نسیم گیلان

آخرين مطالب

یافته‌های عجیب در پوست موز که از آن بی‌خبرید! علمي

یافته‌های عجیب در پوست موز که از آن بی‌خبرید!
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - خبرآنلاین /هر بار که پوست موز را جدا می‌کنید، یک محصول استثنایی را دور می‌اندازید.
یک مطالعه اخیرا نشان داده است که اگر پوست موز خشک و آسیاب شود و به آرد تبدیل شود، می‌توان آن‌ را به محصولات پخته‌ای تبدیل کرد که طعم آن‌ به اندازه محصولات مبتنی بر گندم خوب باشد.
احتمالاً هرگز به آشپزی با پوست موز فکر نکرده‌اید. اما نه تنها کاملاً ایمن است، بلکه دانشمندان نشان داده‌اند که واقعاً برای شما مفید است. هنگامی که محصولات این آزمایش مورد بررسی قرار گرفتند، مصرف کنندگان گزارش دادند که از طعم‌ها به همان اندازه که از شیرینی‌های بدون شکر خوشحال بودند، لذت بردند.
شما حتی کمک سخاوتمندانه ای از مواد معدنی و مواد مغذی ضد سرطان دریافت خواهید کرد. به عنوان مثال، شیرینی‌های قندی ساخته شده در این مطالعه که با پوست موز غنی شده بودند، حاوی فیبر، منیزیم، پتاسیم و ترکیبات آنتی اکسیدانی بسیار بیشتری بودند.

نسیم گیلان


از جنبه منفی، اضافه کردن بیش از حد آرد پوست موز منجر به ایجاد کوکی‌هایی شد که تا حدودی قهوه‌ای و سفت بودند. اما زمانی که با آرد حاوی 7.5 درصد پوست موز ساخته شدند، بافت کوکی‌ها به تعادل بسیار جذاب تری رسید.
به عنوان یک امتیاز، محصولات نهایی همچنین به مدت سه ماه در دمای اتاق به خوبی در قفسه می‌مانند.
در حالی که این مطالعه تنها به عواقب افزودن پوست موز به کلوچه‌های پخته شده پرداخته است، نتایج نشان می‌دهد که استفاده از آرد پوست موز در نان، کیک و ماکارونی نیز ارزش توجه دارد. به عنوان مثال، سال گذشته، یک مطالعه روی کیک پوست موز نشان داد که پوست زرد میوه، رنگ خوراکی طبیعی را به محصول پخته شده و همچنین تقویت کننده تغذیه می‌دهد.
در همین حال، یک مطالعه در سال 2016 نشان داد که جایگزینی تا 10 درصد آرد گندم با آرد پوست موز می‌تواند نان پخته شده را با محتوای پروتئین، کربوهیدرات و چربی بالاتری غنی کند.
خوردن پوست این میوه فقط یک گزینه سالم نیست، بلکه می‌تواند به کاهش ضایعات مواد غذایی کمک کند. حدود 40 درصد وزن موز در پوست آن است و بیشتر اوقات، این پوست پر از مواد مغذی به سادگی دور ریخته می‌شود.
مطمئناً، پوست موز وقتی خام باشد بسیار بی‌فایده است. اما اگر درست آماده شوند، در واقع طعم بسیار خوبی خواهند داشت. آنها حتی می‌توانند عمر مفید برخی از محصولات را افزایش دهند زیرا دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی است.
همین امر در مورد سایر پوست میوه‌ها نیز صدق می‌کند، مانند پوست انبه، که خواص آنتی اکسیدانی کیک را تقویت کرده و طعم آن را بهبود می‌بخشد.
بنابراین دفعه بعد که یک موز را برای میوه داخل آن جدا کردید، پوست آن را حفظ کنید.
منبع: science alert

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/754383/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گرما میگرن را تشدید می‌کند

فلسفه حکومت اسلامی خدمت به بندگان خدا است/ خانواده‌های شهدا و ایثارگران ما جزو پیشقراولان حضور در انتخابات هستند

مدیرکل بنیاد کرمانشاه: 6500 دیدار با جامعه ایثارگری استان در سه ماه اول سال جاری ثبت شده است

جشنی برای وصال 200 زوج در گیلان

تداوم هوای گرم و شرجی در گیلان

شعرخوانی جالب دکتر کاکاوند

نمایی شبیه سازی شده از لحظه فرود فضاپیمای استارشیپ اس-ان-29 در آب طی تست اخیر

نشست مدیران کوثر با معاون دیپلماسی وزارت امور خارجه برگزار شد

مشارکت، اصل مهم و محوری انتخابات است

شعر خوانی دختر شیرین زبان

میدان مغناطیسی خورشید در حال جابجایی است

راهیابی کاراته کاران دختر گیلانی به اردوی تیم ملی

نوسان قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت، تا ساعت 11:00

روش‌های دریافت نذورات قربانی گیلانیان

درگذشت صدرا روحانی در سکوت خبری

فرمانده انتظامی گیلان فرمانده انتظامی برتر سال 1402 کشور شد

بسیج دانشجویی باید در برنامه‌ها و رخداد‌های دانشگاه پیشتاز و عدالت طلب باشند

اطلاعیه دامپزشکی گیلان در خصوص رعایت نکات بهداشتی در عید قربان

نماز عید بندگی در مصلای امام خمینی شهر رشت

اینفوگرافی/ اعمال روز عرفه

عذاب تنهایی را باید چشید

کام مدعیان شیرین شد

تلاش برای احیای گونه در خطر انقراض ماهی سوف در گیلان

راه‌اندازی شعبه دوم آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گیلان در پنجره تجارت گمرک آستارا

توسعه گردشگری ورزشی هدف بازدید مدیرکل گردشگری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد از مجموعه المپیک کیش

خورشید مصنوعی چین به میدان مغناطیسی دست یافت

افزایش 50 درصدی تولید و رها سازی بچه ماهی سوف در رودخانه‌های منتهی به خزر در گیلان

برگزاری دوره‌های آموزش همگانی ویژه طلاب و روحانیون

درگذشت صدرا روحانی

تشکیل شورای هماهنگی مقابله با آسیب‌های اجتماعی زنان

پایان ویلاسازی خوش‌نشینان در شمال ایران/ برخورد قاطع با هرگونه تغییر کاربری

برپایی دعای پرفیض عرفه عصر امروز در مناطق مختلف گیلان

مشارکت بسیج سازندگی برای محرومیت‌زدایی با ارائه خدمات اثرگذار

آخرین وضعیت بیکاری در استان‌ها؛ بیشترین و کمترین نرخ مربوط به کدام استان است؟

تصویری از حمید نوری در آغوش خانواده‌ اش

موشک پیر ژاپن در دام شکارچی زباله‌های فضایی!

تبیین سیره عملی زندگی شهدا و ایثارگران ایران اسلامی را بیمه خواهد کرد

برگزاری نشست مدیران کوثر با معاون دیپلماسی وزارت امور خارجه

تحکیم بستر چالش اصلی مسکن سازی در شمال کشور است

پلمب 6 مرکز غیرمجاز خدمات زیبایی در رشت

هشدار دامپزشکی گیلان درباره خرید دام زنده از افراد غیرمجاز

درد های ما موجب فتح جهان می شوند

پیکر یکى از مفقودین سیل جاده چالوس پیدا شد

برای منظم شدن کودکان چه کنیم؟

نام‌نویسی از علاقمندان در رقابت‌های قرآن‌کریم اوقاف گیلان تمدید شد

واکاوی تعلل در اجرای یک سد پس از 14 سال/ گیر سد پلرود کجاست؟

پایان ویلاسازی خوش‌نشینان در شمال ایران/ هشدار صادر شد

فرسودگی شبکه‌های توزیع برق گیلان

استاندار گیلان: تعاونی تولیدکنندگان صنوبر در گیلان تشکیل و تقویت شود

استقبال بی نظیر هنرمندان جنوب از دومین جشنواره ملی موسیقی نی‌انبان کیش