نسیم گیلان

آخرين مطالب

استاندار تهران عنوان کرد:

نورانیت شهدا هنوز تشعشع می‌ کند شهرداری تهران

نورانیت شهدا هنوز تشعشع می‌ کند
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - علیرضا فخاری گفت: نورانیت شهدا هنوز تشعشع می‌کند. دفاع مقدس برای یک مقطع هشت ساله نیست بلکه این محتوا برای تاریخ پیش‌رو آنقدر هادی است که باید سال‌ها مورد تحلیل قرار بگیرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، علیرضا فخاری استاندار تهران در مراسم سراسری «جهاد و مقاومت از دیروز تا امروز» که صبح امروز (چهارشنبه) در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد گفت: نورانیت شهدا هنوز تشعشع می‌کند. گفته‌ها، نوشته و وصیت‌های آنان هنوز وجود دارد. کسی فکر نمی‌کرد یک انقلاب جوان اینگونه مورد تعارض و تجاوز قرار بگیرد. دفاع مقدس برای یک مقطع هشت ساله نیست بلکه این محتوا برای تاریخ پیش‌رو آنقدر هادی است که باید سال‌ها مورد تحلیل قرار بگیرد.
وی افزود: باید به خود ببالیم که هنوز عطر نور افزا که در قلب همه ما وجود دارد در این مراسم به مشام می‌رسد. ما هر وقت در جمع جانبازان و ایثارگران قرار می‌گیریم زبان ناتوان از گفتن چیزایی است که اتفاق افتاده، روزها و شب‌هایی که گذشت و قابل توصیف نیست.
استاندار تهران ادامه داد: همه زشتی‌ها و زیبایی‌ها و صفات برتر و تولید کننده فکر و اندیشه جدید را دفاع مقدس برای ما ایجاد کرد. دفاع مقدس نه تنها به‌عنوان یک جنگ، بلکه به‌عنوان یک نقطه تلاقی بین همه قدرت‌ها و توان فکری و تجهیزاتی آنها در مقابل یک مردم صاحب فضل و مقاوم بود. تاریخ هیچ‌وقت این قضاوت تفاوت جنگ ما و جنگ‌های دیگر دنیا را فراموش نمی‌کند. امروز هم شاهد هستیم که برای قدرت در دنیا جنگ‌های مختلفی شکل می‌گیرد اما آن کجا و این کجا؟
فخاری تاکید کرد: وجود فرماندهی معظم و معزز کل قوا امامی فقیه، اسلام‌شناسی واقعی، دانشمند و شجاع نکته مثبت اصلی دفاع مقدس بود. کجای دنیا فرمانده‌ای مثل امام پیدا می‌شود؟ دفاع مقدس باعث ایجاد اتحاد بین همه اقشار اعم از دانش آموز و کاسب بود. حضور همسران و خواهران در پشتیبانی دفاع مقدس دیگر امر مهم در این جنگ بود.
وی تصریح کرد: همه در یک مسیر و برای یک هدف و با یک عنوان بدون توجه به قدرت، گروه و دسته فعالیت می‌کردند و یک دست واحد بود و عنصر وحدت‌بخش بود. دفاع مقدس مقاومت و استقامت را نهادینه کرد و امروز ما با همین مقاومت و استقامت فضای روشن پیش‌رو را حس و تجسم می‌کنیم.
استاندار تهران افزود: ما با همان اراده و صبر باید مشکلات را حل کنیم. اینکه ما در فرازونشیب آینده روشن را یادآوری کنیم و برای خود و دیگران آن را مرور کنیم تا زمینه این رشد و ترقی را ایجاد کنیم. امروز به واسطه این مقاومت و صبر که توام با سرافرازی و امیدبخشی و جبران کاستی‌ها بود، محدودیت‌ها را برداشتیم و تحریم‌ها را خنثی کردیم.
وی افزود: وقتی به عقب نگاه می‌کنیم گذشته‌ای روشن را می‌بینیم، ما از گذشته خودمان پشیمان نیستیم و به آن افتخار می‌کنیم. تاریخ اثبات کرده وقتی کشوری برای رسیدن به حق و برای رسیدن به مقام عالی انسانی تلاش می‌کند، هیچ‌وقت دچار یاس و ناامیدی نمی‌شود و وقتی به گذشته نورانی نگاه می‌کند، آینده را نیز نورانی می‌بیند و این انسان انقلابی است.
فخاری گفت: ما یادمان می‌آید که برای کسب ثروت و قدرت نمی‌جنگیدیم. وقتی کسی به‌عنوان رزمنده در جنگ حاضر می‌شد، به‌عنوان خالص‌ترین وجود خود شناخته می‌شد. آن روز همه در یک گروه و صف حاضر شدند و برای بالا بردن پرچم ایران مقاومت کردند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/718678/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

شوک بزرگ به سفره مردم/ افزایش قیمت مرغ و نان از این ماه؟

تصادف موتورسیکلت با عابر پیاده در آستارا یک کشته برجا گذاشت

داره فعل مجهول رو درس میده!

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

شرکت نفت خزر و دانشگاه گیلان تفاهم‌نامه امضا کردند

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

سفره مردم تنگ‌تر شد/ مرغ و نان دوباره گران می‌شود؟

لزوم تقویت تولیدات داخلی /سرمایه گذاری را مختل نکنید

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

عکس/ نمایی شگفت انگیز از روستای سطلسر لاهیجان از فراز آسمان

گیلان دچار معضل کاهش جمعیت است

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

آغاز دوباره حفاری اکتشافی نفت و گاز دریای خزر پس از مدت‌ها وقفه

قیمت جدید طلای 18 عیار در بازار ( جمعه 18 اردیبهشت 1404)

رویداد «لنز لنگرود» برگزار شد

پیدا شدن جسد مردی حدود 65 ساله در آستانه اشرفیه

حضور خدام بارگاه منور رضوی در سیاهکل + تصاویر

بازیگر معروف سینما درگذشت

عملیات اکتشافی نفت در دریای خزر آغاز شد

100 بسته معیشتی در آستانه اشرفیه توزیع می شود

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

غزل زیبای سعدی

پیام تبریک استاندار گیلان به مناسبت روز جهانی هلال‌احمر

ضرورت توانمندسازی و بازگشت شرافتمندانه زندانیان

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

حفاری اکتشافی نفت ایران در دریای خزر پس‌از 3 دهه وقفه آغاز شد

عملیات اجرایی حفاری خزر با فرمان وزیر نفت آغاز شد

روزگار از من گرفت

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن در گیلان

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

سیستم ایمنی باعث ایجاد ترس می‌شود و روانگردان‌ها این واکنش را مسدود می‌کنند

نشاء برنج در 60 هزار هکتار از شالیزارهای گیلان انجام شد

روزی شلوغ البته نه برای همه!

کاردستی قشنگ تابستونی بسازیم

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» در رشت برگزار شد

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان