نسیم گیلان

آخرين مطالب

تمام افراد فاقد بیمه در ایلام می‌توانند عضو صندوق بیمه کشاورزان شوند وزارت رفاه

تمام افراد فاقد بیمه در ایلام می‌توانند عضو صندوق بیمه کشاورزان شوند
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان ایلام با بیان اینکه عضویت در این صندوق هیچ ارتباطی به شغل افراد ندارد، گفت: تمام افراد فاقد بیمه در ایلام می‌توانند عضو صندوق بیمه کشاورزان شوند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام، "محمد قیصرزاده اظهار کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در راستای تحقق یکی از اصلی‌ترین آرمان‌های انقلاب اسلامی که عبارت است از ارتقاء عدالت اجتماعی مبتنی بر برخورداری از حق تامین اجتماعی تشکیل شده و این مهم بر اساس احکام و قوانین فرادستی (اصل 29 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، سند چشم‌انداز بیست‌ساله، قانون نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی و احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور)، تنها از طریق تحقق پوشش حداکثری جامعه هدف در راستای عملیاتی سازی نظام بیمه اجتماعی فراگیر محقق می‌شود.
وی افزود: این صندوق به عنوان دومین صندوق بیمه اجتماعی کشور به منظور تحقق هدف‌های تعیین شده خدمات خود را به گونه‌ای گسترش می‌دهد که چتر بیمه‌ای هر ساله بخش بزرگتری از جامعه هدف را زیر پوشش خدمات صندوق قرار دهد.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان ایلام با اشاره به افزایش 43 درصدی حقوق مستمری‌ بگیران و افزایش 60 درصدی سطوح درآمدی، یادآور شد: حداقل پرداختی حق بیمه بابت سطح در یک ماه 625 هزار ریال و حداکثر سه میلیون و 550 هزار ریال در سطح هشت است که بیمه شدگان می‌توانند در اقساط سه ماهه، شش ماهه، نه ماهه و یکساله پرداخت نمایند.
قیصرزاده همچنین در خصوص بیمه تکمیلی این صندوق گفت: در زمان حاضر طرح بیمه تکمیلی به صورت پایلوت برای استان‌های آذربایجان شرقی، همدان و اصفهان در حال اجرا است و این طرح نیز در استان ایلام به زودی اجرا خواهد شد.
وی با بیان اینکه 70 درصد حق بیمه صندوق اجتماعی روستاییان و عشایر از سوی دولت و 30 درصد از سوی بیمه گذار پرداخت می‌شود، گفت: به محض ابلاغ دستورالعمل از طرف مرکز در راستای حمایت از جوانی جمعیت این صندوق حق بیمه زنان خانه‌دار غیر شاغل دارای سه فرزند را به صورت 100 درصد پرداخت می‌کند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان ایلام اضافه کرد: در این صندوق هشت سطح درآمدی وجود داشت که 2 سطح درآمدی شامل بیش از 60 میلیون ریال و 71 میلیون ریال است که بیمه شده درآخرین سطح درآمدی سالانه 42 میلیون و 600 هزار ریال پرداخت می کنند و دولت نیز 2 برابر این مبلغ شامل 85 میلیون و 200 هزار ریال به ازای هر فرد به صندوق پرداخت خواهد کرد.
قیصرزاده یادآور شد: عضویت در این صندوق هیچ ارتباطی به شغل افراد ندارد بلکه تمام افراد بالای 18 سال و کمتر از 50 سال ساکن در روستاها، مناطق عشایری، شهرهای زیر 20 هزار نفر و سایر مشمولان از جمله کشاورزان غیر ساکن، شغل های مرتبط با کشاورزی، قالیبافان، رانندگان، هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی، کارگران ساختمانی، بسیجیان فعال، افراد دارای گواهی نامه فنی و حرفه ای و شاغلان فصلی می توانند زیر چتر حمایتی صندوق قرار گیرند.
وی اضافه کرد: تلاش ما این است که جامعه هدف دانشجویان استان نیز با تعداد 25 هزار دانشجو زیر چتر حمایتی صندوق قرار گیرند و در این راستا رایزنی های که با دانشگاه علمی کاربردی ایلام به عنوان دانشگاه پایلوت انجام شده است.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان ایلام افزود: پرداخت مستمری از کار افتادگی یکی دیگر از خدمات این صندوق بیمه‌ای است که در 2 حالت به فرد تعلق می‌گیرد، اولین مورد زمانی که فرد دچار از کار افتادگی ناشی از کار شود که در این صورت بدون در نظر گرفتن زمان پرداخت حق بیمه مستمری پرداخت خواهد شد.
قیصرزاده دومین مورد را در خصوص افرادی عنوان کرد که به دلیل بیماری دچار از کار افتادگی می‌شوند و گفت: برای پرداخت مستمری به این افراد باید یکسال از زمان آغاز پرداخت حق بیمه گذشته باشد و در خصوص پرداخت مستمری فوت به بازماندگان بیمه‌شده نیز قوانین مشابهی وجود دارد.
وی ادامه داد: امکان نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای میان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و سایر صندوق ها نیز وجود دارد و این موضوع یکی از ویژگی‌های مثبت این صندوق به شمار می‌رود.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان ایلام با اشاره به مزایای صندوق بیمه روستایی و عشایر، تصریح کرد: پیشگیری از مهاجرت روستائیان به شهر، کاهش اختلاف طبقاتی و بالابردن سطح زندگی روستائیان و عشایر، تامین امنیت اجتماعی از مهمترین مزایای این صندوق است.
وی تاکید کرد: ارائه خدمات بیمه اجتماعی، سبب کاهش فقر، بهبود زیر ساخت‌های اقتصادی و در نتیجه باعث توسعه اقتصادی و اجتماعی در مناطق روستایی، عشایر و شهرهای کوچک می‌شود.
قیصرزاده یادآور شد: برخورداری از یارانه دولتی با امکان پرداخت 2 برابر حق بیمه توسط دولت، بازنشستگی، از کار افتادگی کلی، فوت و نقل و انتقال سوابق از دیگر مزیت های صندوق بیمه روستایی و عشایر است.
صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به همراه صندوق‌های تامین اجتماعی و بازنشستگی زیر نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعالیت می‌کند.
این صندوق براساس اصل 29 قانون اساسی سال 1384 تشکیل شد.
6 شهریور 1402 09:42
کد خبر : 319,800
کلیدواژه ها: بیمه, ایلام, صندوق, بیمه کشاورزان ,
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/714825/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آزادی گروگان رودباری پس از 80 روز اسارت وحشتناک در پاکستان !

هشدار زرد هواشناسی برای رگبار و رعدوبرق در گیلان

پایان گروگان‌گیری در رودبار جنوب با تلاش نیروهای امنیتی و اطلاعاتی

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

همه تمهیدات برای اجرای امتحانات نهاییِ سالم در گیلان

210 نیروی آموزش دیده، مهیای حفاظت امتحانات نهایی استان گیلان

دانشمندان تمامی ماده گمشده جهان را پیدا کردند

پایان سال‌های رکود قایق‌ها در انزلی

احضار بلاگر رشتی به‌دلیل نقض حریم خصوصی همسر سابق

امنیت امروزمان را مدیون خون شهدا هستیم

گروه جهادی شهدای رسانه فومن برگزیده شد

رنگ لباس چه تأثیری روی رفتار ما دارد؟

سخنگوی دولت به گیلان سفر می کند

احضار بلاگر رشتی به دلیل نقض حریم خصوصی همسر سابقش

رفع تعرض حدود یک هکتار از اراضی کشاورزی در گیلان

شهرک تخصصی نساجی در رشت راه اندازی می‌شود

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

فیلم‌های کوتاه راه‌یافته به جشنواره فضای باز اعلام شدند

گره‌گشایی از معضل رسوبات در مسیر قایقرانی و اسکله‌های انزلی

لزوم همراهی اصحاب رسانه در راستای حل مشکلات گیلان

پیشگیری از وقوع جرم از اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

پیشگیری از وقوع جرم اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

مقابله با ساخت‌ و ساز غیرمجاز در اولویت کارهای دهیاران قرار گیرد

«فرزندآوری» مأموریت شرعی، ملی و بهداشتی

ضرورت حمایت از صنعت دخانیات و احیای 284 واحد راکد در گیلان

شتاب در لایروبی رودخانه پیربازار با مشارکت بسیج سازندگی

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

آیت‌الله بهجت، گوهر کم‌نظیر زمانه خود

پیگیری ثبت تالاب کوهستانی دریاچه گهر در کنوانسیون

خدمت صادقانه به مردم مهم‌ترین معیار پذیرش مسئولیت در نظام است

استاندار گیلان: سیره آیت‌الله بهجت چراغ راه هدایت انسان‌ها و مسئولان است

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

پس لرزه اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکرات/ نماینده رشت: نمی گذاریم سرنوشت لیبی در ایران تکرار شود

محکومیت بیش از 3 میلیارد ریالی فروشنده کولر قاچاق در گیلان

بارش های همرفتی و فصلی در گیلان شدت می گیرد

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

هدفونی که مترجم همزمان چند کاربر می شود

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟

آسیب‌های کمال‌گرایی والدین نسبت به دانش‌آموز

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

آسیب گیاه آروجیا به اکوسیستم‌های محلی گیلان

هشدار ناپایداری‌های فصلی در گیلان