تاکید مدیرکل استاندارد گیلان بر کاهش استفاده از سموم کشاورزی
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - ایسنا/گیلان مدیرکل استاندارد گیلان گفت: سیاستهای تولید غذای سالم بر پایه اصول ارگانیک و مبارزات بیولوژیک و استفاده حداقلی از سموم شیمیایی در سال جاری در حال بازبینی است و ضرورت دارد زیرساختها از جمله آلودگیهای آب و خاک و غیره اصلاح شود و سپس به کشاورزان در زمینه استفاده حداقلی از سموم شیمیایی آموزش داده تا تولید غذای سالم محقق شود.
مجتبی معصوم نژاد در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، درباره سیاستهای تولید غذای سالم بر پایه اصول ارگانیک و مبارزات بیولوژیک و استفاده حداقلی از سموم شیمیایی، اظهار کرد: استاندارد ملی به شماره 11000 تحت عنوان الزامات تولید، فرآوری، بازرسی و برچسب گذاری مواد غذایی ارگانیک مصوب 1399، در سال جاری در حال بازبینی است.
وی افزود: روش اجرایی صدور تمدید، تعلیق، ابطال و غیره پروانه نشان ارگانیک به شماره مدرک 134/257/ر نیز در حال اجرا است.
مدیر کل استاندارد گیلان گفت: اداره کل استاندارد استان در راستای اجرای دستورالعمل فوق جلسات مشترکی را با جهاد کشاورزی و معاونت غذا و دارو برگزار کرده است، برای دریافت پروانه نشان حد مجاز آلاینده در محصولات کشاورزی توسط کشاورزان طبق دستورالعمل 134/227/د تفاهم نامه فی مابین دو سازمان منعقد شد.
معصومنژاد با اشاره به اقدامات انجام شده این سازمان، تصریح کرد: با هماهنگی سازمان ملی استاندارد از محصولات کشاورزی خام در سطح استان نمونهبرداری شده و میزان باقیمانده آفتکشها، فلزات سنگین، نیترات بررسی و نتایج برای اقدامات بعدی به سازمان ملی استاندار منعکس شد.
وی افزود: با همکاری سازمان جهاد کشاورزی برای تشویق کشاورزان به استفاده از سمهای بیولوژیک به منظور تولید غذای سالم اقدامات لازم انجام شده است.
انتهای پیام
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/754552/