مجازات 400 میلیاردی اصناف متخلف گیلان/ نظارت بر بازار مسکن با 80 اکیپ
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - ایسنا/گیلان مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از تشکیل 2428 پرونده تخلف برای واحدهای صنفی خبر داد و گفت: متخلفان به پرداخت جزای نقدی 400 میلیارد ریالی محکوم شدند.
مرتضی امینی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اقدامات اداره کل تعزیرات حکومتی استان گیلان در چهار ماهه ابتدای سال جاری، اظهار کرد: نظارت بر بازار کالاهای اساسی نظیر روغن خوراکی، غلات، حبوبات، نان، چای، قند و شکر، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ و.
.. را در دستور کار قرار دادیم.
وی از انجام 3500 مورد بازرسی واحدهای صنفی توسط 440 اکیپ گشت تعزیرات حکومتی خبر داد و متذکر شد: شاهد تشکیل 2428 پرونده تخلف با محوریت گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور و... هستیم.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان 2206 پرونده را در حوزه کالا و خدمات، 15 پرونده را در حوزه قاچاق کالا و 207 پرونده را در حوزه بهداشتی دانست و تصریح کرد: متخلفان به پرداخت جزای نقدی 400 میلیارد ریالی محکوم شدند.
امینی در ادامه به نظارت بر بازار مسکن و رسیدگی به تخلفات اشاره کرد و گفت: 80 اکیپ گشت 174 مورد بازرسی از بازار مسکن را انجام دادند.
وی از تشکیل 48 پرونده تخلف حوزه بنگاه های مشاوره املاک در بخش های اضافه دریافتی مازاد بر تعرفه و عدم ثبت کد رهگیری خبر داد و خاطرنشان کرد: متخلفین به پرداخت سه میلیارد و 400 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.
انتهای پیام
-
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۵:۱۶
-
۹۰ بازديد
-

-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/765572/