نسیم گیلان

آخرين مطالب

روایت همسر شهید ابوحامد از موسس لشکر فاطمیون / سر می‌دادند تا سنگر از دست نرود اجتماعي

روایت همسر شهید ابوحامد از موسس لشکر فاطمیون / سر می‌دادند تا سنگر از دست نرود
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - شهید علیرضا توسلی با سازمان‌دهی رزمندگان افغانستانی لشکر فاطمیون را پایه‌گذاری کرد، لشکری که منشا مجاهدت‌ها و رشادت‌های فراوانی در جبهه مقاومت شد، همسر ابوحامد در این گفت‌وگو به روایت زندگی او می‌پردازد.
به گزارش خبرنگار ایمنا، تا پیش از شهادت همسرش اطلاع نداشت که او یکی از شجاع‌ترین فرماندهان میدانی فاطمیون در نبرد با داعش است، فرمانده‌ای که با ساماندهی رزمندگان افغانستانی به خیل مدافعان حرم حضرت زینب (س) پیوسته بود.
نقش همسرش در جبهه مقاومت تازه زمانی برای او و فرزندانش عیان‌تر شد که حاج‌قاسم سلیمانی به دیدار آنها آمد و از مجاهدت‌ها و رشادت‌های ابوحامد و یارانش سخن گفته بود.
ام‌البنین حسینی با روی باز پذیرای این گفت‌وگو می‌شود تا از شهید علیرضا توسلی، مؤسس لشکر فاطمیون برای ما بگوید، از فرمانده‌ای که در دوران دفاع مقدس نیز به یاری برادران ایرانی‌اش شتافته بود.

نسیم گیلان

مقابله با دشمن بعثی در قامت یک دیده‌بان خانم حسینی ابتدا گریزی به زندگی همسرش پیش از ازدواج با او می‌زند و می‌گوید: چند سال بیشتر از تولدش نگذشته بود که سایه پدر و مادرش را از دست داد و به خاطر شرایط موجود در افغانستان به اتفاق برادرانش به کشور ایران مهاجرت کرد و در شهر قم سکونت یافت.
حضور در جوار بارگاه مقدس حضرت معصومه (س)، برای او فرصتی فراهم کرد که با توجه به روحیه‌ای که داشت، به فراگیری علوم حوزوی نزد اساتید مختلف بپردازد.
جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران شروع شده بود و محمدرضا که از همان عنفوان نوجوانی روحیه‌ای حق‌طلب و حق‌جو داشت، با شوق رفتن به جبهه روزها را پشت سر می‌گذاشت.
او با سختی و زحمت فراوان، راه‌های گوناگون برای حضور در کنار برادران رزمنده ایرانی را امتحان کرد و بالاخره توانست به آرزویش برسد، محمدرضا به اصفهان رفت و از طریق بسیج آنجا راهی جبهه غرب و کردستان شد، حدود یک‌سال و نیم از عمر خود را در این جبهه ماند و در قامت یک دیده‌بان به مقابله با دشمن بعثی پرداخت.
همسر شهید توسلی ادامه می‌دهد: بعد از پایان جنگ علیرضا بنا به مقتضیات خاص به زادگاهش کشور افغانستان برگشت و در رکاب رهبران شیعه به جهاد مشغول شد و پس از چند سال خدمت در آنجا به دلیل توطئه‌های مختلف مجدداً به ایران بازگشت و همانند بسیاری از هم‌وطنانش به کارهای ساختمانی مشغول شد.
او با اشاره به ماجرای ازدواجشان می‌گوید: در سال 1379 با معرفی یکی از همسایه‌ها با من آشنا شد و در اسفندماه همان سال عقد و زندگی زیر یک سقف را شروع کردیم، مدتی از ازدواج ما نگذشته بود که باز هم به عنوان یک رزمنده و بنابر اقتضائات زمان برای جنگ با طالبان راهی افغانستان شد و حدود یک‌سال و نیم در آن‌جا ماند، زمانی که جنگ خاتمه یافت، مجدد به ایران آمد و دوباره با رویه‌ای جدید به همان شغل قبلی و کار ساختمان مشغول شد، کار او در این مرحله سنگ‌کاری ساختمان و آرماتور بندی آن بود. سال 1382 با تولد اولین فرزندمان زندگی ما رنگ و بوی تازه‌ای به خود گرفت.
همسر شهید توسلی با بیان اینکه در آن ایام علیرضا هرچند یک‌بار به سفرهایی می‌رفت که نیاز نمی‌دید من در جریان آن‌ها قرار بگیرم یا از آن‌ها مطلع شوم، می‌گوید: بعدها فهمیدم که این سفرها بیشتر دورهمی‌هایی بوده که طی آن علیرضا با بچه‌هایی که دغدغه ملت افغانستان را داشتند، به منظور برنامه‌ریزی و تبیین و توجیه وظایف رزمندگان در جبهه‌های افغانستان برگزار می‌کردند.
بدون هیچ چشم‌داشتی داشت و با سختی فراوان عازم سوریه شد

نسیم گیلان

وی درباره حضور همسرش در سوریه می‌گوید: سال 1390 بود که جنگ در سوریه با به خاک و خون کشیدن انسان‌ها و شکستن حرمت حریم آل‌الله شروع شد، بی‌تفاوتی در سرشت علیرضا و رفقایش جایی نداشت، آنها نمی‌توانستند این ظلم بی‌حد را برتابند، به همین علت آرزوی جهاد در سوریه در قلب‌هایشان جوانه زد، من خود به شخصه شاهد بودم که در راه رسیدن به این آرزو چه سختی‌هایی را به جان می‌خریدند، رفتن به این نبرد کار سهل و آسانی نبود و نیاز به هماهنگی‌ها و توجیه‌های بی‌شماری داشت، خوب به خاطر دارم که چه زحمت‌هایی کشید، چقدر گردن کج کرد و چقدر از مسئولان مربوطه درخواست کرد تا بتواند به سوریه برود، این زحمات بالاخره نتیجه داد و او به اتفاق 21 نفر از هم‌وطنان و دوستانش توانست به سوریه برود، بعد از چند دهه که از مهاجرت او به ایران می‌گذشت بدون هیچ چشم‌داشتی و فقط برای مبارزه زیر پرچم آل‌الله به سوی جبهه شتافت. همسر شهید توسلی می‌افزاید: او رفت در حالی که معتقد بود که دفاع از حریمی که نیاکان ما با آرزوی زیارتش چهره در نقاب خواب کشیدند یک وظیفه و از اوجب واجبات است، علیرضا پس از مدتی که در سوریه بود، اسم ارگانی را که درصدد تأسیس آن بود به نام خوش‌یمن و مبارک مادر حضرت زینب (س)، فاطمیون نهاد، چون معتقد بود نیروهای افغانی که در این مبارزه شرکت دارند، سربازان بانوی دوعالم حضرت فاطمه (س) هستند، حضور در این ارگان و تکمیل آن به این نیت بود که مثل حزب‌الله لبنان هر کجا که نیاز باشد برای رضای خدا و دفاع از حریم اهل بیت (ع) وارد عرصه نبرد حق علیه باطل شوند، بیرون کشیدن وجهه عزیزان افغانستانی به عنوان یک نیروی کار مطلق و جنگیدن زیر سایه پرچم خواهر امام حسین (ع) آرمانی بود که علیرضا و هم‌رزمانش به آن دست یافتند.

نسیم گیلان

ابوحامد یک فرمانده نبود، پدر بود وی با بیان اینکه نیروهای لشکر فاطمیون چنان در عرصه نبرد مقتدرانه عمل می‌کردند که باعث حیرت همگان شدند، می‌گوید: آن‌ها با شجاعت تمام سر می‌دادند، اما سنگر نه!
همسر شهید توسلی ادامه می‌دهد: بچه‌های فاطمیون تعریف کرده‌اند که ابوحامد یک فرمانده نبود بلکه بیشتر شبیه یک پدر یا برادر بود، او یک فرمانده صرف نبود که از پشت اتاق فرمان دستورهایش را برای نیروها صادر کند، در خط مقدم بود و نیروها پشت سر او، به اتفاق هم رزمانش جاهایی که جنگ شدت می‌گرفت با تمام توان از دل و جان حضور می‌یافتند و با کمترین تلفات بیشترین فتوحات را از آن جبهه حق می‌کردند.
او با اشاره به مکالمه‌ای که در آخرین روزهای قبل از شهادت با او داشتم، می‌گوید: علیرضا به من گفت که جنگیدن با خود دشمن برایش بسیار گواراتر از نبرد با مزدوران دشمن است. معنی این جمله‌اش را چند هفته بعد از آن فهمیدم، دوهفته از شهادت عماد مغنیه گذشته بود که در محل تل‌قرین که در 18 کیلومتری مرز اسرائیل قرار دارد، جنگی سخت درگرفت، این نبرد پس از سه شبانه روز به نبرد تن به تن منجر شد و دشمن طی شنودی که از نیروهای عملیات به عمل آورد، متوجه شد که فرمانده لشکر فاطمیون هم در میان رزمندگان است، بمباران منطقه با شدت بیشتری ادامه یافت و طی این حملات در نهمین روز از اسفندماه سال 1393 علیرضا به آرزوی دیرینه‌اش یعنی شهادت زیر پرچم عمه سادات رسید و پیکر پاکش در بهشت رضا در جوار امام هشتم آرام‌گرفت.
همسر شهید توسلی می‌افزاید: فقدان فیزیکی ابوحامد اگر چه برای خانواده و هم‌رزمانش بسیار سنگین و غیر قابل تحمل بود، اما لشکر فاطمیون حدود 12 سالی است با وجود گذشت هشت سال از شهادت او همچنان زنده و شاداب به فعالیت خود ادامه می‌دهد و پرچمی که علیرضا و دوستان مخلصش در پناه آل‌الله و حضرت زینب (س) برافراشته‌اند اینک با آغشته شدن به خون هزاران شهید همچنان بالنده‌تر از قبل در آسمان خودنمایی می‌کند.
ام‌البنین حسینی که مدتی پیش، روایت زندگی او و همسرش در کتابی به عنوان "خاتون و قاموندان" نظرها را به خود جلب کرد و مورد تفریظ مقام معظم رهبری قرار گرفت، در پایان این گفتگو مطالعه چنین کتاب‌هایی را برای الگو گرفتن از زندگی بزرگانی چون شهید علیرضا توسلی مورد تأکید قرار می‌دهد.
کد خبر 692731

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/720084/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

عدس گرانشی را ببینید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

آغاز عملیات حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر گامی تاریخی است

جشنواره بهار نارنج در گیلان

فوری/ بازیگر شاخص سینمای ایران درگذشت

شب ماسوله

ز دور باش حوادث دلم

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

شوک بزرگ به سفره مردم/ افزایش قیمت مرغ و نان از این ماه؟

تصادف موتورسیکلت با عابر پیاده در آستارا یک کشته برجا گذاشت

داره فعل مجهول رو درس میده!

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

شرکت نفت خزر و دانشگاه گیلان تفاهم‌نامه امضا کردند

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

سفره مردم تنگ‌تر شد/ مرغ و نان دوباره گران می‌شود؟

لزوم تقویت تولیدات داخلی /سرمایه گذاری را مختل نکنید

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

عکس/ نمایی شگفت انگیز از روستای سطلسر لاهیجان از فراز آسمان

گیلان دچار معضل کاهش جمعیت است

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

آغاز دوباره حفاری اکتشافی نفت و گاز دریای خزر پس از مدت‌ها وقفه

قیمت جدید طلای 18 عیار در بازار ( جمعه 18 اردیبهشت 1404)

رویداد «لنز لنگرود» برگزار شد

پیدا شدن جسد مردی حدود 65 ساله در آستانه اشرفیه

حضور خدام بارگاه منور رضوی در سیاهکل + تصاویر

بازیگر معروف سینما درگذشت

عملیات اکتشافی نفت در دریای خزر آغاز شد

100 بسته معیشتی در آستانه اشرفیه توزیع می شود

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

غزل زیبای سعدی

پیام تبریک استاندار گیلان به مناسبت روز جهانی هلال‌احمر

ضرورت توانمندسازی و بازگشت شرافتمندانه زندانیان

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

حفاری اکتشافی نفت ایران در دریای خزر پس‌از 3 دهه وقفه آغاز شد

عملیات اجرایی حفاری خزر با فرمان وزیر نفت آغاز شد

روزگار از من گرفت

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن در گیلان