نسیم گیلان

آخرين مطالب

تشریح اقدامات منطقه 16 در طرح استقبال از مهر شهرداری تهران

تشریح اقدامات منطقه 16 در طرح استقبال از مهر
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - محمد امین سالاری پور شهردار منطقه 16 اظهار داشت: با توجه به رویکرد مدیریت شهری مبنی برآماده سازی شهر به منظور استقبال از مهر قلم، شهرداری منطقه تمام توان خود را برای رضایت و رفاه حال دانش آموزان و خانواده هایشان به کار می گیرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 16، محمد امین سالاری پور با اشاره به فصل بازگشایی مدارس و استقبال از مهر از تمهیدات ویژه خبر داد و گفت: این طرح در بازه زمانی 15 شهریور لغایت 15 مهر ماه سال جاری با هدف مدیریت یکپارچه و هماهنگ و انجام اقدامات لازم برای سهولت در دسترسی دانش آموزان و دانشجویان به مدارس و دانشگاه ها، کمک به ارتقاء سطح خدمات آموزشی، کمک به تجهیز، بهسازی، نوسازی و ایمن سازی محیط های پیرامونی مراکز آموزشی، زیبا سازی این مراکز، اقدامات عمرانی، زیباسازی و نظافت شهری، روان سازی و ایمن سازی ترافیک شهری و ... در محلات نه گانه اجرا می شود.
سالاری پور با تأکید به آسیب شناسی و رفع نواقص گفت: حذف زواید فیزیکی و بصری، شستشو و پاکسازی نماها و زیباسازی جداره های شهری، رسیدگی به وضعیت مبلمان شهری، المان ها، رفع نواقص پل های عابر پیاده معمولی و مکانیزه، رفع نواقص سرویس های بهداشتی شهری و پارکی، هرس شاخه ها و خشکه زنی درختان معابر، بازپیرایی، ترمیم، مرمت و رفع نواقص فضای سبز (معابر، لچکی، رفیوژ، رمپ) و ... با اولویت معابر منتهی به مراکز آموزشی اجرا می شود.
شهردار منطقه 16 با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با این موضوع خاطر نشان کرد: در همین راستا جلسات طرح استقبال از مهر با حضور معاونین و شهرداران و روسای ادارات نواحی با هدف ارائه خدمات مطلوب تر به شهروندان برگزار شد و موضوعات تسهیل در تردد همزمان با آغاز سال تحصیلی، ایمن سازی معابر، ساماندهی توقفگاه خودروها در حاشیه مراکز آموزشی، شناسایی گره‌های ترافیکی، هماهنگی با دستگاه های امدادی، جلب مشارکت‌های مردمی جهت همراهی با طرح‌های ترافیکی و عملیات عمرانی مورد بررسی قرار گرفت.
وی در تشریح اقدامات معاونت حمل و نقل و ترافیک افزود: به منظور حفظ آسایش دانش آموزان در استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی نوسازی نیمکت های فلزی، شیشه های سکوریت، شیشه و بنر نقشه، ورق پلی کربنات، تابلو ایستگاه‌ها، اجرای روشنایی ایستگاه ها، نصب ورق پانچی در ایستگا های اتوبوس انجام شد، علاوه بر این خط کشی بلوک عابر پیاده، مرمت تابلوهای راهنمایی و رانندگی، مرمت تابلوهای انتظامی، نصب تابلو عبور دانش آموز از دیگر فعالیت هایی بود که توسط معاونت مذکور صورت پذیرفت وی افزود علاوه بر موارد ذکر شده اجرای عملیات آسفالت در 17 مدرسه، رنگ آمیزی، مرمت ابنیه و سرویس‌های بهداشتی در مدارس منتخب نیز در دستور کار معاونت فنی و عمران قرار دارد، همچنین نواختن زنگ اول مهر، برنامه‌های دوشنبه‌های ورزشی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی 10 در 100 در مدارس، اجرای ویژه برنامه‌های هفته دفاع مقدس تحت عنوان یاد یاران با استفاده از فضاسازی مدارس، دیدار با خانواده های شهدای دانش آموز، توزیع بسته‌های حجاب ویژه مدارس دخترانه، زنگ شهر آماده با همکاری مدیریت بحران، برگزاری تورهای دانش آموزی و ... از اقدامات مهم معاونت اجتماعی و فرهنگی است.
سالاری پور در ادامه به اقدامات معاونت خدمات شهری و محیط زیست پرداخت و افزود: از جمله اقدامات مهم این معاونت می توان به شستشوی جداول به متراژ 5000 متر مربع، تعویض پرچم ها 270 عدد، شستشوی نمای مدارس و پاکسازی با مواد شوینده به متراژ 7500 متر مربع، نقاشی دیواری مدارس به متراژ 500 متر مربع، شستشوی مخازن 120 لیتری، المان های شهری، نظافت نهرها و کانیو، شستشوی محوطه مدارس، سرویس های بهداشتی، کاشت درخچه هاو گل های فصلی در مدارس، کاشت میخک هندی، جمع آوری سرشاخه ها، کلون گذاری در مسیر های منتهی به مدارس و ... اشاره کرد.
وی در پایان ضمن تاکید به ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات به شهروندان به ویژه محصلین بیان داشت: مهمترین هدف مدیریت شهری منطقه جلوه بخشی به نماها، ایمن سازی معابر، جلب مشارکت شهروندان در مباحث نگهداشت شهر است و نظارت ویژه بر اجرای دقیق طرح به صورت منظم و مستمر صورت می گیرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/718653/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

عدس گرانشی را ببینید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

آغاز عملیات حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر گامی تاریخی است

جشنواره بهار نارنج در گیلان

فوری/ بازیگر شاخص سینمای ایران درگذشت

شب ماسوله

ز دور باش حوادث دلم

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

شوک بزرگ به سفره مردم/ افزایش قیمت مرغ و نان از این ماه؟

تصادف موتورسیکلت با عابر پیاده در آستارا یک کشته برجا گذاشت

داره فعل مجهول رو درس میده!

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

شرکت نفت خزر و دانشگاه گیلان تفاهم‌نامه امضا کردند

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

سفره مردم تنگ‌تر شد/ مرغ و نان دوباره گران می‌شود؟

لزوم تقویت تولیدات داخلی /سرمایه گذاری را مختل نکنید

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

عکس/ نمایی شگفت انگیز از روستای سطلسر لاهیجان از فراز آسمان

گیلان دچار معضل کاهش جمعیت است

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

آغاز دوباره حفاری اکتشافی نفت و گاز دریای خزر پس از مدت‌ها وقفه

قیمت جدید طلای 18 عیار در بازار ( جمعه 18 اردیبهشت 1404)

رویداد «لنز لنگرود» برگزار شد

پیدا شدن جسد مردی حدود 65 ساله در آستانه اشرفیه

حضور خدام بارگاه منور رضوی در سیاهکل + تصاویر

بازیگر معروف سینما درگذشت

عملیات اکتشافی نفت در دریای خزر آغاز شد

100 بسته معیشتی در آستانه اشرفیه توزیع می شود

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

غزل زیبای سعدی

پیام تبریک استاندار گیلان به مناسبت روز جهانی هلال‌احمر

ضرورت توانمندسازی و بازگشت شرافتمندانه زندانیان

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

حفاری اکتشافی نفت ایران در دریای خزر پس‌از 3 دهه وقفه آغاز شد

عملیات اجرایی حفاری خزر با فرمان وزیر نفت آغاز شد

روزگار از من گرفت

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن در گیلان