نسیم گیلان

آخرين مطالب

پیام مسئولین گیلان در پی شهادت اسماعیل هنیه سیاسی

پیام مسئولین گیلان در پی شهادت اسماعیل هنیه
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا/گیلان مسئولین استان گیلان در پیام‌های جداگانه‌ای اقدام گستاخانه و جنون‌آمیز رژیم سفاک صهیونیستی در ترور ناجوانمردانه و به شهادت رساندن دکتر اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) را تسلیت گفتند و این اقدام بزدلانه را محکوم کردند.
متن پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
مِّنَ ٱلۡمُؤۡمِنِینَ رِجَالࣱ صَدَقُواْ مَا عَٰهَدُواْ ٱللَّهَ عَلَیۡهِۖ فَمِنۡهُم مَّن قَضَیٰ نَحۡبَهُۥ وَمِنۡهُم مَّن یَنتَظِرُۖ وَمَا بَدَّلُواْ تَبۡدِیلࣰا (آیه 23 سوره احزاب)
اقدام گستاخانه و جنون‌آمیز رژیم سفاک صهیونیستی در ترور ناجوانمردانه و به شهادت رساندن قهرمان فلسطین، دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) موجب تاثر و اندوه تمامی آزادی‌خواهان جهان و ملت بزرگ ایران اسلامی شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
بی‌شک این جنایت آشکار خوی وحشی‌گری این رژیم کودک‌کش و ددمنش را عیان‌تر کرد و نشان داد برای نجات از باتلاق فروپاشی و پوشاندن عجز و درماندگی و ناکامی در رویارویی با جبهه مقاومت و معرکه و میدان غزه، در جنایت علیه بشریت به هیچ اصول انسانی و اخلاقی پای‌بند نیست .
اینجانب با کمال تاسف، شهادت این مجاهد وارسته و بزرگ را به محضر مقام معظم‌رهبری(مدظله‌العالی)، جبهه مقاومت، ملت مظلوم فلسطین و تمامی آزادی‌خواهان جهان تسلیت عرض می‌کنم و از درگاه خداوند متعال برای این شهید والامقام و شخصیت سیاسی و تاثیرگذار جبهه مقاومت، علو درجات و محشور شدن با شهدای اسلام، خاندان هنیه و ملت فلسطین مسئلت دارم.
متن پیام تقی ربانی، مدیرکل صداوسیمای گیلان به شرح زیر است:
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُون
شهادت هنر مردان خداست
خبر شهادت مجاهد فی سبیل الله و بزرگمرد رشید نهضت مبارزه با استکبار ،شهید جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه، رئیس فقید دفتر سیاسی نهضت حماس را به امت اسلامی، ملت شریف و ولایتمدار ایران، مردم مظلوم و ستمدیده اما قهرمان فلسطین و آزادگان جهان تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.
بی شک این ترور بزدلانه که در ایام ایستادگی مردم مظلوم و مقتدر غزه در نبردی نابرابر انجام شد، تردیدی در مسیر آرمان قدس شریف ایجاد نمی‌کند و مقاومت اسلامی با عزم راسخ مجاهدان خود در مسیر نابودی رژیم تروریست و جعلی صهیونیستی که حضرت امام خمینی(ره) از آن به عنوان غده سرطانی یاد فرموده‌اند، پیش خواهد رفت و ارض مقدسه از لوث وجود غاصبان تطهیر خواهد شد ان‌شاءالله.
متن پبام محمد دوستار، رئیس دانشگاه گیلان به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا ﴿احزاب 23﴾
در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.
شهادت دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی را به ملت قهرمان فلسطین، امت اسلامی، رزمندگان جبهه مقاومت، ملت شریف ایران و جامعه فرهیخته دانشگاهی تسلیت عرض می‌نماییم.
متن پیام محمدحسین رمضانی، مدیرکل آموزش و پرورش گیلان به شرح زیر است:
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ
شهادت در قاموس مجاهدان راه خدا، زندگی دوباره و رستگاری جاودان است. آنان که دست از زندگی عادی و دنیایی شسته‌اند و بی شک با شهادت به مقام قرب الهی نائل می‌شوند.
شهید اسماعیل هنیه ارزشمندترین دارایی خود را در راه فلسطین تقدیم کرد. این ترورجنایتی است که عزم و مبارزه مردم فلسطین و دیگر آزادیخواهان جهان را برای استیفای حقوقشان افزایش می‌دهد.
بی‌تردید خون پاک این مجاهد نستوه که عمری را در مجاهدت و مبارزه عزتمندانه علیه رژیم غاصب صهیونیستی و در راه آزادی قدس شریف و رهایی ملت مظلوم فلسطین از چنگال اشغالگران صهیونیست سپری کرد، هرگز هدر نخواهد رفت.
اینجانب با تسلیت این ترور ناجوانمردانه به محضر رهبر معظم انقلاب و ملت شریف ایران، برای این مبارز مسلمان و سایر شهیدان مقاومت، علو درجات و ثبات قدم را در مسیر نورانی مقاومت و دفاع از آرمان والای ملت مظلوم فلسطین و نابودی رژیم صهیونیستی، خواستارم.
متن پیام حامد دائمی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان به شرح زیر است:
انا لله و انا الیه راجعون
شهادت جانسوز و مظلومانه دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس، دلدادگان گفتمان مقاومت در سرتاسر جهان را متاثر و خشمگین ساخت.
شهید اسماعیل هنیه که دهها شهید از خاندان خود از جمله فرزندان و نوه هایش را تقدیم آرمان فلسطین و مقاومت کرده بود، خود نیز به آرزوی دیرینه‌اش یعنی شهادت در مسیر آزادی قدس شریف رسید و ثمره سال‌ها مجاهدت خالصانه خود را از خداوند متعال دریافت کرد.
بی‌شک، با شهادت وی راه مقاومت استوارتر و پرصلابت‌تر از گذشته ادامه خواهد یافت و خون پاک او، عزم و اراده‌ مردمان آزاداندیش را بیش از پیش تقویت خواهد کرد. از خداوند متعال برای این شهید والا مقام رحمت واسعه را مسئلت می‌نمایم. باشد که روح بلندشان در جوار رحمت الهی آرام گیرد.
بدینوسیله شهادت مبارز خستگی‌ناپذیر و شخصیت برجسته جبهه مقاومت اسلامی، شهید اسماعیل هنیه را به ملت قهرمان فلسطین و امت اسلامی و رزمندگان جبهه مقاومت و ملت شریف ایران تسلیت عرض می نمایم.
در متن پیام تسلیت محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان آمده است:
جبهه مقاومت و جهان اسلام از شهادت جانکاه و مظلومانه رهبر شجاع و مجاهد برجسته‌ی کشور دوست فلسطینی جناب دکتر اسماعیل هنیه در سحرگاه دیشب عزادار شد و محور مقاومت را در سرتاسر جهان متاثر و خشمگین ساخت.
شهید هنیه سال‌ها جان گرامی‌اش را در میدان مبارزه شرافتمندانه و مقتدرانه جبهه مقاومت در فلسطین اشتغالی بر سردست گرفت و خود و فرزندانش آماده شهادت بودند و جان خود را نثار اسلام و حاکیمت آن در جهان کردند.
بی‌شک، با شهادت این شهید والامقام اسلام، راه مقاومت استوارتر و پرصلابت‌تر از گذشته ادامه خواهد یافت و خون پاک او، عزم و اراده‌ مردمان آزاداندیش جهان را بیش از پیش تقویت خواهد کرد.
اینجانب ضمن تسلیت شهادت رهبر فلسطینی جریان مقاومت به رهبر مظم انقلاب اسلامی، امت اسلام و جبهه مقاومت، این ضایعه دردناک و جانکاه را به ملت شجاع و سرافراز فلسطین و بالخصوص به خاندان و بازماندگان شهید هنیه و یکی از همراهانش که با وی به شهادت رسیده است، تسلیت عرض نموده و علو درجات آنان را از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/765565/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 13 تیر 1404

وقتی ویدیوها را با سرعت بالاتر از حالت عادی تماشا می‌کنید، چه اتفاقی برای مغز می‌افتد؟

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

تغییر شکل پازل بازار کار ایران

فرودگاه‌های کشور به جز تبریز و اصفهان بازگشایی شد

تخت روانچی: به غنی‌سازی اورانیوم ادامه خواهیم داد

ماکرون: به‌زودی با رئیس جمهور ایران تماس خواهم گرفت

اسکای نیوز به نقل از بقایی: تماس‌هایی به طور غیرمستقیم وجود دارد

چه تعداد حمله سایبری در طول 12 روز جنگ داشتیم؟

روزهای پایانی برداشت پیله ابریشم

جزئیات زیرساخت‌های کارآفرینی دیجیتال و کشف استعدادها در هوش مصنوعی

قیمت گوشت قرمز در بازار

کوچ سرمایه به دارایی‌های امن

تنفس مصنوعی در روزهای قرمز بورس

دستگیری 60 محکوم فراری در عملیات یک‌روزه پلیس گیلان

دوچرخه سوار ایرانی ساحل خزر را با شعار مرگ بر صهیونیست رکاب می‌زند

مسئول صهیونیست: بازسازی ویرانی‌های ناشی از حملات ایران سال‌ها طول می‌کشد

بقایی: آمریکایی‌ها باید نشان دهند که به دیپلماسی وفادارند

روایت رهبر انقلاب از ماجرای شهادت حضرت علی اکبر(علیه‌السلام)

معاون امنیتی وزیر کشور: اتباع غیرمجاز با احترام و به مرور به کشورشان بازگردند

سردار جلالی: در جنگ نابرابر 12 روزه‌ تحمیلی خدمات اصلی کشور کاملا پایدار بود

ما از یک سال قبل احتمال حمله به زیرساخت‌های هسته‌ای خود را کاملاً بررسی و طراحی کردیم

سردار جلالی: رزمایش پدافند پرتوی را در سه مرکز هسته‌ای انجام دادیم

سردار جلالی: پیام رسان واتساپ در مکان یابی و ترور بعضی از فرماندهان حماس نقش داشته است؛ مکان یابی شهید هنیه به همین روش انجام شد

برگزاری آیینی کهن در شهر پلکانی گیلان به بلندای تاریخ

ماهواره هواشناسی اروپا با موشک «فالکون 9» راهی مدار زمین شد

پایان قیمت‌گذاری دستوری راه نجات بازار

نقص فنی قطار کرج _ مشهد حوالی سمنان؛ مشکل رفع شد

امیرحسین ثابتی: بازرسان آژانس به زودی اخراج می‌شوند

کرملین: پوتین و ترامپ گفت‌وگوی مفصلی درباره ایران داشتند

اندیشکده کوئینسی: اول به دنبال تغییر رژیم بودند و حالا به دنبال تجزیه ایران

سامانه‌ای نوآورانه برای افزایش اثرگذاری داروهای شیمی‌درمانی

گوشی دلخواه‌تان را امروز بردارید؛ تا 50 میلیون وام بدون ضامن و اقساط 12 ماهه

محمد جواد حجتی کرمانی درگذشت

ضرغامی: حاج محمود باقری با عملیات‌های موشکی خود پاسخ جنایات رژیم صهیونیستی را داد

نخست وزیر عراق: ملت ایران میهن‌پرست هستند

بغض و گریه برادر شهید سلامی هنگام گفتگو درباره برادرش

علت عدم حضور رهبری در مراسم حسینیه امام خمینی(ره) چه بود؟

مهر و موم 28 واحد صنفی در رضوانشهر

بیرون کشیدن گرافن و هیدروژن پاک از دل پسماند نفتی

وزیر نیرو: سرمایه‌گذاری در صنعت آب و برق باید جذاب شود

راه اندازی قطارهای فوق‌العاده برای زائران اربعین

الحوثی: ایران آماده پاسخ کوبنده‌تر در صورت تکرار تجاوز است

پزشکیان: تلاش داریم برای ارتقای امنیت و سلامت مردم گام برداریم

نیویورک‌تایمز: ایران حالا برای دیدار با آمریکایی‌ها شرط دارد

ویدئویی از لحظه اصابت پرتابه‌های رژیم جنایتکار اسرائیل به میدان قدس تهران

چرا قطع دسترسی آژانس به تاسیسات ایران مهم است؟

آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد

سفیر سابق فرانسه اظهارات غیرمسئولانه کالاس علیه ایران را محکوم کرد

جمعه، 13 تیر 1404