نسیم گیلان

آخرين مطالب

خاطرات همسرهای سابقم اذیتم می‌کند علمي

خاطرات همسرهای سابقم اذیتم می‌کند
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - خراسان / من تا حالا سه بار ازدواج کردم. متاسفانه 2 بار اول به شکست و طلاق منجر شده است. به تازگی، زندگی جدیدم را آغاز کردم اما گاهی، به یاد همسرهای سابقم می‌افتم و این مسئله اذیتم می‌کند. چطور می‌توانم آن‌ها را از ذهنم پاک کنم؟ 
مخاطب گرامی، خاطرات چه خوب و چه بد، معمولا در ذهن انسان باقی می‌مانند اما خاطرات تلخ ماندگاری بیشتری دارند، چون این خاطرات بیشتر مرور و تکرار می‌شوند و شما تا مدتی طولانی مدام به آن‌ها فکر می‌کنید. اکنون تنها کاری که می‌توانید انجام دهید، درس گرفتن از تجربه های قبلی است.
همسرتان را با قبلی‌ها مقایسه نکنید
طبیعی است چون برای بار سوم ازدواج کرده‌اید، همسر فعلی‌تان را با همسرهای قبلی‌تان مقایسه می‌کنید. به‌طور قطع و با وجود این که دلایل محکمی برای جدایی‌های قبلی داشته‌اید اما آن‌ها نقاط قوتی داشته‌اند که ممکن است هیچ‌گاه در فرد دیگری وجود نداشته باشد و طبیعی است که شما مرتب به یاد خاطرات گذشته بیفتید و گاهی رفتارهای بد آن‌ها را در ذهن تان مرور کنید.
بازار
تمام انرژی‌تان را صرف ساختن زندگی فعلی‌تان کنید
هرچند انتظار می‌رود وقتی جای خالی یک نفر در زندگی پر می‌شود، آن شخص به فراموشی سپرده شود ولی بازهم نمی‌توان صددرصد انتظار داشت این اتفاق بیفتد. باید صبر کنید تا خاطرات تازه‌ای با همسر جدید در ذهن شما ایجاد و خاطرات قبلی کمرنگ شود. باید تمام انرژی و زمانتان را صرف ساختن زندگی فعلی‌تان کنید و از فکر کردن به گذشته بپرهیزید. البته این کار به شرطی امکان پذیر است که نه افسوس گذشته را بخورید و نه این که فرصتی برای فکر کردن به گذشته داشته باشید.
بررسی هیجانات سرکوب شده از گذشته را بررسی کنید
مسائلی را که باعث می‌شود به یاد همسرهای سابق‌تان بیفتید، بررسی کنید. شما درباره مشکلات احتمالی که منجر به جدایی‌تان شده است، چیزی نگفتید و طبیعتا در قالب پیامک، چنین امکانی وجود ندارد. حتما اتفاقاتی در آن روابط افتاده که منجر به جدایی شده پس بهتر است مشکلات مربوط به روابط قبلی را در حضور روان‌شناس بیان کنید تا به صورت تخصصی حل شوند. گاهی هیجانات سرکوب شده‌ای از گذشته باقی مانده که حالا به شکل دیگری سربرآورده است. به طور مثال خشمی که به دلیل رفتارهای همسرتان در گذشته به وجود آمده ولی هیچ‌گاه حل نشده و به نوعی این خشم درون شما سرکوب شده است. باید به شیوه‌ای صحیح این خشم از درون شما خارج و به شیوه‌ای غیرمخرب بیان شود در غیر این‌صورت تا پایان عمر به شکل افکار و تکانه‌هایی در ذهن شما باقی خواهد ماند.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/811451/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

عدس گرانشی را ببینید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

آغاز عملیات حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر گامی تاریخی است

جشنواره بهار نارنج در گیلان

فوری/ بازیگر شاخص سینمای ایران درگذشت

شب ماسوله

ز دور باش حوادث دلم

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

شوک بزرگ به سفره مردم/ افزایش قیمت مرغ و نان از این ماه؟

تصادف موتورسیکلت با عابر پیاده در آستارا یک کشته برجا گذاشت

داره فعل مجهول رو درس میده!

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

شرکت نفت خزر و دانشگاه گیلان تفاهم‌نامه امضا کردند

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

سفره مردم تنگ‌تر شد/ مرغ و نان دوباره گران می‌شود؟

لزوم تقویت تولیدات داخلی /سرمایه گذاری را مختل نکنید

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

عکس/ نمایی شگفت انگیز از روستای سطلسر لاهیجان از فراز آسمان

گیلان دچار معضل کاهش جمعیت است

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

آغاز دوباره حفاری اکتشافی نفت و گاز دریای خزر پس از مدت‌ها وقفه

قیمت جدید طلای 18 عیار در بازار ( جمعه 18 اردیبهشت 1404)

رویداد «لنز لنگرود» برگزار شد

پیدا شدن جسد مردی حدود 65 ساله در آستانه اشرفیه

حضور خدام بارگاه منور رضوی در سیاهکل + تصاویر

بازیگر معروف سینما درگذشت

عملیات اکتشافی نفت در دریای خزر آغاز شد

100 بسته معیشتی در آستانه اشرفیه توزیع می شود

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

غزل زیبای سعدی

پیام تبریک استاندار گیلان به مناسبت روز جهانی هلال‌احمر

ضرورت توانمندسازی و بازگشت شرافتمندانه زندانیان

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

حفاری اکتشافی نفت ایران در دریای خزر پس‌از 3 دهه وقفه آغاز شد

عملیات اجرایی حفاری خزر با فرمان وزیر نفت آغاز شد

روزگار از من گرفت

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن در گیلان