نسیم گیلان

آخرين مطالب

«بنیاد شهید و امور ایثارگران» باید سرشار از احساس فروتنی به ایثار و ایثارگر باشد بنیاد شهید و امور ایثارگران

«بنیاد شهید و امور ایثارگران» باید سرشار از احساس فروتنی به ایثار و ایثارگر باشد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - سرپرست حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم معارفه سرپرست جدید حراست بنیاد کرمانشاه گفت: «بنیاد شهید و امور ایثارگران» باید سرشار از احساس فروتنی به ایثار و ایثارگر باشد.

به گزارش ایثار، مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید اداره حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با حضور منصور بنی‌هاشمی سرپرست اداره حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران و خسرو شهیدی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه و شورای اداری بنیاد استان در سالن جلسات ساختمان ستاد استان برگزار شد.
بنی‌هاشمی ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب (س)، لزوم دقت نظر در انجام کار در حوزه حراست را یادآور شد و افزود: اهمیت خدمت در بنیاد را در تأکیدات و فرمایشات رهبری معظم انقلاب می‌توانیم به خوبی دریابیم و این مهم تکلیف ما را در این نهاد مقدس سنگین‌تر می‌کند. رهبر معظم انقلاب بنیاد را دستگاه عصمت و طهارت معرفی کرده و آن را نشانه حقانیت انقلاب دانسته‌اند لذا باید روحیه خدمتگزاری و تکریم به جامعه ایثارگری در این نهاد مقدس تقویت شود.
وی با اشاره به فرازی از توصیه‌های امام‌علی (ع) به مالک اشتر که می‌فرماید: «بازرسانی سری بر کارها بگمار تا افراد کارگزار وادار به امانت داری شوند افزود: بنیاد باید سرشار از احساس فروتنی به ایثار و ایثارگر باشد و با بصیرت و آگاهی از منویات رهبر معظم انقلاب در اعتلای کشور و نظام اسلامی تلاش کند.
سرپرست حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران به وظایف همکاران حوزه حراست اشاره کرد و تصریح کرد: شناسایی آسیب های سازمانی از جمله کارهای امنیتی است که همکاران حراست می بایست با درایت و کاردانی لازم در پیشگیری از وقوع حادثه جلوگیری کرده و سعی بر سالم سازی و آرام کردن هر چه بیشتر محیط‌های اداری داشته باشند. دیپلماسی حرفه‌ای درسازمان و ارتباط مؤثر با مدیر را از دیگر وظایف حراست است و باید نگاه به کارکنان را در مسیر درست هدایت کرد و مسائل را برای آنان بخوبی تبیین و روشن کنیم.
خسرو شهیدی نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور سرپرست حراست بنیاد مرکز و هیأت همراه به استان کرمانشاه، این سفر را مایه دلگرمی در جهت خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگری عنوان کرد.
وی با ارائه گزارشی از وضعیت ایثارگری استان کرمانشاه گفت: خطه کرمانشاه با تقدیم 9 هزار و 800 شهید والامقام، بیش از 23 هزار جانباز و تعداد یک هزار و 800 آزاده سرافراز نقش مهمی در دفاع از مرزهای نظام و دوران دفاع مقدس داشته است. همکاران ما در بنیاد کرمانشاه که مشتمل بر 14 شهرستان تابعه است. در سال گذشته با تلاش خوبی که از خود نشان دادند توانستند تعداد 28 هزار دیدار را در قالب طرح سپاس به انجام رسانند در حالی که تعهد ایجاد شده برای بنیاد استان تعداد 27 هزار دیدار در نظر گرفته شده بود. امسال نیز تعهدی که برای استان در نظر گرفته شده است 28 هزار دیدار است که امیدواریم با تلاش مجدانه خادمان شهدا این مهم نیز محقق شود.
شهیدی ضمن اشاره به اقدامات و فعالیت‌های بنیاد استان کرمانشاه، نرخ بیکاری در بین جامعه ایثارگری استان، تقاضای تسهیلات وام ضروری از سوی جمع کثیری از ایثارگران، نیاز به دو منطقه ای شدن بنیاد شهرستان کرمانشاه به منظور ارائه خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگری، درخواست‌های متعدد جامعه هدف به منظور استفاده از تسهیلات زمین و مسکن و نیز مواردی از این دست را از مشکلات بسیار دست‌و‌پا‌گیر این بنیاد عنوان کرد.
در پایان این نشست از خدمات عزت‌اله قبادی سرپرست سابق اداره حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه تقدیر و فرهاد نامدارپور به عنوان سرپرست جدید حراست بنیاد کرمانشاه معرفی شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/727725/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمله قلبی با یک تراشه ردیابی می‌شود

اجرای پروژه 6 میلیون پوندی برای کاهش هزینه برق مراکز داده هوش مصنوعی

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

مسیر رشت به منجیل – 31 شهریور 1381 + عکس

افتتاح پایگاه امداد و نجات جاده‌ای علیگو در آزادراه قزوین–رشت

بی‌ادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟

همه ما باید برای ساختن ایران تلاش کنیم

ممنوعیت تردد تور‌های ورزشی بدون مجوز در معابر برون شهری گیلان

آنچه در افتتاحیه «نشریاری» گذشت

6 عنوان کتاب یک محقق مازندرانی رونمایی شد

استقبال مخاطبان ترک‌ زبان از کتب ایرانی

ابرکامپیوتر ژاپنی فوگاگو بشر را به شوخی گرفت!

بازسازی نمای جانبی راه شیری توسط تلسکوپ «گایا»

«تغییر ساعت کاری ادارات» و دردسرهای دوباره والدین

دیدار مدیرکل آموزش با دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید مدارس و دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان

قاچاقچی سوخت در گیلان محکوم شد

سخنگوی دولت، مدرسه خیرساز مهر اعظام را در منطقه محروم رشت افتتاح کرد

دهیاران پیشگام توسعه روستاها

نتایج انتخابات کانون مداحان رشت مشخص شد

بازدید سخنگوی دولت از 2 مجتمع تولیدی در بندرانزلی

پیش‌بینی بارش باران و کاهش دما در گیلان

نخستین المپیاد سگ‌های زنده‌یاب کشور در گیلان

حذف بخش‌هایی از کتاب «هارداسان» پیش از چاپ!

حضور نخستین کتابخانه عمومی سیار بین شهری همدان در نمایشگاه کتاب تهران

رونمایی از خاطرات همسر دانشمند هسته‌ای «شهید علی‌محمدی» توسط سعید جلیلی

افتتاح یک مدرسه خیّرساز در رشت

تعیین تکلیف مزایده فرکانس‌های 3600 و 3700 مگاهرتز در هفته جاری

نشست صمیمانه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با مدیران صندوق قرض‌الحسنه شاهد

سفر یک روزه مدیر کل بنیاد مازندران به شهرستان بهشهر

اینفوگرافیک برنامه‌های بزرگداشت هفته خدمت

آغاز پروژه‌های مشترک با قرارگاه محرومیت‌زدایی ارتش در رشت

کلنگ ساخت یک مدرسه در رشت بر زمین زده شد

تمام تلاش ما برای ساخت ایران است

صعود کوهنوردان دوستدار محیط زیست به ارتفاعات ماسوله + تصاویر

افتتاح مدرسه مهرعظام رشت در سفر سخنگوی دولت به گیلان

افتتاح یک واحد آموزشی خیرساز در رشت با حضور سخنگوی دولت

ارتباطات در خاموشی؛ وقتی باتری‌ها توان ادامه ندارند

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اساتید دانشگاه تهران

ادای احترام سخنگوی دولت به هوشنگ ابتهاج

برداشت 3 هزار تُن برگ سبز چای از باغات شفت

انتشار بخشی از زندگی شهید «رضا خوارزم»

سفر مهاجرانی به دیار میرزا کوچک جنگلی؛ برگزاری شانزدهمین نشست خبری

آزادی 11 زندانی در دهه کرامت با همراهی خیرین در لاهیجان

افتتاح یک مدرسه خیر ساز در مسکن مهر رشت

ادای احترام سخنگوی دولت به مقام شهدا در رشت

علاقه عراقی‌ها به سعدی و خیام

ادای احترام سخنگوی دولت و استاندار گیلان به مزار شاعر نامدار گیلانی

تکنولوژی دیپ‌لیک اینتل تنها 5 سال پس از تولد به فراموشی سپرده شد

خانواده سرمایه ماندگار و محور تحول اجتماعی در کشور است

رگبار و رعدوبرق در 13 استان؛ کاهش دما در استان گیلان از امروز