نسیم گیلان

آخرين مطالب

پرواز سه شرکت هواپیمایی از پایانه جدید فرودگاهی کیش منطقه آزاد کیش

پرواز سه شرکت هواپیمایی از پایانه جدید فرودگاهی کیش
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش از انتقال تمامی پرواز ها به پایانه جدید فرودگاهی کیش طی 10 روز آینده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، عزت الله محمدی عصر یکشنبه 28آبان در مصاحبه با خبرنگاران گفت: پروازهای خروجی شرکت های هواپیمایی ماهان، کاسپین و وارش از یکشنبه 28 آبان 1402 از پایانه جدید فرودگاهی کیش انجام می شود
وی ادامه داد: سایر شرکت های هواپیمایی به تدریج و با اطلاع رسانی قبلی، طی 10 روز آینده به پایانه جدید فرودگاه کیش انتقال خواهد یافت.
عزت الله محمدی با اشاره به آزمایش های پیش راه اندازی این پایانه از لحاظ مباحث فنی و زیرساختی، این پروژه را از نظر میزان سرمایه‌گذاری و وسعت در کشور کم نظیر دانست و افزود: با توجه به نزدیک شدن به روزهای پر کار فرودگاه کیش، به منظور ارائه خدمات شایسته و نیز رفع ایرادات و اشکالات احتمالی، روند انتقال پروازها به این پایانه به یک باره صورت نگرفت.
وی با اشاره به آیین باشکوه گشایش پایانه جدید فرودگاه بین المللی کیش، از همکاری و تعامل تمامی ارگان‌ها و نهادها، کارکنان فرودگاه، شرکت های خدماتی، شرکت های هواپیمایی از جمله کیش ایر، پیمانکاران و مشاوران ساخت پایانه و همکاران در معاونت عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش قدردانی کرد.
عزت الله محمدی تاکید کرد: پایانه فرودگاه بین المللی کیش با 49 هزار متر مربع زیر بنا، قابلیت پذیرش سالانه 6 میلیون مسافر را دارد و این پروژه ملی حاصل زحمات و تلاش مهندسان، متخصصان، شرکت های تخصصی و دانش بنیان کشور است و وجه تمایز آن در قیاس با سایر پایانه های فرودگاهی کشور وسعت و ظرفیت پذیرش و نظام یکپارچه "پذیرش مسافر و انتقال بار" است.
وی ادامه داد: حضور شرکت های دانش بنیان و متخصصان داخلی در طراحی و ساخت تجهیزات پایانه مسافربری جدید فرودگاه کیش از جمله "سیستم انتقال بار مسافر، 10پل تلسکوپی، تاسیسات الکتریکی و مکانیکی از جمله شاخص های پایانه جدید فرودگاه کیش است.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش با بیان این که نصب 10 پل تلسکوپی باعث حذف اتوبوس، پله و دستگاه برق رسان به هواپیما و به نوبه آن حفظ ایمنی محیط و رفاه مسافران شده است؛ تاکید کرد: این پایانه دارای سیستم پذیرش بار ومسافر( BHS ,DCS )یکپارچه است که این سیستم جهت استفاده اشتراکی ازکلیه امکانات فرودگاهی راه اندازی و توسط فرودگاه و در راستای ارائه تسهیلات به صورت یکپارچه کنترل و مدیریت می گردد .
"عزت الله محمدی" از اختصاص پایانه قبلی فرودگاه به پروازهای خارجی و پایانه فعلی پرواز های خارجی به ترمینال C.I.P خبر داد و از شکیبایی کیشوندان در تحقق گشایش پایانه جدید فرودگاهی کیش قدردانی کرد وافزود: پیشنهادات و نقطه نظرات کیشوندان و گردشگران همواره راهگشای شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش در انجام خدمات شایسته این شرکت به آنان بوده است.
بر اساس این گزارش پایانه جدید فرودگاه بین المللی کیش در 4 نیم طبقه و در ارتفاع بیش از 31 متر بالاتر از سطح دریای آزاد ساخته شده و دارای 48 دستگاه میز پذیرش مسافر، سیستم هوشمند انتقال بار همراه مسافر، سیستم های پیشرفته تجهیزات فرودگاهی، 10دستگاه پله برقی، 12 دستگاه آسانسور و پارکینگ با ظرفیت 520 خودرو است.
گفتنی است پایانه فرودگاهی کیش 23 آبان 1402 با حضور مهرداد بذر پاش وزیر راه و شهرسازی، حجت اله عبدالملکی مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد، رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، محمد محمدی بخش رییس سازمان هواپیمایی کشور، مهدی دوستی استاندار هرمزگان و جمعی از مسوولان و مدیران محلی گشایش یافت.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/727395/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آزادی گروگان رودباری پس از 80 روز اسارت وحشتناک در پاکستان !

هشدار زرد هواشناسی برای رگبار و رعدوبرق در گیلان

پایان گروگان‌گیری در رودبار جنوب با تلاش نیروهای امنیتی و اطلاعاتی

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

همه تمهیدات برای اجرای امتحانات نهاییِ سالم در گیلان

210 نیروی آموزش دیده، مهیای حفاظت امتحانات نهایی استان گیلان

دانشمندان تمامی ماده گمشده جهان را پیدا کردند

پایان سال‌های رکود قایق‌ها در انزلی

احضار بلاگر رشتی به‌دلیل نقض حریم خصوصی همسر سابق

امنیت امروزمان را مدیون خون شهدا هستیم

گروه جهادی شهدای رسانه فومن برگزیده شد

رنگ لباس چه تأثیری روی رفتار ما دارد؟

سخنگوی دولت به گیلان سفر می کند

احضار بلاگر رشتی به دلیل نقض حریم خصوصی همسر سابقش

رفع تعرض حدود یک هکتار از اراضی کشاورزی در گیلان

شهرک تخصصی نساجی در رشت راه اندازی می‌شود

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

فیلم‌های کوتاه راه‌یافته به جشنواره فضای باز اعلام شدند

گره‌گشایی از معضل رسوبات در مسیر قایقرانی و اسکله‌های انزلی

لزوم همراهی اصحاب رسانه در راستای حل مشکلات گیلان

پیشگیری از وقوع جرم از اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

پیشگیری از وقوع جرم اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

مقابله با ساخت‌ و ساز غیرمجاز در اولویت کارهای دهیاران قرار گیرد

«فرزندآوری» مأموریت شرعی، ملی و بهداشتی

ضرورت حمایت از صنعت دخانیات و احیای 284 واحد راکد در گیلان

شتاب در لایروبی رودخانه پیربازار با مشارکت بسیج سازندگی

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

آیت‌الله بهجت، گوهر کم‌نظیر زمانه خود

پیگیری ثبت تالاب کوهستانی دریاچه گهر در کنوانسیون

خدمت صادقانه به مردم مهم‌ترین معیار پذیرش مسئولیت در نظام است

استاندار گیلان: سیره آیت‌الله بهجت چراغ راه هدایت انسان‌ها و مسئولان است

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

پس لرزه اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکرات/ نماینده رشت: نمی گذاریم سرنوشت لیبی در ایران تکرار شود

محکومیت بیش از 3 میلیارد ریالی فروشنده کولر قاچاق در گیلان

بارش های همرفتی و فصلی در گیلان شدت می گیرد

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

هدفونی که مترجم همزمان چند کاربر می شود

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟

آسیب‌های کمال‌گرایی والدین نسبت به دانش‌آموز

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

آسیب گیاه آروجیا به اکوسیستم‌های محلی گیلان

هشدار ناپایداری‌های فصلی در گیلان