نسیم گیلان

آخرين مطالب

شرکت جوانان و نوجوانان در مسابقات قرآنی فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه گسترش می‌دهد بنیاد شهید و امور ایثارگران

شرکت جوانان و نوجوانان در مسابقات قرآنی فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه گسترش می‌دهد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران از راهیابی 84 شرکت‌ کننده در مسابقات قرآنی شاهد و ایثارگر به مرحله استانی خبر داد و گفت: کسانی که رتبه کسب کردند می‌ توانند به‌ عنوان راهبران حرکت عظیم ترویج و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به جامعه معرفی شده و الگو باشند.

به گزارش ایثار، سعید کهن‌سال در برگزاری مراسم مسابقات قرآنی شاهد و ایثارگر استان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار کرد: بعد از برگزاری مسابقات قرآنی شاهد و ایثارگر در سطح شهرستان، 84 نفر به مرحله استانی راه پیدا کردند. 26 نفر از قبل موفق به کسب مدال در این دوره از مسابقات شدند و در مجموع 110 نفر به مرحله استانی راه یافتند.
کهن‌سال گفت: برگزاری این مسابقه در دو بخش حفظ و قرائت با رعایت همه فضائل اخلاقی و معنوی انجام خواهد شد، شرکت جوانان و نوجوانان در این مسابقات خودش می‌تواند عامل انتقال فرهنگ ایثار و شهادت باشد. در سوره حمد که عصاره ای از آیات قرآن‌ است، به مومنان و پرهیزکاران اشاره شده که به آن توجه کرده و به موفقیت می‌‌رسند، در مقابل بسیاری از گرفتاری‌‌های ما به‌دلیل فاصله گرفتن از قرآن است.
وی تاکیدکرد: اگر همین جمع به‌ عنوان عاملین به دستورات قرآنی در تابلوی عملکرد بنیاد حضور پیدا کنندراه و مسیر هموارتر خواهد شد‌. در ستاد شاهد و ایثارگر بحث فراگیری قرآن مجید مد نظر است ولی می‌تواند بیشتر مورد توجه قرار بگیرد تا ما را متحول کرده و غم و اندوه را از ما دور کند. آیات قرآنی در وصیت‌‌نامه همه شهدا، وجود دارد، جوانان و نوجوانان با فراگیری کلام الله مجید، در جنگ حق علیه باطل شرکت کرده و به نقطه کمال یا به شهادت دست پیدا کردند.
کهن‌سال بااعلام اینکه استکبار ستیزی توصیه قرآن مجید است، گفت: از آن‌طرف فضیلت‌‌ها باید در بالاترین سطح باشد، دوم اینکه برگزاری این مسابقات در سطوح استانی، کشوری و بین‌‌المللی می‌تواند نورانیت و زیبایی زیادی را به‌ وجود بیاورد و کسانی که رتبه کسب کردند می‌‌توانند به‌ عنوان راهبران حرکت عظیم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به جامعه معرفی شده و الگو باشند. قلوب غبار آلودی که در نفس برخی‌‌ها سایه افکنده با صوت زیبای قرآن پاک خواهد شد و بنیاد به‌ عنوان یک دستگاه مقدس معنوی باید عمل به قرآن را در دستور کار قرار دهد.
سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه خانواده های معزز شاهد و ایثارگر مازندران در مرکز ایثار در ساری برگزار شد، در این دوره 84 شرکت کننده در رشته‌های حفظ و قرائت تحقیق شرکت کردند و نفرات برتر ضمن تجلیل به مرحله کشوری راه یافتند. در مسابقات قرآنی علی زاده سرپرست معاونت فرهنگی بنیاد مازندران حضور داشت.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/727105/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تاجگزاری بانوی جبر ایران در دنیای ریاضی

بازدید سخنگوی دولت از مجتمع بندری کاسپین

عدالت ترمیمی و میانجیگری؛ راهی برای کاهش تنش‌های اجتماعی و حل اختلافات

تردد تورهای ورزشی غیرمجاز در معابر برون‌شهری گیلان ممنوع شد

حمله قلبی با یک تراشه ردیابی می‌شود

اجرای پروژه 6 میلیون پوندی برای کاهش هزینه برق مراکز داده هوش مصنوعی

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

مسیر رشت به منجیل – 31 شهریور 1381 + عکس

افتتاح پایگاه امداد و نجات جاده‌ای علیگو در آزادراه قزوین–رشت

بی‌ادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟

همه ما باید برای ساختن ایران تلاش کنیم

ممنوعیت تردد تور‌های ورزشی بدون مجوز در معابر برون شهری گیلان

آنچه در افتتاحیه «نشریاری» گذشت

6 عنوان کتاب یک محقق مازندرانی رونمایی شد

استقبال مخاطبان ترک‌ زبان از کتب ایرانی

ابرکامپیوتر ژاپنی فوگاگو بشر را به شوخی گرفت!

بازسازی نمای جانبی راه شیری توسط تلسکوپ «گایا»

«تغییر ساعت کاری ادارات» و دردسرهای دوباره والدین

دیدار مدیرکل آموزش با دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید مدارس و دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان

قاچاقچی سوخت در گیلان محکوم شد

سخنگوی دولت، مدرسه خیرساز مهر اعظام را در منطقه محروم رشت افتتاح کرد

دهیاران پیشگام توسعه روستاها

نتایج انتخابات کانون مداحان رشت مشخص شد

بازدید سخنگوی دولت از 2 مجتمع تولیدی در بندرانزلی

پیش‌بینی بارش باران و کاهش دما در گیلان

نخستین المپیاد سگ‌های زنده‌یاب کشور در گیلان

حذف بخش‌هایی از کتاب «هارداسان» پیش از چاپ!

حضور نخستین کتابخانه عمومی سیار بین شهری همدان در نمایشگاه کتاب تهران

رونمایی از خاطرات همسر دانشمند هسته‌ای «شهید علی‌محمدی» توسط سعید جلیلی

افتتاح یک مدرسه خیّرساز در رشت

تعیین تکلیف مزایده فرکانس‌های 3600 و 3700 مگاهرتز در هفته جاری

نشست صمیمانه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با مدیران صندوق قرض‌الحسنه شاهد

سفر یک روزه مدیر کل بنیاد مازندران به شهرستان بهشهر

اینفوگرافیک برنامه‌های بزرگداشت هفته خدمت

آغاز پروژه‌های مشترک با قرارگاه محرومیت‌زدایی ارتش در رشت

کلنگ ساخت یک مدرسه در رشت بر زمین زده شد

تمام تلاش ما برای ساخت ایران است

صعود کوهنوردان دوستدار محیط زیست به ارتفاعات ماسوله + تصاویر

افتتاح مدرسه مهرعظام رشت در سفر سخنگوی دولت به گیلان

افتتاح یک واحد آموزشی خیرساز در رشت با حضور سخنگوی دولت

ارتباطات در خاموشی؛ وقتی باتری‌ها توان ادامه ندارند

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اساتید دانشگاه تهران

ادای احترام سخنگوی دولت به هوشنگ ابتهاج

برداشت 3 هزار تُن برگ سبز چای از باغات شفت

انتشار بخشی از زندگی شهید «رضا خوارزم»

سفر مهاجرانی به دیار میرزا کوچک جنگلی؛ برگزاری شانزدهمین نشست خبری

آزادی 11 زندانی در دهه کرامت با همراهی خیرین در لاهیجان

افتتاح یک مدرسه خیر ساز در مسکن مهر رشت

ادای احترام سخنگوی دولت به مقام شهدا در رشت

علاقه عراقی‌ها به سعدی و خیام