نسیم گیلان

آخرين مطالب

اقساط نجومی برای مسکن ملی اقتصادی

اقساط نجومی برای مسکن ملی
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - سقف پرداخت وام به متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در روش عادی 550 میلیون تومان است که در همه شهر‌های کشور به صورت یکسان تعیین شده است. پیش از این سقف تسهیلات 450 میلیون تومان بود که روز 19 اردیبهشت امسال از سوی شورای پول و اعتبار به 550 میلیون تومان رسید. روز 12 تیرماه نیز نرخ سود این تسهیلات از 23 درصد به 18 درصد کاهش پیدا کرد.

سقف جدید وام 550 میلیون تومان تصویب شد
اعتماد: سقف پرداخت وام به متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در روش عادی 550 میلیون تومان است که در همه شهر‌های کشور به صورت یکسان تعیین شده است. پیش از این سقف تسهیلات 450 میلیون تومان بود که روز 19 اردیبهشت امسال از سوی شورای پول و اعتبار به 550 میلیون تومان رسید. روز 12 تیرماه نیز نرخ سود این تسهیلات از 23 درصد به 18 درصد کاهش پیدا کرد.
دوره بازپرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن بدون احتساب دوره مشارکت 2 تا 3 ساله است. در روش بازپرداخت پلکانی اقساط متقاضیان پروژه‌های طرح مذکور در دوره اول (سال اول) ماهانه حدود 7 میلیون و 357 هزار تومان باید پرداخت کنند. این اقساط در سال پنجم به 8 میلیون و 281 هزار تومان و در سال دهم به 9 میلیون و 600 هزار تومان افزایش می‌یابد. در سال پانزدهم بازپرداخت وام، اقساط ماهانه 11 میلیون و 129 هزار تومان خواهد بود. در نهایت در سال بیستم اقساط ماهانه وام نهضت ملی مسکن 12 میلیون و 901 هزار تومان است. در حال حاضر متقاضیان در یک دوره 20 ساله برای وام 550 میلیون تومانی 2 میلیارد و 372 میلیون و 455 هزار تومان پرداخت خواهند کرد. از این رقم حدود یک میلیارد و 822 میلیون تومان سود تسهیلات است. قبلا که سود تسهیلات 23 درصد بود اقساط ماهانه این طرح در سال اول حدود 9.5 میلیون تومان آغاز می‌شد و در سال بیستم به بیش از 16.6 میلیون تومان می‌رسید.
قیمت واحد‌ها نیز طبق هزینه ساخت محاسبه می‌شود. بر اساس اعلام معاون وزیر راه و شهرسازی هزینه ساخت هر متر مربع از واحد‌های نهضت ملی مسکن بین 7.5 تا 8 میلیون تومان است. به این رقم هزینه آماده‌سازی و محوطه‌سازی هم اضافه می‌شود که بر عهده متقاضی است. متراژ واحد‌ها نیز بین 50 تا 90 متر مربع خواهد بود. تسهیلات در روش صنعتی‌سازی به سازندگانی که از روش‌ها و فناوری‌های نوین استفاده می‌کنند در کلان‌شهرها، مراکز استان‌ها و سایر شهر‌ها به ترتیب 750، 650 و 600 میلیون تومان تعیین شده که به مرور و با پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها پرداخت می‌شود. سال گذشته سقف این تسهیلات 600 میلیون تومان بود. بازپرداخت تسهیلات در سال جاری برای تعاونی‌ساز‌ها حداکثر 10 سال و برای سایر سازندگان حداکثر 8 سال با سود نرخ مصوب شورای پول و اعتبار است. دولت سیزدهم در قالب طرح نهضت ملی مسکن ساخت چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال را در برنامه دارد. تاکنون 4.5 میلیون خانواده در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند که فاقد مسکن هستند و قبلا از تسهیلات دولتی برای تامین مسکن استفاده نکرده‌اند. در دو سال گذشته برای تامین مسکن این افراد 51 هزار هکتار زمین تامین شده و حدود 1.5 میلیون واحد به مرحله ساخت رسیده است. برای تامین منابع مالی این طرح نیز 26 بانک در نظر گرفته شده که به جز بانک مسکن، سایر بانک‌ها عملکرد چندان بالایی در این زمینه نداشتند. بیش از یک میلیون و 80 هزار نفر برای دریافت تسهیلات در بانک مسکن افتتاح حساب کره‌اند.
منبع: isna.ir

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/722591/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

60 هزار بیمار خاص گیلانی تحت پوشش بیمه‌ سلامت قرار دارند

آغاز به کار سومین جشنواره فرهنگ و هنر غذایی گیلان

لزوم توجه به مهارت‌آموزی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی گیلان

عامل ارتباط با گروه های معاند و ضد انقلاب در لنگرود دستگیر شد

راه‌آهن رشت - آستارا پروژه‌ای راهبردی برای اتصال ایران به بازار‌های بین‌المللی

تصادف موتورسیکلت و خودروی سواری در لنگرود 2 کشته بر جا گذاشت

سارق 20 میلیاردی طلاجات در دام کارآگاهان پلیس آگاهی گیلان

دستگیری عامل ارتباط و همکاری با گروه‌های معاند و ضدانقلاب در گیلان

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

فوری/ تتر پشت 80 هزار تومان سنگر گرفت!

فتح خرمشهر نماد وفاق ملی و اعتقاد قلبی مردم به امام (ره) است

اجرای رویداد «مدرسه تبیین محله» در گیلان

هشدار بازرس کل گیلان به مدیران منابع طبیعی پیرامون قاچاق چوب!

افزایش دما در گیلان تا میانه هفته

پایان جعل برند با ترکیب «فناوری نانو» و «بلاک‌چین»

انتقاد از عدم مسئولیت پذیری برخی مدیران شهرستانی در منابع طبیعی گیلان

محکومیت بیش از 14 میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم یدکی در گیلان

طرح «مدرسه در مزرعه» در املش اجرایی می شود

بازنگری طرح‌های هادی یکی از راهکارهای کاهش مهاجرت روستاییان

سامانه‌ای برای جستجوی پیشرفته کتاب

روز سوم نمایشگاه کتاب؛ حضور پرشور کودکان و پرواز هدهد سفید

آب زمین از کجا آمده است؟/ شهاب‌سنگی در قطب جنوب راز را فاش کرد!

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

مراکز 247 در شرق و غرب گیلان راه‌اندازی می‌شود

انتقاد از عدم مسئولیت‌پذیری برخی مدیران شهرستانی در منابع طبیعی گیلان

اینفوگرافی/ خرید 25 هزار تُنی برگ سبز چای از بهر‌ه‌برداران

خبرنگار روس: نمایشگاه کتاب از منظم‌ترین نمایشگاه‌هایی است که دیده‌ام

پیام تبریک استاندار گیلان به مناسبت آغاز حفاری نفت در دریای خزر

انویدیا تراشه‌های رده پایین را به چین می‌فرستد

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

2 هزار و 500خادمیار خدمت رضوی گیلان در ایام دهه کرامت فعال بودند

سکونت پایدار در روستاها پیش‌نیاز حفظ کشاورزی است

61 میلیارد تومان فروش در سه روز اول نمایشگاه کتاب

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان گلستان

پرداخت تسهیلات به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

روندهای جدید در فناوری دارورسانی پس از 2025 چگونه است

اگر دنیا نابود شود، این 4 خوراکی نجات‌تان می‌دهد!

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده شهدای عشایر

مناسبت روز/ شنبه، 20 اردیبهشت‌ماه

رقابت دانش آموزان گیلانی در لیگ علمی پایا

برگزاری سیزدهمین دوره المپیاد استانی طرح ملی دادرس دانش آموزی در اردوگاه مهر بندر انزلی

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

گیلان، جلوه‌ای ارادت از ایرانِ امام رضا علیه السلام

کشتی آزاد نونهالان کشور/ مازندران قهرمان شد/ تهران در جایگاه دوم

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

این درخت کهن منم