نسیم گیلان

آخرين مطالب

رشته‌های مرتبط با صدا و سیما در دانشگاه آزاد اسلامی گیلان راه‌اندازی می‌شود علمي

رشته‌های مرتبط با صدا و سیما در دانشگاه آزاد اسلامی گیلان راه‌اندازی می‌شود
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان -   محمد دوستار، در دیدار با مدیر کل صدا و سیمای مرکز گیلان که با حضور تعدادی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد، با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در مقاطع مختلف تحصیلی بیش از 37 هزار دانشجو دارد، اظهار کرد: مدارس سما در استان گیلان دارای 5 هزار دانش آموز است.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت منصوب شد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با تاکید بر اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت بیش از 400 نفر دانشجویان غیر ایرانی در حال تحصیل هستند، تصریح کرد: دانشکده مهارت و کارآفرینی در استان گیلان نیز با رویکرد اشتغال برای جوانان راه اندازی شده است.
دوستار با اشاره به انعقاد تفاهم نامه دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با صدا و سیما، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با دارا بودن اساتید مجرب و متعهد در حوزه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در حال همکاری با صدا و سیمای مرکز گیلان می باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با تاکید بر اینکه بخشی از اخبار حوزه های پژوهشی نیز توسط استادان و کارشناسان پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی گیلان انجام می شود، گفت: دانشگاه‌های آزاد استان می تواند بستر مناسبی جهت بهره برداری صدا و سیما از این ظرفیت ها فراهم کند.
دوستار با اشاره به برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، جلسات بصیرت افزایی، برنامه‌های فرهنگی، اردوهای جهادی و علمی و ... در دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، تاکید کرد: حضور دانشجویان و اساتید مبتکر، خلاق و انقلابی در دانشگاه‌های استان می تواند زمینه ساز ظرفیت های مناسب جهت بهره برداری صدا و سیما باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با تاکید بر اینکه گسترش فضای انقلابی در دانشگاه های آزاد اسلامی امری مهم است، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی گیلان نخستین دانشگاه در استان می باشد که دبیرخانه مهدویت و دبیرخانه تقریب مذاهب در 3 شهرستان‌های رشت، تالش، آستارا در آن راه اندازی شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با بیان اینکه دبیرخانه مهدویت در استان نیز 2 سال پیاپی به عنوان دبیرخانه برتر کشور انتخاب شد، گفت: تنها کتابخانه تخصصی دفاع مقدس نیز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و استان گیلان است.
دوستار گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان می تواند با توجه به درخواست علاقمندان رشته های مرتبط با صدا و سیما همانند خبر، تئاتر، گویندگی، عکاسی و ...، با استفاده از ظرفیت های افراد توانمند و هنرمند در صدا و سیما راه اندازی کند.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز گیلان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه صدا و سیما خانه دوم هنرمندان، استادان، متحصصین، افراد دارای علم دانش است، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های مهم و مشترک دانشگاه و صدا و سیما دغدغه فرهنگی و تربیتی است.
تقی ربانی با اشاره به اینکه دانشگاه در موضوعات فرهنگی افراد جامعه به طور مستقیم ورود می کند، تصریح کرد: صدا و سیما نیز یاری دهنده دانشگاه در این امر خطیر می باشد.
وی با اشاره به اهمیت رسانه و بیان اینکه رسانه همیشه در کنار جوامع علمی و فرهنگی است، افزود: رسانه در کنار جوامع علمی و فرهنگی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
مدیرکل صدا و سیما مرکز گیلان با بیان اینکه قرابت و نزدیکی جامعه را به آرامش می رساند، تصریح کرد: انتقال مشکلات، در برطرف کردن آن کمک شایانی می کند.
ربانی در پایان خاطرنشان کرد: صدا و سیما گیلان در خدمت جامعه علمی و دانشگاهی استان است.
 
 

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/715017/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آزادی گروگان رودباری پس از 80 روز اسارت وحشتناک در پاکستان !

هشدار زرد هواشناسی برای رگبار و رعدوبرق در گیلان

پایان گروگان‌گیری در رودبار جنوب با تلاش نیروهای امنیتی و اطلاعاتی

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

همه تمهیدات برای اجرای امتحانات نهاییِ سالم در گیلان

210 نیروی آموزش دیده، مهیای حفاظت امتحانات نهایی استان گیلان

دانشمندان تمامی ماده گمشده جهان را پیدا کردند

پایان سال‌های رکود قایق‌ها در انزلی

احضار بلاگر رشتی به‌دلیل نقض حریم خصوصی همسر سابق

امنیت امروزمان را مدیون خون شهدا هستیم

گروه جهادی شهدای رسانه فومن برگزیده شد

رنگ لباس چه تأثیری روی رفتار ما دارد؟

سخنگوی دولت به گیلان سفر می کند

احضار بلاگر رشتی به دلیل نقض حریم خصوصی همسر سابقش

رفع تعرض حدود یک هکتار از اراضی کشاورزی در گیلان

شهرک تخصصی نساجی در رشت راه اندازی می‌شود

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

فیلم‌های کوتاه راه‌یافته به جشنواره فضای باز اعلام شدند

گره‌گشایی از معضل رسوبات در مسیر قایقرانی و اسکله‌های انزلی

لزوم همراهی اصحاب رسانه در راستای حل مشکلات گیلان

پیشگیری از وقوع جرم از اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

پیشگیری از وقوع جرم اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

مقابله با ساخت‌ و ساز غیرمجاز در اولویت کارهای دهیاران قرار گیرد

«فرزندآوری» مأموریت شرعی، ملی و بهداشتی

ضرورت حمایت از صنعت دخانیات و احیای 284 واحد راکد در گیلان

شتاب در لایروبی رودخانه پیربازار با مشارکت بسیج سازندگی

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

آیت‌الله بهجت، گوهر کم‌نظیر زمانه خود

پیگیری ثبت تالاب کوهستانی دریاچه گهر در کنوانسیون

خدمت صادقانه به مردم مهم‌ترین معیار پذیرش مسئولیت در نظام است

استاندار گیلان: سیره آیت‌الله بهجت چراغ راه هدایت انسان‌ها و مسئولان است

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

پس لرزه اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکرات/ نماینده رشت: نمی گذاریم سرنوشت لیبی در ایران تکرار شود

محکومیت بیش از 3 میلیارد ریالی فروشنده کولر قاچاق در گیلان

بارش های همرفتی و فصلی در گیلان شدت می گیرد

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

هدفونی که مترجم همزمان چند کاربر می شود

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟

آسیب‌های کمال‌گرایی والدین نسبت به دانش‌آموز

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

آسیب گیاه آروجیا به اکوسیستم‌های محلی گیلان

هشدار ناپایداری‌های فصلی در گیلان