نسیم گیلان

آخرين مطالب

لزوم هم‌گرایی مجموعه‌های فرهنگی و متولیان مدیریت شهری/ضرورت فرصت‌سازی برای فرهنگ‌سازی اقتصادی

لزوم هم‌گرایی مجموعه‌های فرهنگی و متولیان مدیریت شهری/ضرورت فرصت‌سازی برای فرهنگ‌سازی
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - در نشست سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان با اعضای شورای اسلامی شهر رشت، بر ضرورت افزایش هم‌گرایی‌ها درجهت ایجاد فرصت‌های فرهنگی برای رشتوندان تاکید‌شد.
سرپرست کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان گیلان در جهت افزایش هم‌گرایی‌ها و تعامل با مجموعه‌های فعال در عرصه فرهنگ، صبح امروز نشستی با اعضای شورای اسلامی شهر رشت داشت و درارتباط با ضرورت هم‌افزایی برای پیش‌برد برنامه‌های فرهنگی با آنان گفت‌و‌گو‌کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سجادکوچک‌نژاد در این هم‌نشینی که به‌میزبانی اداره‌کل کانون پرورش فکری گیلان در رشت صورت‌گرفت، به‌تشریح برنامه‌ها و گستره فعالیت‌های این مجموعه در سطح استان پرداخت و از اثر‌بخشی و تاثیر‌گذاری فعالیت‌های کانون در کشف و پرورش استعداد‌های فکری آینده‌سازان سخن به میان آورد.
این مسوول فرهنگی درادامه، از ظرفیت‌های گسترده این مجموعه در مرکز استان صحبت‌کرد و با اشاره به فعالیت 4 مرکز فرهنگی هنری ثابت، یک کتاب‌خانه پستی و یک مرکز سیار شهری کانون در شهر رشت اظهار کرد: کانون نگاه ویژه‌ای به تمامی کودکان و نوجوانان دارد و برنامه‌های آن برای تمامی مخاطبان در شهر‌ها و مناطق کم‌برخوردار برنامه‌ریزی و اجرا‌می‌شود.
کوچک‌نژاد درهمین‌حال از مرکز علوم و نجوم کانون، نگارخانه «آفرینش» و مرکز تخصصی تولید تئاتر کودک و نوجوان به‌عنوان بخشی از ظرفیت‌های کانون پرورش فکری در مرکز استان گیلان نام‌برد و افزود: سالن‌های سینمای این مجموعه نیز بستری برای برگزاری ویژه‌برنامه‌ها، بخش فیلم، پویانمایی و اجرای نمایش به‌شمار‌می‌رود.
وی برهمین اساس، از آمادگی کانون استان گیلان برای برگزاری ویژه‌برنامه‌های مشترک فرهنگ‌ساز با شهرداری و سازمان فرهنگی‌اجتماعی ورزشی شهر رشت خبرداد و افزود: پخش پویانمایی‌های تولید‌شده با مشارکت شهرداری، همراهی در مسیر فرهنگ‌سازی مدیریت پسماند و صیانت از محیط‌زیست، ازجمله برنامه‌های پیشنهادی به‌شمار‌می‌رود.
وی درعین‌حال، از خواسته‌های کانون برای بهره‌مندی از ظرفیت‌های شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر رشت برای شاداب‌سازی محوطه‌سازی مراکز فرهنگی هنری، حمایت از برنامه‌های فرهنگی و ارایه زیرساخت‌های تبلیغات شهری برای معرفی هرچه‌بیش‌تر فعالیت‌های کانون سخن‌گفت و ابراز‌امیدواری‌کرد که این هم‌گرایی‌ها نقش به‌سزایی در رشد و بالندگی فرزندان ایران اسلامی داشته‌باشد.
محمد حسن عاقل‌منش و میرشمس شفیعی، بهترتیب عضو کمیسیون گردش‌گری و برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر رشت نیز با استقبال از پیشنهاد‌های مطرح‌شده در این نشست، به جایگاه کانون و مربیان توان‌مند آن اشاره و بر لزوم بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها در توسعه جهت توسعه و ارتقای فرهنگی گیلان و مرکز استان تاکید‌کردند.
اعضای شورای اسلامی شهر رشت با بیان‌این که کانون پرورش فکری به عنوان تنها مجموعه تخصصی حوزه کودک و نوجوان فعالیت‌دارد، اظهار‌کردند: این مجموعه به‌عنوان بازوی مجموعه مدیریت شهری است و نقش به‌سزایی در ارتقای فرهنگ این شهر دارد.
اعلام آمادگی برای برگزاری برنامه‌های مشترک فرهنگی، هنری و ادبی و حمایت از اختصاص بودجه مناسب برای به‌سازی و زیباسازی مراکز فرهنگی هنری کانون استان گیلان، از جمله مواردی‌بود که در صحبت‌های اعضای شورای اسلامی شهر رشت مورد‌تاکید‌قرار‌گرفت و درپایان مسوولان مدیریت شهری ابراز‌امیدواری‌کردند که آینده‌ای نزدیک، رقم‌خوردن فصل‌تازه‌ای از هم‌گرایی و همراهی فرهنگ‌سازکانون و مسوولان شهری را شاهد‌باشیم.
انتهای پیام /

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/811659/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با این ویدیو خودت آرایشگر خودت شو!

بازدید سخنگوی وزارت خارجه ایران از منطقه حادثه تروریستی رژیم صهیونی به آستانه اشرفیه

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه 10 تیر 1404

رنامه‌ریزی برای کاهش ناترازی برق تا 14 هزار مگاوات

تخت‌روانچی خطاب به مجری بی‌بی‌سی: اگر شجاعت انتقاد از آمریکا را ندارید باید سکوت کنید!

خضریان: شبکه‌های نفوذ داخلی رژیم صهیونیستی در ایران ضربه‌ جدی دیده است

کشف یک لاشه دیگر پهپاد صهیونیستی در کوه‌های لرستان

فارس: صدای شنیده شده در شمال تهران مربوط به تست‌های معمول پدافندی است

متن پیام وزیر امور خارجه که در آستانه اشرفیه توسط بقائی قرائت شد

بقائی در دیدار با برادر شهید دانشمند هسته‌ای: ترور ناجوانمردانه دانشمندان علمی نشان از عجز دشمنان دارد

محمود واعظی: تا زمانیکه رئیس آژانس رویه‌اش را عوض نکند، باید درباره عضویت‌مان در NPT تجدید نظر کنیم

پزشکیان: مردم باید با افکار و دیدگاه‌های افرادی مثل شهید باقری آشنا شوند

فیلمی جدید از لحظه اصابت موشک‌های رژیم صهیونیستی به صداوسیما

تأکید بر تکمیل زنجیره تولید صنعت نساجی در گیلان

اعزام مشمولان وظیفه عمومی به مراکز آموزشی

رونمایی از نماهنگ «شب‌های محرم» در گیلان

فرزانه صادق: پیگیری بنیاد مسکن برای بازسازی منازل آسیب دیده در حمله رژیم ادامه دارد

قرائت پیام عراقچی در جمع مردم آستانه‌ اشرفیه در تشییع شهدا

ماجرای حمله به جلسه سران قوا از زبان معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور

پیکر دانشمند هسته‌ای به همراه 6 عضو دیگر خانواده‌اش به خاک سپرده شد

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر

واکنش قوچانی، عضو شورای اطلاع رسانی دولت به تهدیدهای اسرائیل برای ترور وزیر خارجه

قطع گاز در رشت

تشییع پیکر مطهر شهدای مظلوم حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی در آستانه اشرفیه

سخنگوی دولت گفت: تنها 25% کالاهای اساسی توزیعی در دوران جنگ مصرف شدند

پیش بینی بورس سه شنبه 10 تیر 1404

راه اندازی مجدد سامانه چکاپ سلامت در منزل

خدمات حضوری بانک سپه از سر گرفته شد

سرنوشت پول مسافران تورهای لغو شده چه می‌شود؟

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی به کانال 75 میلیون تومان رسید

ماجرای دستگیری جیسون رضاییان گاندو با پهپاد

کاهش نسبی دما در گیلان از چهارشنبه

مراسم تشییع 5 تن از شهدای آستانه‌اشرفیه آغاز شد

بحرینی: حقوق زنان قربانی تجاوز رژیم صهیونیستی باید مورد توجه جهانی قرار گیرد

ابطحی: برای منافع ملی، منافع شخصی را کنار بگذاریم

سرلشکر رحیم‌صفوی: خاورمیانه بزرگ با محوریت انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت شکل خواهد گرفت

نماینده مجلس سنای پاکستان: آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر سیاسی و مرجع تقلید ماست

پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات جنگ است

حضور پزشکیان در مراسم گرامیداشت سردار سپهبد شهید محمد باقری

توضیحات معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور درباره شایعه استعفای پزشکیان

حضور دریابان شمخانی در مراسم بزرگداشت سردار شهید غلامرضا محرابی

طرح کابینه اوکراین برای اعمال تحریم علیه ایران

ابلاغ پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویت توسط سفیر ایران

چت جی پی تی با تراشه‌های استیجاری گوگل فعال می‌شود

انتصابات جدید ستادی در استانداری گیلان

دیدار فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امورایثارگران با خانواده شهید کیومرث کوثری مقدم

تمدید لغو پروازها در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت 14 فردا

رکورد جابجایی کالای اساسی شکسته شد

الزام بیمه ها برای پرداخت معوقات و تسویه حساب با مراکز درمانی و بیمه‌گذاران

صرافی والکس چگونه در روزهای پرالتهاب، امنیت کاربران را حفظ کرد؟