نسیم گیلان

آخرين مطالب

صندوق اشتغال و کارآفرینی 126 درصد تعهد خود را در سال 1402 اجرایی کرد بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران گفت: 12 هزار فرصت شغلی تعهد بنیاد بود که امروز بیش از 14 هزار وام پرداخت و نزدیک به 126 درصد عملکرد برای سال 1402 اجرایی شده است.

به گزارش ایثار، حجت‌اله امانی، درباره ماموریت اصلی صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران، گفت: این صندوق سال 1381 با پیگیری بنیاد شهید و امور ایثارگران تشکیل شد و ماموریت آن زمینه‌سازی جهت اشتغال ایثارگران است. با پیگیری‌های انجام شده توسط بانک مرکزی و دستگاه‌های متولی دولت، طبق ماده 32 قانون جامع ایثارگران، اجرای این موضوع مورد تاکید قرار گرفت تا بتوانیم بر اساس منابعی که تامین می‌کنیم روند توسعه و اشتغال پایدار جامعه هدف را با شرایط بهتری تسهیل کنیم. 
وی خاطرنشان‌کرد: صندوق سال‌ 1396 فعالیت خود را شروع کرد. در سال جاری ساماندهی و بررسی وضعیت طرح‌ها را با بانک‌های عامل رصد کردیم. کمیته‌های مشترک ایجاد شد تا بانک‌ها بتوانند طرح‌ها را در کمیته‌های مشترک استانی و کمیته‌های مشترک مرکز سریع‌تر بررسی و پرداخت را انجام دهند. امسال تمام منابعی که به صندوق اختصاص پیدا کرده بود به جامعه ایثارگری ارائه شد و حتی جامعه هدف بیشتری از این منابع استفاده کردند. در سال جاری توانستیم از طریق سامانه رصد که پرداخت وام‌ها در سطح کشور از آن صورت می‌گیرد، تعهد خود و بنیاد را انجام دهیم. 12 هزار فرصت شغلی تعهد بنیاد بود که امروز بیش از 14 هزار وام پرداخت و نزدیک به 126 درصد عملکرد برای سال 1402 اجرایی شده است.
مدیر عامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران افزود: امسال با حمایت دکتر قاضی‌زاده هاشمی و سازمان برنامه و بودجه، برای اولین بار اعتبار صندوق را در بخش اصلی از دولت دریافت می‌کنیم و البته یارانه کارآفرینان و زیرساخت را هم به صندوق تخصیص دادند. در سال جاری با همراهی بنیاد استان‌ها منابع پرداخت شد. حدود 30 میلیارد بودجه صندوق بود که امسال با افزایش سرمایه حدود 61 میلیارد تومان، اوراق مشارکت از وزارت اقتصاد و دارایی دریافت کردیم و این اوراق تحویل ما داده شده است که با همراهی و همکاری حوزه مالی و برنامه و بودجه به نقدینگی می‌رسد و به سرمایه صندوق افزوده می‌شود. 
وی گفت: از طریق صندوق اشتغال و کارآفرینی می‌توان برنامه‌‌ریزی کرد تا با همکاری سایر حوزه‌ها با شرایط بهتر و منطقی‌تری برای جامعه ایثارگری فعالیت و زمینه اشتغال بیشتری برای این قشر معزز فراهم کرد زیرا موضوع اشتغال جامعه ایثارگری مورد تاکید رئیس جمهور است. چنانکه در بازدید از غرفه صندوق اشنغال و کارآفرینی در نمایشگاه روایت خدمت بنیاد شهید و امورایثارگران به این موضوع تاکید کردند.
امانی در پایان گفت: امید داریم به جهت تغییر نگرش در امر تامین اشتغال پایدار در بین جامعه هدف، استخدام به سمت کارآفرینی و خوداشتغالی در سال جدید، زمینه رشد فعالیت‌ها در برنامه‌های زیرساختی و بسته‌های تشویقی و اجرای برنامه نظارت و کمک به توسعه مشاغل این قشر مکرم راه‌اندازی و توسعه یابد تا بتوانیم علاوه بر استفاده از منابع تعیین شده در قانون بودجه و ظرفیت‌های دستگاه‌های تخصصی با حمایت بنیاد در جهت ایجاد و توسعه مشاغل پایدار باعث کاهش نرخ بیکاری جامعه ایثارگری شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/746889/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دعوا بر سر یک تعریف دقیق از «عامل هوش مصنوعی»

ترافیک در محور‌های ورودی گیلان

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

چرا برای درک سلامت پروازهای فضایی به فضانوردان زن بیشتری نیاز داریم؟

696 میلیون دلار کالا از گیلان صادر شد

خواندن شعر زیبای خانه پدری برای مولا علی (ع)

پیام تبریک سرپرست آموزش و پرورش استان گیلان به مناسبت فرا رسیدن نوروز 1404

پیام تبریک مدیرعامل شرکت بیمه دی به مناسبت آغاز سال جدید

90 پایگاه اورژانس در گیلان آماده خدمات رسانی به مسافران نوروزی است

ورود بیش از 411 هزار خودرو طی یک هفته گذشته به گیلان

ترافیک سنگین در چالوس و آزادراه تهران – شمال

استاندار گیلان به پویش «نه به تصادف» پیوست

پیام تبریک سرپرست آموزش و پرورش استان گیلان به مناسبت فرا رسیدن نوروز 1404

دانش آموزان انزلی زمینه ساز آزادی زندانیان جرائم غیر عمد شدند

لحظه تحویل سال؛ از زمین تا آسمان

جدیدترین نرخ اجاره خانه و ویلا در ماسوله برای تعطیلات نوروزی

یک نفر از مصدومان حادثه چهارشنبه آخر سال گیلان جان باخت

چهارشنبه سوری گیلان / یک نفر جان باخت

پیش بینی آب و هوای گیلان برای فردا جمعه 1 فروردین 1404

شاعرانه/ همچنان امّید می‌دارم که بعد از داغ هجر

رابطه خواب‌آلودگی روزانه با ابتلا به «زوال عقل» در سالمندان

هواشناسی 1403/12/30/ باران و کاهش دما در آستانه نوروز

آغاز طرح ملی خدمات بشر دوستانه به مسافران در رودسر گیلان

ورود سامانه بارشی جدید به کشور؛ بارش‌ها از امروز در شمال آغاز می‌شود

هواشناسی هشدار داد/ بارش‌های شدید و وزش باد در راه است

شعرخوانی زیبای سید حمید رضا برقعی در وصف امام رضا (ع)

اجداد مرموز و ناشناس انسان مدرن / اشباحی که در DNA ما پنهان شده‌اند

یک توصیه بسیار مهم به زنان بالای 50 سال

ناصر افشارپور مدیر اداره کتاب شد

بارش‌های گسترده امروز در 16 استان کشور/ هواشناسی هشدار صادر کرد +اسامی

طنین نوای الغوث الغوث گیلانی ها در نخستین شب قدر + عکس

تشدید بارش‌ها از امروز | هشدار نارنجی برای 16 استان

بازار رشت در آستانه سال نو

همه محورهای مواصلاتی گیلان شلوغ و پرتردد است

سازمان هواشناسی فرمان آماده‌باش صادر کرد

تربیت دینی نسل جوان سنگر مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمنان است

همه محورهای مواصلاتی گیلان شلوغ و پر تررد است

ماه از نیمکره شمالی و جنوبی!

اجاره ویلا در ماسوله برای ایام نوروز 1404 + جدول قیمت

گیلان آماده پذیرایی از مسافران نوروزی است

خاکستری تر از دو سه سال گذشته ام

دولت چین از دیپ‌سیک برای بهبود خدمات دولتی و اجرایی بهره می‌برد

سؤال حضرت زینب (س) از پدر در لحظات آخر عمر شریف حضرت

خلوت ترین مسیر تهران به شمال کدام است؟

هشدار هواشناسی به کشاورزان درباره فعالیت سامانه بارشی جدید

دانشمندان «ژن زبان انسانی» را به موش‌ منتقل کردند؛ نتیجه شگفت‌انگیز بود

داستانک/ درویش و خواجه

ماژول آتنا در ماه را ببینید!

سازمان هواشناسی کشور اطلاعیه مهمی صادر کرد

گیلان برای استقبال از مهمانان نوروزی آمادگی کامل دارد