛ موتور محرک تحول در نظام آموزشی دانشگاه آزاد است

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

60 هزار بیمار خاص گیلانی تحت پوشش بیمه‌ سلامت قرار دارند

آغاز به کار سومین جشنواره فرهنگ و هنر غذایی گیلان

لزوم توجه به مهارت‌آموزی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی گیلان

عامل ارتباط با گروه های معاند و ضد انقلاب در لنگرود دستگیر شد

راه‌آهن رشت - آستارا پروژه‌ای راهبردی برای اتصال ایران به بازار‌های بین‌المللی

تصادف موتورسیکلت و خودروی سواری در لنگرود 2 کشته بر جا گذاشت

سارق 20 میلیاردی طلاجات در دام کارآگاهان پلیس آگاهی گیلان

دستگیری عامل ارتباط و همکاری با گروه‌های معاند و ضدانقلاب در گیلان

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

فوری/ تتر پشت 80 هزار تومان سنگر گرفت!

فتح خرمشهر نماد وفاق ملی و اعتقاد قلبی مردم به امام (ره) است

اجرای رویداد «مدرسه تبیین محله» در گیلان

هشدار بازرس کل گیلان به مدیران منابع طبیعی پیرامون قاچاق چوب!

افزایش دما در گیلان تا میانه هفته

پایان جعل برند با ترکیب «فناوری نانو» و «بلاک‌چین»

انتقاد از عدم مسئولیت پذیری برخی مدیران شهرستانی در منابع طبیعی گیلان

محکومیت بیش از 14 میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم یدکی در گیلان

طرح «مدرسه در مزرعه» در املش اجرایی می شود

بازنگری طرح‌های هادی یکی از راهکارهای کاهش مهاجرت روستاییان

سامانه‌ای برای جستجوی پیشرفته کتاب