نسیم گیلان

آخرين مطالب

واکسن ایرانی، بی‌ خطرترین واکسن در جهان است علمي

واکسن ایرانی، بی‌ خطرترین واکسن در جهان است
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: واکسنی که در ایران ساخته شد و می‌شود، کم عارضه ترین، موثرترین، بی خطرترین واکسنی است که در جهان تولید می‌ شود

واکسن ایرانی، کم عارضه ترین، موثرترین، بی خطرترین واکسنی است که در جهان تولید می‌ شود
سعید نمکی، دیروز (سه شنبه-25 خرداد ) در آیین بهره بردای از 9 طرح بهداشتی در منطقه کاشان، اظهار کرد: کاشان شهر عشق و مهربانی است و همیشه در تاریخ پایگاه نیکوکاران بوده است که نمونه آن مرحوم تفضلی است که در دهه 60 شمسی برای ساخت دانشگاه علوم پزشکی کاشان 500 میلیون ریال کمک کرد.
وی تصریح کرد: به لطف خداوند، یک ساله راه 20 ساله رفتیم و اولین گروه واکسن ایرانی از امروز در کشور توزیع می شود. امروز با افتخار می گویم واکسنی که در ایران ساخته شد و می شود، کم عارضه ترین، موثرترین، بی خطرترین و بی ضررترین واکسنی است که می شود از آن یاد کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: تا پایان دولت، گروه‌های آسیب پذیر شامل افراد بیشتر از 60 سال، بیماران خاص و صعب العلاج و گروه های شغلی پرخطر که قول داده بودیم آنان را واکسینه می کنیم تا پایان تیرماه 15 میلیون جمعیت هدف را واکسینه می کنیم و تا مرداد، بقیه را با مجموعه ای از واکسن داخلی و خارجی واکسن خواهیم زد.
نمکی افزود: در آینده ای نزدیک، مدیریت جهان به مدیریت ایام کرونا و پساکرونا شناخته و قضاوت خواهد شد و شرایط دوران کرونا ثابت کرد که سرمایه گذاری در نظام سلامت سرمایه گذاری در جهان است، زیرا با وجود تعطیلی همه مراکز هیچ مرکز درمانی تعطیل نشد.
وی تصریح کرد: وقتی گفتند که داروهای "رمدسیویر" و "فاویپیراویر" برای درمان کرونا موثر است و ما را تحریم کردند، متخصصان ایرانی کمتر از دو ماه، با کمک دانش داخلی آن دارو را با یک دهم قیمتی که باید وارد می کردیم، تولید کردند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: در زمانی که دچار تحریم بودیم اجازه ندادیم که ایران و ایرانی احساس حقارت کند. تخت های "آی سی یو" را در کشور آن هم در اوج تحریم، دو برابر کردیم. 1400 طرح بهداشتی به بهره برداری رسید و در بدترین شرایط حداقل 30 درصد ظرفیت "آی سی یو" خالی داشتیم.
نمکی تصریح کرد: مردم ما در اوج تحریم، سرگردان نشدند، یک دقیقه اتاق عمل تعطیل نشد، هیچ بیماری در اتاق عمل برای داروی بیهوشی معطل نماند و توانستیم در 50 روز آنچه را به عنوان مایحتاج پزشک و پرستار بود، در داخل تولید کنیم و 400 آزمایشگاه در سراسر کشور افتتاح کردیم.
وی گفت: هیچ شهروند ایرانی به دلیل کووید یا غیرکووید پشت در "آی سی یو"، سرگردان نشد، اما زمانی که ویروس انگلیسی وارد کشورهای جهان شد همان هفته اول بیماران را در زمین‌های چمن و خیابان ها رها می کردند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: 460 دستگاه اکسیژن ساز را به بیمارستان‌ها رساندیم. بیمار کووید19 در بیرون آی سی یو 25 لیتر در دقیقه و در آی سی یو تا 35 لیتر در دقیقه، نیاز به اکسیژن دارد، اما بیمارستان ها برای شرایط عادی نیاز به یک تا 5 لیتر اکسیژن در دقیقه طراحی شده بود.
وی تصریح کرد: یک شب به من خبر دادند که در بیمارستان توحید سنندج اکسیژن کم داریم از شب تا صبح با راننده کامیونی که تانکر اکسیژن به سنندج می برد، تلفنی صحبت می‌کردم تا اینکه ساعت چهار و نیم صبح اکسیژن رسید و نفس راحتی کشیدم.
نمکی تاکید کرد: یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران این است که برای درمان هیچ تبعیضی برای اقوام نداشتیم و افتخار بزرگتر این بود که هیچ کس نتوانست بگوید که خدمت رسانی به قوم کرد، لر، بلوچ، ترکمن و یا اهل تسنن و شیعیان در ایران متفاوت بود.
وی گفت: پیک چهارم با ویروس انگلیسی همراه بود که قدرت سرایت، بیماری زایی و کشندگی بیشتر داشت، اما توانستیم با راه اندازی کلینیک‌های سرپایی، از بستری شدن 150 هزار نفر جلوگیری کنیم و همواره تخت خالی داشتیم و شرایط مشابه کشورهای اروپایی در جمهوری اسلامی تکرار نشد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تصریح کرد: میزان مرگ و میر در پیک چهارم باید چهار برابر پیک سوم می‌بود، اما این رقم به نصف رسید و دستاورد بزرگی است که به عنوان یک روش ابتکاری جمهوری اسلامی به دنیا گزارش شد.
نمکی اظهار کرد: در ایران یک نفر نتوانست بگوید که اکسیژن را به دلیل کمبود امکانات از یک سالمند برداشتند و به فرد جوان تری وصل کردند و پیرزن 103 ساله را در کردستان مداوا و مرخص کردیم و این افتخارات برای جمهوری اسلامی ایران در اوج تحریم‌ها، کسب و ماندگار شد.
وی با بیان اینکه اولین واکسن‌های تولید داخلی از امروز توزیع می‌شود و هفته آینده نیز دومین گروه واکسن ایرانی مجوز می‌گیرند،گفت: قدرت کشور ما، همراهی و حمایت مردم است. قدرت مردم، مایه عزت ماست و باید قدردان حمایت مردم باشیم و به آنان خدمت کنیم.
9 طرح بهداشتی، درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل با اعتبار 1330 میلیارد ریال دانشگاه، هیات امنای ارزی و مشارکت خیران امروز به بهره‌برداری رسید.
این طرح‌ها شامل آزمایشگاه بیومارکرهای مولکولی در دانشگاه، پایگاه سلامت خیرساز حاج محمد سبکبار، بخش های شیمی درمانی و ICU4 مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی و بهره‌برداری از دستگاه‌های اندوسونوگرافی، آنژیوگرافی، ثبت نوارمغز دیجیتال این مرکز آموزشی درمانی، بیمارستان ثامن‌الحجج و فاز اول بیمارستان امام حسن (ع) در آران و بیدگل است.
منبع: isna.ir

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/720760/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آزادی گروگان رودباری پس از 80 روز اسارت وحشتناک در پاکستان !

هشدار زرد هواشناسی برای رگبار و رعدوبرق در گیلان

پایان گروگان‌گیری در رودبار جنوب با تلاش نیروهای امنیتی و اطلاعاتی

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

همه تمهیدات برای اجرای امتحانات نهاییِ سالم در گیلان

210 نیروی آموزش دیده، مهیای حفاظت امتحانات نهایی استان گیلان

دانشمندان تمامی ماده گمشده جهان را پیدا کردند

پایان سال‌های رکود قایق‌ها در انزلی

احضار بلاگر رشتی به‌دلیل نقض حریم خصوصی همسر سابق

امنیت امروزمان را مدیون خون شهدا هستیم

گروه جهادی شهدای رسانه فومن برگزیده شد

رنگ لباس چه تأثیری روی رفتار ما دارد؟

سخنگوی دولت به گیلان سفر می کند

احضار بلاگر رشتی به دلیل نقض حریم خصوصی همسر سابقش

رفع تعرض حدود یک هکتار از اراضی کشاورزی در گیلان

شهرک تخصصی نساجی در رشت راه اندازی می‌شود

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

فیلم‌های کوتاه راه‌یافته به جشنواره فضای باز اعلام شدند

گره‌گشایی از معضل رسوبات در مسیر قایقرانی و اسکله‌های انزلی

لزوم همراهی اصحاب رسانه در راستای حل مشکلات گیلان

پیشگیری از وقوع جرم از اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

پیشگیری از وقوع جرم اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

مقابله با ساخت‌ و ساز غیرمجاز در اولویت کارهای دهیاران قرار گیرد

«فرزندآوری» مأموریت شرعی، ملی و بهداشتی

ضرورت حمایت از صنعت دخانیات و احیای 284 واحد راکد در گیلان

شتاب در لایروبی رودخانه پیربازار با مشارکت بسیج سازندگی

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

آیت‌الله بهجت، گوهر کم‌نظیر زمانه خود

پیگیری ثبت تالاب کوهستانی دریاچه گهر در کنوانسیون

خدمت صادقانه به مردم مهم‌ترین معیار پذیرش مسئولیت در نظام است

استاندار گیلان: سیره آیت‌الله بهجت چراغ راه هدایت انسان‌ها و مسئولان است

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

پس لرزه اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکرات/ نماینده رشت: نمی گذاریم سرنوشت لیبی در ایران تکرار شود

محکومیت بیش از 3 میلیارد ریالی فروشنده کولر قاچاق در گیلان

بارش های همرفتی و فصلی در گیلان شدت می گیرد

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

هدفونی که مترجم همزمان چند کاربر می شود

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟

آسیب‌های کمال‌گرایی والدین نسبت به دانش‌آموز

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

آسیب گیاه آروجیا به اکوسیستم‌های محلی گیلان

هشدار ناپایداری‌های فصلی در گیلان