نسیم گیلان

آخرين مطالب

کریمی‌بیرانوند خبر داد:

ثبت‌نام 254 هزار نیروی کار در سامانه شغل/ تزریق 150 همت برای تأمین مالی کسب‌وکارهای خُرد وزارت رفاه

ثبت‌نام 254 هزار نیروی کار در سامانه شغل/ تزریق 150 همت برای تأمین مالی کسب‌وکارهای خُرد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در چهار ماه گذشته 254 هزار نیروی کار در سامانه جستجوی شغل ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: بهبود فضای کلان اقتصاد، هدایت و نظارت وزارت کار و تأمین مالی کسب‌وکارهای خُرد از مهم‌ترین دلایل بهبود وضعیت اشتغال کشور می‌باشد و از ابتدای دولت سیزدهم 150 همت بودجه برای این کار اختصاص یافته است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «محمود کریمی‌بیرانوند» در برنامه تلویزیونی «صبحانه ایرانی» اظهار کرد: ایجاد اشتغالی که در وزارت تعاون برای آن سیاست‌گذاری می‌شود و نظارت و بررسی صورت می‌گیرد، ایجاد اشتغال در بخش خصوصی است. اشتغال بخش دولتی در دست سازمان اداری استخدامی است.
وی افزود: در 2 سال گذشته شاهد رقم‌خوردن آمار خوبی در حوزه اشتغال بوده‌ایم، هرچند که تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم اما آمار رو به بهبود است. براساس آخرین آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار در پاییز 1402، اکنون نرخ بیکاری 7/6 است که کمترین میزان نرخ بیکاری مربوط به بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است.
کریمی‌بیرانوند تأکید کرد: میانگین نرخ بیکاری تا قبل از سال 1400 تقریبا 2 رقمی بوده، اما اکنون در کانال بین هفت تا هشت درصد قرار دارد. نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان که کیفیت مشاغل را نشان می‌دهد اکنون به 11/4 رسیده است. فاصله نرخ بیکاری کل و نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان نیز کمتر شده که این نیز از نظر آمار اتفاق بسیار مثبتی است.
وی تصریح کرد: نرخ اشتغال ناقص و بیکاری زنان نیز کاهشی بوده است و مجموعه اتفاقات نشان می‌دهد در چهل و چند سال گذشته، وضعیت بازار کار با وجود نوساناتی که رخ داده اما رو به بهبود است. نکته بعدی نیز این است که یکی از شعارهایی که این دولت اعلام کرد و به آن وفادار ماند ایجاد یک میلیون شغل بود.
معاون اشتغال وزیر کار افزود: در نیمه دوم سال 1400 که دولت سیزدهم امور کار را در دست گرفت تا پایان آن حدود 700 هزار شغل ایجادی و در سال 1401 تعداد یک میلیون شغل محقق شد. از ابتدای سال 1402 تاکنون نیز عملکرد اشتغال صحت‌سنجی‌شده کشور نشان از پیشرفت 82 درصدی دارد. تعهد وزارت تعاون برای امسال ایجاد یک میلیون و 88 هزار شغل توسط دستگاه‌ها است که امیدواریم تا پایان سال بتوانیم به هدف‌گذاری که انجام شده دست یابیم.
وی افزود: بزرگ‌ترین چالش بازار کشور بیکاری فارغ‌التحصیلان است. ما در بازار کار مشکلی از نظر کمیت شغل ایجاد شده نداریم، در دولت از نظر تعداد مشاغل زیادی ایجاد شده است. مسأله‌ای که روی آن متمرکز شدیم بیکاری فارغ‌التحصیلان هستند که 40 درصد کل بیکاران را تشکیل می‌دهند. این جنبه فرهنگی و مهارتی دارد. بخشی از این افراد تحصیلکرده کسانی هستند که مهارت لازم را ندارند و مسأله برخی هم مرتبط با فرهنگ کار است.
کریمی‌بیرانوند افزود: در چهار ماه گذشته که سامانه جستجوی شغل راه‌اندازی شده، تاکنون 254 هزار نیروی کار ثبت‌نام کردند. طی این مدت 261 هزار فرصت شغلی توسط کاریابی‌ها و کارفرماها بارگزاری شده است. در این مدت از طریق این سامانه 25 هزار نفر شغل ایجاد شده است.
وی در تشریح دلایل بهبود وضعیت کار گفت: فضای کلان اقتصاد وضعیت خوبی دارد که رشد نرخ اقتصادی بالای هفت درصد کشور حکایت از آن دارد. مسأله بعدی‌، هدایت و نظارت دقیق وزارت کار بر فرآیند ایجاد شده و مسأله سوم این است که در حوزه تأمین مالی کسب‌وکارهای خُرد از ابتدای دولت سیزدهم 150 همت بودجه اختصاص یافته که این امر ادامه‌دار خواهد بود.
14 بهمن 1402 11:27
کد خبر : 334,206
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/739682/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوشیاری پدافند بندرانزلی در برابر اهداف متخاصم

کشف یک خانه تیمی فعال در ساخت پهپادهای انتحاری در شهر ری/ تمام مراحل تولید در یک آپارتمان

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده شهدای سادات به مناسبت عید سعید غدیر خم

صدای پدافند در آسمان انزلی شنیده شد

برداشت عدس در ییلاقات املش آغاز شد

دستگیری عوامل داخلی موساد در فشافویه

لاریجانی: اگر به تاسیسات نفتی ما آسیب جدی بزنند، نمی‌گذاریم هیچ کشوری در منطقه از نفت خودش استفاده کند

حمله ایران به کارخانه رافائل سازنده گنبد آهنین در حیفا

لاریجانی: کسی حق ندارد در مورد توانایی هسته‌ای ما زر بزند

دانشمندان رمزگشایی کردند: مغز چگونه تفاوت بین رویا و واقعیت را تشخیص می‌دهد؟

پیشرفت فناوری، انسان‌های باستانی را به آموزگارانی ماهر تبدیل کرد

حمایت فرزین از وزیر پیشنهادی اقتصاد

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت: توزیع سوخت بدون هیچ وقفه‌ای حتی لحظه‌ای در حال انجام است

اظهارات مهم محسن رضایی: ممکن است تصمیم بگیریم از مرزها عبور کنیم؛ فعلا بنای رفتن به سمت بمب اتم نداریم

رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید

اصابت موشک‌های ایران در کریات

مانور موشک‌های ایرانی بر فراز سرزمین‌های اشغالی

غرش پدافند تبریز علیه اهداف متخاصم

درخواستی بی‌سابقه از سوی تل‌آویو؛ جلوگیری از خروج شهرک‌نشینان از کشور

اثرات اصابت موشک ایران به شمال سرزمین اشغالی

عملیات پدافند علیه اهداف متخاصم در سنندج

لحظه اصابت موشک ایرانی به اراضی اشغالی

انتشار تصویر سه بعدی از مراکز حساس نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی

مجموعه پشتیبانی موتور محرکه آموزش و پرورش

پنگوئن‌های امپراتور سریع‌تر از حد تصور در مسیر انقراض پیش می‌روند

رد پای ستاره‌شناسان باستانی در گواتمالا؛ کشف 3 شهر مایایی با مراکز نجومی

آیین نامه اجرایی واردات خودروی سواری ابلاغ شد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 26 خرداد 1404

چه می‌شود اگر بیگ بنگ آغاز جهان نبوده باشد؟

پیش بینی قیمت طلای جهانی؛ بازی با آتش در خاورمیانه اونس جهانی را صعودی کرد

میادین میوه و تره‌بار تهران از 8 صبح تا 16 باز است

انسداد مسیر ترانزیت ایران و ترکیه تکذیب شد

پیش بینی قیمت دلار 26 خرداد 1404

مراسم تشییع شهدای حملات اخیر لغو شد

باند فرودگاه مشهد هدف حمله قرار گرفت

عملکرد موفق پدافند مشهد در تقابل با پرتابه‌های متخاصم

سنایی: هر گونه آغاز مذاکره، از پاسخ قاطع به متجاوز می گذرد

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: جلسه بررسی رأی اعتماد به مدنی زاده طبق برنامه برگزار می‌شود

یک رایانه بدون سیلیکون ساخته شد

از وعده تا واقعیت؛ آیا ترامپ می‌تواند رویای مریخی خود را محقق کند؟

پیش‌بینی تولید 254 هزار تن مرغ تا پایان خرداد

مهاجرانی: خسارات به مردم مطابق قانون پرداخت می‌شود

بورس‌ فردا و پس‌فردا هم تعطیل شد

بهبود فضای کسب و کار در گرو اصلاح سیاست های وزارت اقتصاد است

تامین کالاهای اساسی در فروشگاه ها و میادین میوه و تره بار؛ خبری از کمبود نیست

آغاز موج جدید عملیات وعده صادق3؛ منزل نتانیاهو مورد حمله قرار گرفت

شنیده شدن صدای آژیر و انفجار در آسمان تل‌آویو

شنیده شدن صدای چند انفجار در قدس اشغالی

وزیر اطلاعات: با معدود عوامل نفوذی رژیم صهیونیستی برخورد قاطعانه می کنیم

ادعای وزیر فرانسوی علیه برنامه هسته‌ای ایران