نسیم گیلان

آخرين مطالب

به مناسبت روز جهانی افراد دارای معلولیت برگزار می‌شود؛

1500 فرد دارای معلولیت به قله توچال صعود می‌کنند شهرداری تهران

1500 فرد دارای معلولیت به قله توچال صعود می‌کنند
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مدیرکل سلامت شهرداری تهران از برگزاری همایش بزرگ کوهنوردی افراد دارای معلولیت در توچال با حضور 1500 فرد دارای معلولیت و خانواده آنان در 17 آذرماه خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از به نقل از روابط عمومی اداره کل سلامت شهرداری تهران، حمید صاحب در نشست مشترک با رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی با اشاره به اینکه افراد دارای معلولیت بیش از سایر گروه‌ها نیازمند افزایش تحرک وانجام فعالیت‌های بدنی و ورزشی هستند، افزود: برنامه‌های متوعی برای برگزاری مراسم‌های روز جهانی افراد دارای معلولیت ازسوی اداره کل سلامت شهرداری تهران پیش‌بینی شده است. برگزاری کوهپیمایی در توچال ازمهم‌ترین برنامه‌هایی است که در گرامیداشت این روز در تهران برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه افراد دارای معلولیت می‌بایست در کوهپیمایی توچال مسیر2کیلومتری پیش‌بینی شده در این مراسم را به همراه خانواده و در کنار دیگر شهروندان تا ایستگاه یک بپیمایند، بیان داشت: ایجاد نشاط و شادابی میان افراد دارای معلولیت و نیز تغییر نگرش عمومی مردم نسبت به افراد دارای معلولیت از جمله اهداف و رویکردهایی است که اداره کل سلامت شهرداری تهران در اجرای چنین برنامه‌هایی در دستور کار خود قرار داده است.
صاحب توضیح داد: افراد شرکت کننده در این کوه‌پیمایی در پایان مسیر با حضور قهرمانان پاراالمپیک و قهرمان پاراآسیایی از برنامه‌های فرهنگی – هنری و ورزشی پیش‌بینی شده در این مراسم است که به شکل زنده از شبکه سوم سیما پخش می شود.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران با بیان اینکه رایزنی‌هایی برای صعود افراد دارای معلولیت به ایستگاه‌های بالاتر توچال نیز انجام شده است، گفت: تخفیف‌هایی برای افرادی که علاقه دارند با استفاده ازتله کابین به ایستگاه‌های بالاترصعود کنند، پیش‌بینی شده است.
صاحب با بیان اینکه باید کیفیت و کمیت حضور افراد و اطلاع‌رسانی و تبلیغات پیرامون آن به بهترین شکل ممکن انجام شود، تاکید کرد: حضور تعداد بالایی از افراد دارای معلولیت در کوه و حرکت آنان با مردم تصویر زیبایی را خلق می‌کند که این تصویر باید به گونه‌ای مدیریت شود که در ذهن‌ها ماندگار شود تا حال خوب زندگی به جامعه و افراد دارای معلولیت تزریق شود.
وی در ادامه با قدردانی از تعامل فدراسیون ورزش‌های همگانی با اداره کل سلامت به برگزاری رویداد بازی های نشاط آور خاص افراد دارای معلولیت با عنوان برنده شود در مناطق 22 گانه پایتخت اشاره کرد و گفت: در این رویداد برای نخستین بار بازی‌های ورزشی- فکری برای افراد دارای معلولیت طراحی و در حال اجرا است.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران اضافه کرد: رویداد بازی‌های نشاط آور در قالب 7 گروه افراد دارای معلولیت و با طراحی بازی‌های خاص این افراد در حال اجرا است. مراسم پایانی این رقابت‌ها 13 آذرماه دربرج میلاد برگزار خواهد شد و انتظار می‌رود با توجه به رویکرد فدراسیون ورزش‌های همگانی شاهد مشارکت این فدراسیون در برنامه‌های ورزشی – فکری خاص افراد دارای معلولیت باشیم.
دنبال همگانی کردن ورزش برای همه افراد جامعه هستیم
رئیس فدراسیون ورزش های همگانی نیز در این نشست گفت: اجرای برنامه های ورزشی با هدف تحرک بخشی به افراد دارای معلولیت علاوه بر ایجاد نشاط و شادابی میان آنان، منجر به بهبود روندهای درمانی افراد و نیز کاهش فشار و استرس وارد شده به خانواده ها می‌شود.
علی خلیلی افزود: فدراسیون ورزش‌های همگانی در تلاش است ورزش همگانی را به معنای واقعی آن در جامعه تریج کند و همه گروه‌های سنی را مجاب به انجام فعالیت‌های ورزشی کند. گروه افراد دارای معلولیت نیز از گروه‌هایی هستند که می‌توان با برنامه‌ریزی و تعامل با دستگاه های مختلف متولی در این حوزه برای آنان برنامه های ورزشی مناسب آنان طراحی و اجرا کرد.
وی با بیان اینکه فدراسیون ورزش های همگانی اکنون 2 طرح ملی را در راستای تحقق ورزش همگانی در دست اجرا دارد، توضیح داد: اجرای طرح ورزش برای کارکنان دولت و نیز طرح برگزاری مسابقات گل کوچک در استان های مختلف کشور از جمله طرح هایی است که این فدراسیون در دست اجرا دارد و امیدواریم با همراهی شهرداری تهران و شهرداری‌های شهرهای مختلف کشور بتوانیم فرهنگ ورزش کردن را در جامعه بیش از گذشته نهادینه کنیم.
رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی از آمادگی این فدراسیون برای کمک به برگزاری برنامه‌های ورزشی برای افراد دارای معلولیت خبر داد و گفت: طراحی برنامه های خاص ورزشی برای افراد دارای معلولیت و نیز استفاده از قهرمانان ورزشی در رشته‌های مختلف برای ایجاد انگیزه میان این دسته از شهروندان و تشویق آنان به انجام فعالیت‌های بدنی با همکاری فدراسیون جانبازان ومعلولان در اولویت برنامه‌های این فدراسیون قرار دارد.
در این نشست که معاونین و کارشناسان اداره کل سلامت و فدراسیون ورزش‌های همگانی نیز حضور داشتند، زمینه‌های همکاری مشترک فی‌مابین اداره کل سلامت و فدراسیون ورزش‌های همگانی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/728680/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

سفره مردم تنگ‌تر شد/ مرغ و نان دوباره گران می‌شود؟

لزوم تقویت تولیدات داخلی /سرمایه گذاری را مختل نکنید

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

عکس/ نمایی شگفت انگیز از روستای سطلسر لاهیجان از فراز آسمان

گیلان دچار معضل کاهش جمعیت است

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

آغاز دوباره حفاری اکتشافی نفت و گاز دریای خزر پس از مدت‌ها وقفه

قیمت جدید طلای 18 عیار در بازار ( جمعه 18 اردیبهشت 1404)

رویداد «لنز لنگرود» برگزار شد

پیدا شدن جسد مردی حدود 65 ساله در آستانه اشرفیه

حضور خدام بارگاه منور رضوی در سیاهکل + تصاویر

بازیگر معروف سینما درگذشت

عملیات اکتشافی نفت در دریای خزر آغاز شد

100 بسته معیشتی در آستانه اشرفیه توزیع می شود

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

غزل زیبای سعدی

پیام تبریک استاندار گیلان به مناسبت روز جهانی هلال‌احمر

ضرورت توانمندسازی و بازگشت شرافتمندانه زندانیان

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

حفاری اکتشافی نفت ایران در دریای خزر پس‌از 3 دهه وقفه آغاز شد

عملیات اجرایی حفاری خزر با فرمان وزیر نفت آغاز شد

روزگار از من گرفت

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن در گیلان

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

سیستم ایمنی باعث ایجاد ترس می‌شود و روانگردان‌ها این واکنش را مسدود می‌کنند

نشاء برنج در 60 هزار هکتار از شالیزارهای گیلان انجام شد

روزی شلوغ البته نه برای همه!

کاردستی قشنگ تابستونی بسازیم

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» در رشت برگزار شد

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

محفل شعر رضوی «سایه سار کرامت» در آستانه اشرفیه برگزار شد

آلومینیوم اراک 1-1 ملوان؛ رضایت زارع و حسینی به تقسیم امتیازات

اجتماع باشکوه امام رضایی ها / آسمان رشت نورافشانی شد + تصاویر

بازیگر پیشکسوت سینمای ایران در آستارا به خاک سپرده شد

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

دیدار معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با خانواده دو شهید در لنگرود

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

31 زندانی همزمان با دهه کرامت در گیلان آزاد شدند