نسیم گیلان

آخرين مطالب

10 مدال ثمره حضور ورزشکاران گیلانی در مسابقات پرورش اندام قهرمانی جهان ورزشی

  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - حمیدرضا میرزاهد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: 13 ورزشکار به همراه 2 مربی از استان گیلان در قالب تیم ملی ایران در مسابقات پرورش اندام و فیتنس قهرمانی جهان که در جزیره کیش برگزار شد، حضور یافتند که سرانجام این ورزشکاران موفق به کسب یک مدال طلا، چهار نقره و پنج مدال برنز شدند.
وی افزود: در جریان این رقابتها که با قهرمانی تیم ملی ایران خاتمه یافت، امیرحسین مسیبی ورزشکار شایسته استان گیلان موفق شد با اقتدار، مدال طلا و عنوان قهرمانی رشته فیزیک کلاسیک قهرمانی جهان را برای کشور به ارمغان بیاورد.
وی ادامه داد: همچنین شهروز سمیعی ورزشکار باسابقه و زبده استان گیلان نیز مدال نقره این دوره از رقابتها را بر گردن آویخت؛ ضمن اینکه حسن نوردی با درخشش خود توانست 2 مدال نقره و یک مدال برنز رقابتهای پرورش اندام و فیتنس قهرمانی جهان را تصاحب کند.
رئیس هیات بدسازی و پرورش اندام گیلان اضافه کرد: مسعود ماشین‌چی دیگر ورزشکار گیلانی حاضر در مسابقات قهرمانی جهان نیز، مدال نقره را کسب کرد؛ ضمن اینکه مصطفی عزتی‌فر هم توانست مدال برنز رشته فیتنس را در 2 بخش چلنج و استایل تصاحب کند.
میرزاهد بیان کرد: مهدی ولی‌زاده و مهرداد علیزاده دیگر ورزشکاران گیلانی حاضر در این دوره از مسابقات نیز، موفق به کسب مدال برنز رشته بیلدینگ و حسین یمینی هم مدال برنز رشته فیزیک را برای ایران و استان گیلان به ارمغان آوردند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین بابک مدنی مقام ششم رشته بیلدینگ، امیرحسام اکبری‌مقام عنوان چهارم رشته فیزیک و شاهین اکبری دیگر ورزشکار گیلانی هم مقام ششم پارابیلدینگ جهانی را به خود اختصاص دادند.
رئیس هیات بدنسازی و پروش اندام گیلان، تلاش و موفقیت ورزشکاران این استان را بی نظیر عنوان و اظهار کرد: این موفقیت و کسب مدال جهانی در حالی رقم زده شد که آخرین مدال کسب شده توسط ورزشکاران گیلانی در مسابقات رسمی فدراسیون پرورش اندام مربوط به رقابتهای 2015 بود.
میرزاهد بیان کرد: اما در رقابتهای رسمی پرورش اندام و فیتنس قهرمانی 2024 جهان در جزیره کیش، ورزشکاران گیلانی 10 مدال کسب کردند و امیدواریم که این موفقیت ورزشکاران گیلانی به همراه تیم ملی در سایر مسابقات نیز تداوم داشته باشد.
به گزارش ایرنا، هفتاد و هشتمین دوره مسابقات پرورش اندام و فیتنس قهرمانی مردان جهان در رده‌های سنی جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان برای نخستین بار به میزبانی ایران در روزهای اخیر در جزیره کیش برگزار شد که در نهایت تیم ملی پرورش اندام و فیتنس ایران با کسب 51 طلا، 52 نقره، 50 برنز(مجموع 153 مدال) قهرمان جهان شد.
استان‌ها گیلان 0 نفر برچسب‌ها رشت فدراسیون های ورزشی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام گیلان

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/779957/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خطر پنهان گرمایش زمین؛ دمای بالا کیفیت خواب میلیاردها نفر را تهدید می‌کند

راه شیری بر فراز صخره‌های مخروطی

ارسال OTP در بله برای کسب‌وکارها رایگان شد

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 12 تیر 1404

ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

خدمات غیرحضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد

آیین 800 ساله «علم‌بندان» در ماسوله

اولین گفت‌وگوی دختر شهید سلامی پس از شهادت پدر

وزارت خارجه آمریکا: ایران فوراً با آژانس همکاری کند

واکنش عراقچی به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

پزشکیان: دولت با همه ظرفیت‌ها در مسیر جبران خسارت مردم در جنگ تحمیلی گام بر می‌دارد

واکنش سازمان ملل به ابلاغ قانون تعلیق همکاری ایران با آژانس انرژی اتمی

ادعای آلمان درباره طراحی تعرض به اماکن یهودی توسط ایران تکذیب شد

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، خیانت به دیپلماسی بود

ونزوئلا: در کنار ایران ایستاده‌ایم

ادعای پنتاگون درباره برنامه هسته‌ای ایران

دستگیری جاسوسی که عکس محل سکونت رایان قاسمیان 2 ماهه را به دشمن داد

اولین شب مراسم عزاداری محرم در حسینیه امام خمینی(ره)؛ کدام چهره‌های سیاسی حضور داشتند؟

سه روشی که می‌توان امام حسین (ع) را در کتاب به کودکان معرفی کرد

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 12 تیر 1404

مدارس باید متناسب با نیازهای روز تجهیز شوند

اتصالات پنهان در اعماق زمین: گیاهان فراتر از آنچه می‌بینیم، در خاک ریشه دارند

تحلیلی از وضعیت بازارهای مالی؛ مرز مقاومتی قیمت‌ها به سمت واگرایی منفی می رود؟

معاون بورس: مسیر حمایت از بازار سهام ادامه‌دار است

حمایت 60 همتی موتور بورس را روشن می‌کند؟

محدودیت ترافیکی در 2 محور گیلان اعمال می‌شود

«احلی من العسل» ، مراسمی به یاد نوجوان دشت کربلا

ایستگاه صلواتی ساده و کوچک کودکان گیلانی

حال و هوای عزاداران گیلانی در ششمین روز محرم

استاندار گیلان از مزارع قطب تولید هندوانه استان بازدید کرد

بررسی موانع جذب سرمایه گذار در گیلان

سفر یک روزه استاندار گیلان به رودسر

پاکسازی غرب تالاب انزلی از گیاه مهاجم سنبل آبی

ساماندهی 97 درصد مشاوران املاک گیلان

توقیف 6 خودروی باری حامل چوب قاچاق در صومعه سرا

پایان انتظار 15 ساله برای تکمیل بیمارستان جامع لاکان رشت

مانور کمک گرانشی؛ فضاپیماها چگونه با استفاده از سیاره‌ها شتاب می‌گیرند؟

بالاخره می‌دانیم چرا مجسمه‌های ملکه حتشپسوت در مصر باستان نابود شدند

تشییع پیکر شهید محراب بشارتی شهید وطن در بندرانزلی

میزبانی مردم بخش کلاچای رودسر از یکی از شهدای وطن

جوشش شعر‌های ناب مقاومت از قلب‌های عزاداران

سازمان ملی استاندارد: این نام تجاری جعلی است

آیین نامه اجرایی واردات خودروها برای سال 1404 به گمرکات کشور ابلاغ شد

جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه اعلام شد

محدودیت‌های جدید خرید و فروش اوراق تسهیلات مسکن اعلام شد

سود دو نفره در صرافی تبدیل: دعوتی که به نفع هر دو طرف تمام می‌شود!

هزار میلیارد تومان برای بازسازی آسیب‌دیدگان جنگ در تهران کافی است؟

آخرین وضعیت بازار طلا و دلار؛ سکه امامی عقب‌نشینی و طلا صعود کرد!

بازدهی بورس در هفته دوم تیر 1404

افزایش صادرات نفت ایران به چین پس از جنگ