نسیم گیلان

آخرين مطالب

مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران خبرداد؛

تحقق شبکه‌سازی و اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار در «کانون کوشانه» شهرداری تهران

تحقق شبکه‌سازی و اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار در «کانون کوشانه»
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران از اجرای موفق طرح «بانوان کانون کوشانه» خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران، مریم اردبیلی با بیان اینکه «بانوان کانون کوشانه» به همت ستاد توانمندسازی بانوان به عنوان یک تشکل کارآفرینی ویژه زنان سرپرست خانواده تشکیل شده است، اظهارکرد: کانون کوشانه با هدف توسعه و رشد کارآفرینی اجتماعی شکل گرفت؛ تشکلی 30 نفره از زنان سرپرست خانوار که طی 3 سال راه‌اندازی شد و همواره در تلاش بود تا از تجربه و سرمایه اجتماعی زنانی که با همراهی اداره کل امور زنان و خانواده، مسیر توانمندسازی را طی کرده‌اند، در راستای تقویت برنامه‌های توانمندسازی بهره ‌گیرد.
وی ادامه داد: برخی از زنان سرپرست خانوار که امروز به کارآفرینانی مستقل تبدیل و از سامانه توانمندسازی زنان خارج شده‌اند، تحت عنوان کانون کوشانه گرد هم آمده‌اند. اعضای این تشکل از طریق اشتراک‌گذاری تجربه، سرمایه اجتماعی و ظرفیت‌های تولیدی خود به دنبال توسعه‌ کارآفرینی اعضای گروه بوده و از سوی دیگر از افرادی که در ابتدای این مسیر قرار دارند، حمایت می‌کنند. بانوان کوشانه علاوه بر تثبیت و توسعه کارآفرینی می‌توانند جهت ایجاد انگیزه از طریق معرفی بانوان موفق و فعال، به ارائه راهکار و الگوسازی در این زمینه بپردازد.
وی با تاکید بر این نکته که این کانون با هدف شبکه‌سازی بانوان صاحب کسب و کارهای خرد و نوپا شکل گرفته است، اضافه کرد: در ابتدا، برای دعوت زنان سرپرست خانوار که عضو سامانه توانمندسازی زنان شهرداری تهران و علاقه‌مند به کارآفرینی اجتماع، بودند از سوی ادارات بانوان در مناطق 22 گانه فراخوانی داده شد و سپس از میان بانوانی که اعلام آمادگی کرده بودند، بر اساس شاخص‌های موردنظر اداره کل، غربالگری اولیه، انجام و تعدادی انتخاب شدند که در نهایت هسته اولیه این طرح را تشکیل دادند. اعضای «کانون کوشانه» به مرور زمان با شرکت در کارگاه‌های آموزشی، جلسات مشاوره انگیزشی فردی و جمعی و حضور در نشست‌های این کانون به خودباوری، عزت نفس، احساس توانمندی و خودکارآمدی رسیدند و حتی توانستند کسب و کارهای خرد خود را راه‌اندازی کنند.
اردبیلی تاکید کرد: ویژگی قابل توجه آنان این است که رقابت طلبی آنها مانع از سهیم شدن تجربیاتشان نمی‌شود و به خوبی با یکدیگر تعامل دارند.
وی همچنین تصریح‌کرد: استفاده از قدرت هم‌افزایی جهت رشد و توسعه کارآفرینی اعضای گروه، اشتراک‌گذاری تجربه، سرمایه اجتماعی و ظرفیت‌های تولیدی اعضای گروه، معرفی الگوهای موفق و فعال بانوان مسئول خانواده جهت ایجاد انگیزه و ایجاد شبکه‌ای از افراد در زمینه اشتغال و نیروی کار، تقویت احساس خودکارآمدی و خودارزشمندی و شادکامی، افزایش قدرت تصمیم گیری بانوان و برخورد مناسب با رویدادهای زندگی و تقویت تاب آوری برای استمرار در کار و کارآفرینی اجتماعی برخی از اهداف طرح «بانوان کانون کوشانه» است.
مشاور شهردار تهران در امور زنان و خانواده به موضوع تفاوت ستاد توانمندسازی با کانون کوشانه نیز اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد توانمندسازی بانوان در واقع یک ارگان دولتی است که توسط نیروهای اداری، به ارائه خدمات می‌پردازد؛ اما کانون کوشانه متشکل از بانوان مسئول خانواده‌ای است که به سطحی از توانمندی رسیده که می‌تواند در توانمندسازی سایر افراد، در سطح وسیع کشوری، فعالیت داشته باشد.
اردبیلی در خصوص مخاطبان کانون کوشانه هم یادآورشد: افراد در 3 سطح می‌توانند با این تشکل همکاری داشته باشند؛ گروه نخست اعضای اصلی تشکل که شامل زنان کارآفرین، تولیدکننده و یا آموزش‌دهنده است؛ دسته دوم، زنان سرپرست خانواده‌ جویای کار و علاقه‌مند به فراگیری مهارت آموزشی بوده و در نهایت افراد حامی مانند اساتید، صاحبنظران و صاحب برندها در فهرست گروه سوم مخاطبان این طرح قرار دارند.
وی در پایان تصریح کرد: بانوان طرح کوشانه، در رویدادهای «زنان و تولید ملی» ضمن ارائه محصولات تولیدی خود، به معرفی گروه و عضوگیری سایر داوطلبان هم می‌پردازند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/718681/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ابرنواخترهای آینده؛ کدام ستاره‌ها ممکن است به‌زودی منفجر شوند؟

چرا وضعیت آلرژی بدتر شده است؟

ظروف میکروپلاستیک در امر جنسی ضرر زیادی دارد

اختتامیه جلسات آموزه‌های تربیتی سوره لقمان با محوریت بزرگداشت «شهید حمیدرضا اسداللهی»

حدود 35 درصد سپرده‌های منابع مالی از گیلان خارج می‌شود

هشدار پلیس گیلان نسبت به افزایش ارسال پیامک‌های کلاهبرداری به شهروندان

برخی بی‌ثباتی ها سبب شده تا منطقه آزاد انزلی با چالش روبرو شود

سفر سخنگوی دولت به استان گیلان

تاجگزاری بانوی جبر ایران در دنیای ریاضی

بازدید سخنگوی دولت از مجتمع بندری کاسپین

عدالت ترمیمی و میانجیگری؛ راهی برای کاهش تنش‌های اجتماعی و حل اختلافات

تردد تورهای ورزشی غیرمجاز در معابر برون‌شهری گیلان ممنوع شد

حمله قلبی با یک تراشه ردیابی می‌شود

اجرای پروژه 6 میلیون پوندی برای کاهش هزینه برق مراکز داده هوش مصنوعی

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

مسیر رشت به منجیل – 31 شهریور 1381 + عکس

افتتاح پایگاه امداد و نجات جاده‌ای علیگو در آزادراه قزوین–رشت

بی‌ادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟

همه ما باید برای ساختن ایران تلاش کنیم

ممنوعیت تردد تور‌های ورزشی بدون مجوز در معابر برون شهری گیلان

آنچه در افتتاحیه «نشریاری» گذشت

6 عنوان کتاب یک محقق مازندرانی رونمایی شد

استقبال مخاطبان ترک‌ زبان از کتب ایرانی

ابرکامپیوتر ژاپنی فوگاگو بشر را به شوخی گرفت!

بازسازی نمای جانبی راه شیری توسط تلسکوپ «گایا»

«تغییر ساعت کاری ادارات» و دردسرهای دوباره والدین

دیدار مدیرکل آموزش با دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید مدارس و دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان

قاچاقچی سوخت در گیلان محکوم شد

سخنگوی دولت، مدرسه خیرساز مهر اعظام را در منطقه محروم رشت افتتاح کرد

دهیاران پیشگام توسعه روستاها

نتایج انتخابات کانون مداحان رشت مشخص شد

بازدید سخنگوی دولت از 2 مجتمع تولیدی در بندرانزلی

پیش‌بینی بارش باران و کاهش دما در گیلان

نخستین المپیاد سگ‌های زنده‌یاب کشور در گیلان

حذف بخش‌هایی از کتاب «هارداسان» پیش از چاپ!

حضور نخستین کتابخانه عمومی سیار بین شهری همدان در نمایشگاه کتاب تهران

رونمایی از خاطرات همسر دانشمند هسته‌ای «شهید علی‌محمدی» توسط سعید جلیلی

افتتاح یک مدرسه خیّرساز در رشت

تعیین تکلیف مزایده فرکانس‌های 3600 و 3700 مگاهرتز در هفته جاری

نشست صمیمانه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با مدیران صندوق قرض‌الحسنه شاهد

سفر یک روزه مدیر کل بنیاد مازندران به شهرستان بهشهر

اینفوگرافیک برنامه‌های بزرگداشت هفته خدمت

آغاز پروژه‌های مشترک با قرارگاه محرومیت‌زدایی ارتش در رشت

کلنگ ساخت یک مدرسه در رشت بر زمین زده شد

تمام تلاش ما برای ساخت ایران است

صعود کوهنوردان دوستدار محیط زیست به ارتفاعات ماسوله + تصاویر

افتتاح مدرسه مهرعظام رشت در سفر سخنگوی دولت به گیلان

افتتاح یک واحد آموزشی خیرساز در رشت با حضور سخنگوی دولت

ارتباطات در خاموشی؛ وقتی باتری‌ها توان ادامه ندارند

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اساتید دانشگاه تهران