همایش بیماریهای قابل انتقال از آب و غذا در انزلی
گفتگو
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - باشگاه خبرنگاران / همایش کشوری بیماریهای قابل انتقال از آب و غذا به مدت 2 روز در بندر انزلی در حال برگزاری است.
محمد زینلی، رئیس گروه مدیریت بیماریهای منتقله از آب و غذا مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در همایش کشوری بیماریهای قابل انتقال از آب و غذا که به مدت 2 روز (6 و 7 خرداد ماه) در بندر انزلی در حال برگزاری است، اظهار کرد: با توجه به اینکه بیماریهای منتقله از آب و غذا متنوع و بسیار است. از این رو، تعدد این بیماریها موجب میشود که توجه به این حوزه بیشتر باشد تا بتوانیم برنامه ریزیهای موثر در سطوح مختلف را در این حوزه داشته باشیم.
او افزود: هدف کلی برنامه نظام مراقبت طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا در کشور، کاهش ابتلا و مرگ و میر ناشی از این بیماریها به منظور کاهش هزینههای مربوطه و ارتقای شاخصهای سلامتی در کشور است.
رئیس گروه مدیریت بیماریهای منتقله از آب و غذا مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا به تعامل و هماهنگیهای بین بخشی وابسته است و یکی از اقداماتی که در مدیریت طغیانهای این حوزه از بیماریها تأثیرگذار است، هماهنگیهای بین بخشی است که به این منظور باید مشارکت بخش خصوصی را جلب کنیم.
زینلی همچنین با اشاره به عوامل ایجاد کننده این بیماری ها، میزان شیوع بیماریهای ناشی از غذا در کشورهای در حال توسعه و کشورهای توسعه یافته را تشریح کرد.
او اجرای اقدامات موثر ایمنی مواد غذایی در کشورهای در حال توسعه را مورد توجه قرار داد و گفت: در سالهای اخیر مباحث مربوط به تجارت مواد غذایی، توسعه گردشگری، پدیده تغییرات آب و هوایی و عدم دسترسی به مواد غذایی سالم و تغییر در عادات غذایی منجر به بروز طغیانهای ناشی از بیماریهای منتقله از آب و غذا شده است.
![]()
-
دوشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۴:۱۹:۴۳ PM
-
۱۲۹ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/754772/