نسیم گیلان

آخرين مطالب

اعلام شانس‌های نهایی جایزه «دیلن توماس» فرهنگي

اعلام شانس‌های نهایی جایزه «دیلن توماس»
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا / فهرست نامزدهای نهایی جایزه ادبی «دیلن توماس» درحالی اعلام شد که نام «الی ویلیامز» و «فردیا لنون» نیز در بین نامزدها به چشم می‌خورد
«الی ویلیامز»، «یائل فان در وودن» و «فردیا لنون» از جمله نویسندگان جوانی هستند که به فهرست نهایی جایزه ادبی «دیلان توماس» متعلق به دانشگاه سوانسی در سال جاری راه یافته‌اند.
«گاردین» نوشت، «شان هیوئیت»، «یاسمین ظاهر» و «ربکا واتسون» نیز در میان نامزدهای دریافت این جایزه 20,000 پوندی قرار دارند. این جایزه به افتخار، دیلان توماس، شاعر ولزی که در سن 39 سالگی درگذشت، به نویسندگانی که در این سن یا کمتر باشند و آثار داستانی در هر قالبی از جمله رمان، داستان کوتاه، شعر و نمایشنامه را خلق کرده باشند، اعطا می‌شود.
نامیتا گوکله، نویسنده و رئیس هیئت داوران، اعلام کرد که فهرست نهایی «متنوع و گسترده» است و «شامل آثار تاریخی، معاصر و جاودانه» می‌شود و در عین حال، «سبکی تازه، پرانرژی و خلاقانه» را به نمایش می‌گذارد.
«ویلیامز» برای نگارش مجموعه داستان کوتاه «متوسط تا ضعیف، گاهی خوب» انتخاب شده است که تنها مجموعه داستان این فهرست است. 
فان در وودن برای رمان «امانت‌داری» به فهرست نهایی راه یافته است؛ این کتاب پیش‌تر در فهرست نهایی جایزه بوکر 2024 نیز قرار داشت و اکنون در فهرست اولیه جایزه زنان ادبیات داستانی امسال نیز دیده می‌شود.
«لنون» نیز برای رمان «بهره‌کشی باشکوه» انتخاب شد که تابستان گذشته جایزه داستان اول واتراستونز را از آن خود کرد. این رمان در سال 412 قبل از میلاد روایت می‌شود و داستان دو سفالگر را دنبال می‌کند که تصمیم می‌گیرند در یک معدن، که محل نگهداری سربازان اسیر آتنی است، نسخه‌ای از نمایشنامه مده‌آ را اجرا کنند و از اسرا به‌عنوان بازیگر استفاده کنند.
مجموعه شعر Rapture’s Road اثر «هیوئیت»، که به موضوع عشق و فقدان می‌پردازد، تنها مجموعه شعر در فهرست امسال است.
واتسون برای رمان «من در هم می‌شکنم» نامزد شده است که داستان زنی را روایت می‌کند که با مرگ برادر بدرفتارش دست‌وپنجه نرم می‌کند. آخرین اثر فهرست نهایی نیز «سکه» نوشته «یاسمین ظاهر» است.
این فهرست 6 نفره از میان فهرست اولیه 12 نفری انتخاب شده است برنده نهایی در 15 می طی مراسمی در سوانسی، زادگاه دیلان توماس، اعلام خواهد شد.
جایزه «دیلن توماس» که توسط دانشگاه «سوانسی» بنیان‌گذاری شده، از سال 2006 به عنوان یکی از گران‌ترین جوایز ادبی جهان شناخته می‌شود، این جایزه به آثار چاپ‌شده به زبان انگلیسی از نویسندگان نوقلم 39 سال به پایین تعلق می‌گیرد و گونه‌های ادبی رمان، شعر و نمایشنامه را دربرمی‌گیرد.
«توماس» که در سن 39 سالگی درگذشت اکثر کارهایش را از 20 تا 30 سالگی به نگارش درآورد، از برندگان پیشین این جایزه می‌توان به «مکس پورتر»، «جاشوا فریس» و «مگی شیپستد» اشاره کرد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/808416/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پدر معنوی فوتبال گیلان درگذشت

پدر فوتبال گیلان و اسطوره باشگاه ملوان درگذشت

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: هوش مصنوعی تا ده سال آینده تمام بیماری‌ها را ریشه‌کن می‌کند

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

شبکه دنا و کنگره شهدا؛ هم سنگر و هم افزا

کاهش متراژ غرفه‌ها برای حضور تعداد بیشتر ناشران است

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

از دستکاری ژنتیکی تا بیوتروریسم؛ هشدار حمله هکرها به دی‌ان‌ای انسان!

امنیت روانی همسرت رو بِهَم نَریز

اصلاح و بهینه‌سازی زیرساخت برق گیلان نیازمند اعتبار ملی است

اراضی بستر سپیدرود ظرف 3 ماه آینده تعیین تکلیف می شود

عملیات اجرایی احداث واحدهای ثبتی ناحیه 3 رشت و لنگرود آغاز شد

کشف گورستان سه‌هزار ساله در این استان

بالا آمدن آب سد سیمره باعث قطع راه های ارتباطی روستاهای رودبار عرب شد

امشب مشتری به ماه سلام می‌کند / درخشش دو غول آسمانی

پاسخگویی هوش مصنوعی به مشتریان رستوران‌ها

شهرداری گرگان و بنیاد شهید گلستان برای خدمت به ایثارگران هم‌عهد شدند

خودروی بنز میلیاردی قاچاق در لاهیجان توقیف شد

دنبال علم و دانش نرو!

شاعرانه/ از تلخی جان کندنم، از عاشقی واسوختند

افتتاح مرکزمدیریت تجهیزات شبکه راهکار ناورانه برای افزایش پایداری برق گیلان

ستاره های آسمان در حال اجرای کنسرت

آموزش گام به گام مدل موی مجلسی

جشنواره‌ها گامی موثر در توسعه صنعت گردشگری است

داستانک/ مرد فلج

تسریع در صدور اسناد اراضی روستایی گیلان در دستور کار قرار گرفت

فعالیت 272 مراقب سلامت و 90 هزار سفیر سلامت در مدارس گیلان

برنامه «متا» برای آوردن هوش مصنوعی به چت‌های واتس‌اپ بدون نقض حریم خصوصی

تصویری با زوم بالا از سطح سیاره ی مریخ

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

جلالی که در میقات آرام گرفت

دل عاشق به پیغامی بسازد!

کارگران ستون اقتصاد کشورند

زیبایی شهرها مرهون تلاش شبانه‌روزی کارگران شهرداری است

اختتامیه اولین جشنواره رقابت های علمی و مهارتی سفیران سلامت استان گیلان

دو عارضه پنهان یائسگی زودرس در زنان

«چت‌جی‌پی‌تی» چاپلوس شده است

30 درصد از کدهای «مایکروسافت» نوشته هوش مصنوعی هستند

نسل چهارم الکترودهای سخت‌پوشی نانوساختار در اختیار صنایع کشور قرار گرفت

آثار باستانی 3000 ساله در جنوب شهر رشت!

تأکید بر تسریع در صدور اسناد اراضی روستایی گیلان

رضوانشهر، رکورددار بارش گیلان

گمان کنم تب آتشفشان تنیده به بندر

داستانک/ ماشین سرنوشت

سه فضانورد چینی با یک روز تاخیر به زمین بازگشتند

موشک «آلفا» هنگام پرتاب دچار حادثه شد

انجام اولین آزمون چسبندگی پروبیوتیک‌ها به سلول‌های هدف در کشور

دانشمندان یک خانه مریخی را منفجر کردند