نسیم گیلان

آخرين مطالب

50 درصد حوادث کار گیلان، مربوط به کارگاه های ساختمانی است اجتماعي

50 درصد حوادث کار گیلان، مربوط به کارگاه های ساختمانی است
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا/گیلان مدیرکل تعاون گیلان، با بیان اینکه 50 درصد حوادث حوزه کار مربوط به کارگاه‌های ساختمانی است، گفت: همچنین 50 درصد فوتی‌ها هم در همین کارگاه‌های ساختمانی اتفاق می‌افتد و لذا رعایت نکات ایمنی در این کارگاه‌ها بسیار مهم است.
سیاوش آقاجانی در حاشیه مانور سراسری بازرسی از کارگاه های معدنی، صنعتی و ساختمانی پر خطر در استان گیلان در گفت وگو با ایسنا، با تاکید بر لزوم نهادینه شدن فرهنگ ایمنی در کارگاه‌های مشمول قانون کار، اظهار کرد: کارگاه‌های ساختمانی مهمترین و خطرناک ترین کارگاه ها هستند و لذا در قالب مانور مذکور از تعدادی از کارگاه‌های ساختمانی استان بازدید کردیم.
وی با بیان اینکه کارگاه‌های ساختمانی هم از نظر شدت حوادث و هم از نظر تعداد حوادث جزو پر ریسک ترین کارگاه ها هستند، عنوان کرد: 50 درصد حوادث حوزه کار مربوط به کارگاه های ساختمانی است و همچنین 50 درصد فوتی‌ها هم در همین کارگاه های ساختمانی اتفاق می‌افتد و لذا رعایت نکات ایمنی در این کارگاه‌ها بسیار مهم است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به نقش مجریان و مهندسان ناظر در کاهش حوادث کارگاه‌های ساختمانی، افزود: همه کسانی که در بحث ساخت و ساز متولی هستند، باید در حوزه ایمنی هم صلاحیت‌ها و مجوزهای لازم را داشته باشند.

نسیم گیلان

آقاجانی ایمنی را یک مقوله نسبی دانست که می‌تواند در جهت تقویت آن اقدام کرد و متذکر شد: این مانور با همراهی بازرسان و کارشناسان دستگاه‌های مرتبط از جمله راه و شهرسازی، نظام مهندسی، صمت، شهرک‌های صنعتی و سازمان خدمات ایمنی و آتش نشانی و... برگزار شده است.
وی هدف از اجرای طرح مذکور را کاهش حوادث پر خطر و شدید حوزه کار دانست و عنوان کرد: سال گذشته 148 حادثه کارگاهی داشتیم که 17 مورد منجر به فوت شد؛ البته هفت مورد از فوتی ها مربوط به کارگاه های ساختمانی بود؛ در نیمه نخست سال جاری نیز 42 حادثه داشتیم که یک سوم مدت مشابه سال گذشته است.
مدیرکل تعاون گیلان، 22 مورد از حوادث کارگاهی نیمه نخست سال جاری را مربوط به کارگاه های ساختمانی دانست و ادامه داد: در نیمه نخست سال جاری، چهار فوتی مربوط به حوادث کارگاهی داشتیم که سه فوتی در کارگاه‌های ساختمانی بوده است.

نسیم گیلان

وی با اشاره به عملکرد حوزه بازرسی کار و وضعیت ایمنی در کارگاه‌های مشمول قانون کار، اضافه کرد: در حال استفاده از همه ابزارهای آموزشی و نظارتی و بازرسی و پیگیری از طریق مراجع قضائی هستیم؛ در این راستا طی شش ماهه امسال حدود 7000 بازرسی از کارگاه های مختلف توسط بازرسان کار استان انجام شده که 3500 بازرسی صرفا ادواری و طبق برنامه بوده است؛ البته اولویت بازرسی‌ها، کارگاه‌های پر خطر به ویژه ساختمانی است.
آقاجانی از روند کاهشی حوادث در کارگاه های ساختمانی طی سال‌های اخیر خبر داد و بیان کرد: سال 1400، 20 مورد معرفی به دادگاه داشتیم که در سال 1401 به 60 مورد رسید؛ در نیمه نخست سال جاری نیز 75 مورد معرفی به دادگاه انجام شده و هماهنگی با مراجع قضایی رو به افزایش است تا شاهد بهره مندی خوب و مطلوب از ابزارهای قانونی جهت ارتقای ایمنی و صیانت از نیروی کار و حقوق کار باشیم.
وی 70 درصد کارگاه‌های معرفی شده به مراجع قضایی را در حوزه ساختمان دانست و گفت: مانور سراسری بازرسی از کارگاه‌های پرخطر همه ساله در آستانه روز ایمنی و آتش‌نشانی اجرا می‌شود و امیدواریم شاهد ارتقاء سطح آگاهی کارفرمایان و پیمانکاران کارگران نسبت به فرهنگ ایمنی باشیم و بتوانیم درصدی از حوادث ناشی از کار را کاهش دهیم.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/719365/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

شوک بزرگ به سفره مردم/ افزایش قیمت مرغ و نان از این ماه؟

تصادف موتورسیکلت با عابر پیاده در آستارا یک کشته برجا گذاشت

داره فعل مجهول رو درس میده!

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

شرکت نفت خزر و دانشگاه گیلان تفاهم‌نامه امضا کردند

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

سفره مردم تنگ‌تر شد/ مرغ و نان دوباره گران می‌شود؟

لزوم تقویت تولیدات داخلی /سرمایه گذاری را مختل نکنید

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

عکس/ نمایی شگفت انگیز از روستای سطلسر لاهیجان از فراز آسمان

گیلان دچار معضل کاهش جمعیت است

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

آغاز دوباره حفاری اکتشافی نفت و گاز دریای خزر پس از مدت‌ها وقفه

قیمت جدید طلای 18 عیار در بازار ( جمعه 18 اردیبهشت 1404)

رویداد «لنز لنگرود» برگزار شد

پیدا شدن جسد مردی حدود 65 ساله در آستانه اشرفیه

حضور خدام بارگاه منور رضوی در سیاهکل + تصاویر

بازیگر معروف سینما درگذشت

عملیات اکتشافی نفت در دریای خزر آغاز شد

100 بسته معیشتی در آستانه اشرفیه توزیع می شود

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

غزل زیبای سعدی

پیام تبریک استاندار گیلان به مناسبت روز جهانی هلال‌احمر

ضرورت توانمندسازی و بازگشت شرافتمندانه زندانیان

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

حفاری اکتشافی نفت ایران در دریای خزر پس‌از 3 دهه وقفه آغاز شد

عملیات اجرایی حفاری خزر با فرمان وزیر نفت آغاز شد

روزگار از من گرفت

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن در گیلان

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

سیستم ایمنی باعث ایجاد ترس می‌شود و روانگردان‌ها این واکنش را مسدود می‌کنند

نشاء برنج در 60 هزار هکتار از شالیزارهای گیلان انجام شد

روزی شلوغ البته نه برای همه!

کاردستی قشنگ تابستونی بسازیم

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» در رشت برگزار شد

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان