نسیم گیلان

آخرين مطالب

100 رمان ژرژ سیمنون دوباره منتشر می‌شود مقالات

100 رمان ژرژ سیمنون دوباره منتشر می‌شود
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مهر /انتشارات پیکادور بیش از 100 رمان از ژرژ سیمنون را در آمریکا منتشر خواهد کرد.
به نقل از آسوشیتدپرس، انتشارات پیکادور بلندپروازانه‌ترین برنامه انتشار خود تا به امروز را آغاز خواهد کرد و قصد دارد همه 75 رمان کارآگاه مگره ژرژ سیمنون را در یک دوره 3 ساله منتشر کند. در این دوره که از بهار امسال آغاز می‌شود همچنین 30 رمان روان‌شناختی مستقل از کارآگاه مگره نیز منتشر می‌شود. به این منظور پیکادور از نزدیک با جان سیمنون ، پسر نویسنده فقید، کار می‌کند.
3 رمان اول این مجموعه از ماجراهای بازرس مگره شامل «پیتر لتونیایی » به ترجمه دیوید بلوس ، «مرحوم آقای گاله » با ترجمه آن ته بل و «مرد به دار آویخته سن فولین » با ترجمه لیندا کاوردیل 6 ماه می منتشر خواهد شد و 15 عنوان دیگر در طول سال 2025 به بازار می‌آید. تیراژ هر یک ازعناوین این مجموعه 30 هزار نسخه اعلام شده است.
سیمنون که سال 1989 در 86 سالگی درگذشت، یکی از پرفروش‌ترین نویسندگان قرن بیستم است و در زمان حیات خود بسیار پرکار بود. وی خالق بیش از 200 رمان بود که به ده‌ها زبان ترجمه شده و تخمین زده می‌شود که در مجموع حدود 600 میلیون نسخه چاپی از آثار وی فروخته شده باشد.
در حالی که سیمنون در بین خوانندگان بین المللی و در محافل ادبی خاص شهرت بالایی دارد و نویسندگانی چون ارنست همینگوی، تی . اس.الیوت ، سیگرید نونز ، و گری ایندیانا همگی خود را طرفدار وی خوانده بودند؛ آثار این نویسنده پس از اواسط قرن بیستم تا حد زیادی از نشر آمریکا محو شد.
رمان‌های «کارآگاه مگره » در حال حاضر تنها به‌عنوان کتاب‌های وارداتی از پنگوئن بریتانیا در آمریکا موجود است. مجموعه مگره اولین و آخرین بار توسط هلن وولف در آمریکا به چاپ رسیدند که در طول 2 دهه از اواسط دهه 1960 هر سال حدود 4 رمان این نویسنده را منتشر می‌کرد وهمین کتاب‌ها هستند که هنوز نزد طرفداران سیمنون موجود هستند.
برای این مجموعه جدید یک طراحی جلد جدید هم صورت گرفته که ایجاد وحدت بصری برای تمام 75 عنوان در آنها مد نظر بوده است.
پیکادور پیش از این برنامه جدید برای انتشار آثار سیمنون ، دو برنامه مهم دیگر را انجام داد که شامل انتشار آثار روبرتو بولانو و تام وولف بود. انتشار مجدد آثار مارتین آمیس فقید هم از اواخر ماه می شروع می‌شود.
با توجه به مقیاس بی‌سابقه برنامه سیمنون ، این برنامه نیازمند یک رویکرد منحصربه‌فرد همه جانبه است. آنجل مدیر پیکادور در این باره گفت: باید همه چیز را در زمان مناسب تنظیم کنیم، این شامل مدیریت جدی پروژه می‌شود و باید با افراد مختلف از بخش طراحی، تولید، فروش و نوشتن یادداشت برای هر کتاب، برنامه‌ریزی شود.
رمان‌های ژرژ سیمنون آمیزه‌ای از پرداخت استادانه و کالبدشکافی هوشمندانه روان انسان است. وی ترس‌ها، عقده‌های روانی، گرایش‌های ذهنی و وابستگی‌هایی را توصیف می‌کند که در زیر نقاب زندگی معمولی و یک‌نواخت روزمره، پنهان هستند و ناگهان با انفجاری غیرمنتظره به خشونت و جنایت منجر می‌شود.
منتقدان ادبی، ژرژ سیمنون را صدای اکثریت خاموش و نابغه ادبی قرن 19 می‌دانند که در شرایط آوارگی و سختی‌های قرن بیستم می‌زیست.
ژرژ سیمنون با نام اصلی خودش بیش از 200 رمان، 150 رمان کوتاه، یک سناریو برای باله ، چندین جلد زندگی‌نامه منتشر کرد و با 27 نام مستعار نیز 176 رمان، ده‌ها داستان کوتاه و مقاله، تنها برای کسب درآمد به بازار فرستاد. شهرت این نویسنده بیش از همه برای 75 رمان و 28 داستان کوتاهی است که کارآگاه ژول مگره قهرمان آنهاست. نخستین این رمان‌ها با نام «مسافری که با ستاره شمال آمد» یا « یپتر لتونیایی » سال 1931 منتشر شد و آخرین آن‌ها « مگره و مسیو چارلز» بود که سال 1972 به بازار آمد.
بسیاری از رمان‌های سیمنون به فارسی ترجمه ومنتشر شده است.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/811669/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری « مرحله دوم آزمون سنجش دستاوردهای یادگیری» دانش آموزان دوره اول متوسطه

راهکار نوین محققان دانشگاه تهران برای جداسازی دی‌اکسید کربن از پساب‌های صنعتی

با این تکنیک لاک طرح دار بزن

دهه کرامت بهترین فرصت برای ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) است

بازداشت قاتلِ جوان 21 ساله در تالش

مصرف گوجه‌فرنگی می‌تواند جلوی افزایش وزن را بگیرد

این مدل مو رو یاد بگیر و آراسته شو

خاطراتی از ثروتمندترین پزشک مناطق محروم

رقیب جدید استارلینک؛ اولین ماهواره‌های آمازون برای ارائه اینترنت پرتاب شدند

تبدیل ربات‌های انسان‌سوار فیلم‌های تخیلی به واقعیت

اجتماع بزرگ «بنات المقاومه ، دختر بابا» در رشت

لزوم تطابق درآمد مردم با نوسانات ارزی؛ دولت جدی بگیرد

ارتباط شعر قیصر امین پور با شاهنامه فردوسی

معرفی مجموعه‌ای درباره قصه‌های حضرت معصومه (س)

روایت خواندنی دیدار پاپ فرانسیس با آیت‌ الله سیستانی در کتاب «امید»

ساعت کوانتومی بدون عقربه؛ کشف روش جدید برای سنجش زمان

راهکار جدید محققان آمریکایی: تزریق نانوذرات طلا به چشم برای بازگرداندن بینایی

برگزاری جلسه ستاد اجرائی شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش استان با حضور مدیر کل بنیاد سمنان

جاده رویایی ارده؛ نوار سبز پیچان در دل جنگل‌های رضوانشهر

گردنۀ حیران در چهلمین روز از فصل بهار سفیدپوش شد

خواندن شعری زیبا در وصف ایران زمین

افشاگری درباره ثروت افسانه‌ای یوسا

رضوانشهر اولین مقصد مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در سفرهای شهرستانی

اجتماع بزرگ « بنات المقاومه، دختر بابا » در رشت

پیش‌بینی بازگشت تومور مغزی در کودکان با هوش مصنوعی

مادر شهیدان والامقام «احمد و محمود رضاپور» به لقاءالله پیوست

نامگذاری بیش از 60 هزار نفر به نام معصومه در گیلان

اهداء خون خادم‌یاران رضوی گیلان به حادثه‌دیدگان بندرعباس+ تصاویر

گرجی پور: صنایع چوب اسالم باید از سیاست زدگی دور شود

توضیحات احمدوند درباره هزینه‌های نمایشگاه کتاب 1403

کشف یک ابر مولکولی عظیم در نزدیکی منظومه شمسی

علت بدحالی فضانورد ناسا پس از بازگشت به زمین چه بود؟

افتتاح کتابخانه شهید «والی الله جعفری» در اردوگاه کار درمانی حویق

کتابی که توسط یک خانم مسلمان ژیمناست نوشته شده است

کتابی که داستان زندگی حضرت معصومه (س) را روایت می‌کند

دو کتاب پیشنهادی برای هدیه روز دختر

ساخت «پروژه کویپر» با پرتاب 27 ماهواره «آمازون» آغاز شد

اولین بمب سیاه‌چاله ساخته شد!

«امام‌زاده اسحاق شفت» رکورددار بارندگی در گیلان

کتابی که علم بالای حضرت معصومه (س) را نشان می‌دهد

فضاپیمای شوروی پس از نیم قرن به زمین بازمی‌گردد

مرد 68 ساله بر اثر سقوط از ارتفاع در تالش جان باخت

محور پونل به خلخال بازگشایی شد

رفع تصرف از 3000 مترمربع اراضی ملی در رشت

برنج‌فروش متخلف در گیلان نقره‌داغ شد

خداحافظی حلقه‌های زحل

کاوشگرهای سه‌بعدی که مسافران آینده مغز انسان هستند

جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان برگزار شد

برنج فروش متخلف در گیلان محکوم شد

برگزاری اولین انتخابات کانون سردفتران رسمی ثبت ازدواج و طلاق در گیلان