نسیم گیلان

آخرين مطالب

تصویب سند ملی صنایع دستی در شورای عالی انقلاب فرهنگی اجتماعي

تصویب سند ملی صنایع دستی در شورای عالی انقلاب فرهنگی
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی از تصویب سند ملی صنایع دستی در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت: این مصوبه به رئیس جمهور ابلاغ شده و به‌زودی رونمایی می‌شود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، علی دارابی امروز_جمعه نهم آذر_ در آیین افتتاح خانه‌های صنایع‌دستی و خلاقیت و پلاک‌کوبی کارگاه‌های انفرادی در روستای لیالستان لاهیجان، با بیان اینکه در دنیا حدود 400 رشته و حرفه صنایع دستی شناسایی شده است، اظهار کرد: در کشور ما قریب به 299 رشته صنایع دستی وجود دارد که بخش زیادی از آن در استان گیلان است.
وی با بیان اینکه صنایع دستی به مثابه اقتصاد مقاومتی در ایجاد اشتغال زود بازده بسیار حائز اهمیت است، افزود: با وجود اینکه بخش قابل توجهی از فعالان صنایع‌دستی آقایان هستند، اما بانوان به خصوص زنان سرپرست خانوار نقش موثری در این عرصه دارند.
معاون میراث‌فرهنگی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه ثبت ملی لیالستان به عنوان روستای بامبو بافی به مراحل پایانی خود رسیده است، اضافه کرد: مقدمات ثبت ملی لیالستان به عنوان روستای بامبو بافی در اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان انجام شده به زودی خبر ثبت آن اعلام خواهد شد.
دارابی با بیان اینکه برای رونق بیشتر بامبو بافی به بامبوبافان این روستا از سوی داره کل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی گیلان مبلغ 50 میلیون تومان وام اختصاص داده می‌شود، خاطرنشان کرد: برای حمایت در جهت عرضه بهتر محصولات هنرمندان در شهر لاهیجان مکانی به عنوان بازارچه دائمی صنایع دستی تعیین کرده‌ایم.
وی با بیان اینکه صنایع دستی «هویت بنیان» است، تصریح کرد: صنایع دستی جز آن دسته از «هنر صنعتی» است که هیچ تحریمی شامل آن نمی‌شود و از طرفی با زیست بوم جامعه همخوانی دارد و هنرمندان همزمان با ایجاد اشتغال می‌توانند به تولید بپردازند و به زندگی خود نیز مشغول باشند.
معاون میراث‌فرهنگی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه حمایت از صنایع‌دستی جز سیاست‌های جدی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است، با اشاره به سی‌وهفتمین نمایشگاه صنایع دستی در تهران گفت: این نمایشگاه فرصتی بود تا هنرمندان بتوانند محصولات دست ساخته خود را ارائه کنند که فروش خوبی هم داشتند.
دارابی از تصویب سند ملی صنایع دستی در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و افزود: این مصوبه سند ملی صنایع‌دستی به رئیس جمهور ابلاغ شده و به زودی رونمایی می‌شود.
وی اظهار کرد: بر اساس درخواست وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی از دولت محترم قرار بر این شد که مصوبه‌ای که دکتر عارف معاون اول رئیس جمهور ابلاغ کردند، مسئولان و مقامات برای دادن هدایا به مقامات خارجی از صنایع دستی استفاده کنند و این مصوبه بسیار خوبی است که در دولت چهاردهم اتفاق افتاده و می‌تواند سبب رونق هرچه بیشتر صنایع دستی شود.
کد خبر 814808

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/791558/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» در رشت برگزار شد

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

محفل شعر رضوی «سایه سار کرامت» در آستانه اشرفیه برگزار شد

آلومینیوم اراک 1-1 ملوان؛ رضایت زارع و حسینی به تقسیم امتیازات

اجتماع باشکوه امام رضایی ها / آسمان رشت نورافشانی شد + تصاویر

بازیگر پیشکسوت سینمای ایران در آستارا به خاک سپرده شد

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

دیدار معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با خانواده دو شهید در لنگرود

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

31 زندانی همزمان با دهه کرامت در گیلان آزاد شدند

مجموعه کامل آثار نادر ابراهیمی در نمایشگاه کتاب تهران

اهتمام جدی دولت چهاردهم در مدرسه سازی

شاید تا 10 سال دیگر، آیفونی وجود نداشته باشد!

دانشمندان: سفر‌های بین کهکشانی تا 100 سال آینده به واقعیت تبدیل می‌شود

«عباس خان مختاری» بازیگر پیشکسوت سینمای ایران درگذشت

ترکیب ملوان در مصاف با جوانترین تیم لیگ

ترکیب ملوان در مصاف با جوان‌ترین تیم لیگ

«استراتژی‌های کوچینگ» روانه بازار نشر شد

خورشید در نهایت، تمام حیات روی زمین را نابود خواهد کرد

افزایش 30 درصدی ذخیره سد سفیدرود در گیلان

افزایش 30 درصدی ذخیره آب سد سفیدرود در گیلان

بخشی از کتاب/ هنر خوب‌ زندگی‌ کردن

کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

دیدار معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با جانبازان نخاعی

کتاب «اینجا بدون تو» به قلم همسر شهید مدافع حرم محمد بلباسی رونمایی شد

دیدار مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با مادران شهدای محله جوادیه

شوک قیمتی به سفره مردم/ مرغ و نان گران می‌شود

دو خط کتاب/ بیچارگان

رمان «برای مادرم» منتشر شد

افزایش 30درصدی ذخیره سد سفیدرود در گیلان

کشف جدید فضایی؛ زمین در محاصره تکه‌های مخفی ماه

کتاب «اینجا بدون تو» به قلم محبوبه بلباسی، همسر شهید مدافع حرم محمد بلباسی رونمایی شد

تبدیل گرمای بدن به برق با مهندسی فضای خالی اتمی

6 هزار کیلومتر از خطوط برق گیلان بازسازی می‌شود

اشتباه در کتاب‌ درسی!

اشتباه است فکر کنیم افراد فوق مدرن با داستان زندگی نمی‌کنند

کشف شباهت‌های جدید بین مریخ و زمین

شاید سیارک «وستا» تکه‌ای از یک سیاره منظومه شمسی باشد

بازآموزی مغز، امید تازه‌ای برای مبتلایان به درد مزمن رقم می‌زند

دومین اهدای عضو سال جاری در استان به سه بیمار زندگی دوباره بخشید

رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی بانوان کشور در گیلان آغاز شد

بیش از 28 هزار عدد کارت هوشمند ملی آماده تحویل در گیلان

هوای گیلان 6 درجه گرمتر می‌شود

قیمت سکه و طلا 18 اردیبهشت در بازار رشت

اولین کتابی که در غرفه آثار رهبر انقلاب به فروش رفت چه کتابی بود؟

کتابی در حوزه خط مشی‌گذاری عمومی منتشر شد

تأثیر شگفت‌انگیز ریاضیات بر رشد ذهنی کودکان

لحظات ناب رضوی در آسایشگاه معلولین و سالمندان گیلان