ماسوله، منتظر اعلام نتیجه سفر ارزیابان یونسکو
فرهنگي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - ولی جهانی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان گفت: ماسوله با آغاز روند رسمیثبت جهانیآن متوقف نشده و 12میلیارد ریال در زمان حاضر برای آن در نظر گرفته شده است.
او افزود: این اعتبار برای مطالعات مرمتی، بازسازی و مرمت 5 بنای تاریخی ماسوله شامل 4 بنا و مسجد قنبرآباد این شهر تاریخی در نظر گرفته شده است.
به گفته مدیرکل ، مرمت و بازسازی این بناها به صورت مشارکتی با مالکان آنها انجام میشود.
جهانی تصریح کرد: شهر تاریخی ماسوله در کنار قلعه رودخان، موزه میراث روستایی و موزه چای لاهیجان جزء 4 جاذبه پر بازدید این استان است.
او افزود: منتظر اعلام نتیجه سفر نعیمه بنکاری، ارزیاب یونسکو به گیلان در مهر 1401 برای فرآیند رسمی از ریاض عربستان هستیم.
ثبت جهانی ماسوله از سال 1390 در دستور کار قرار گرفته است.
بیشتر بخوانید
تشکیل دفتر رفع موانع ثبت جهانی ماسوله در گیلان ثبت جهانی ماسوله، حیثیت گیلان است نصب 130 تابلوی راهنمای دو زبانه در ماسوله ماسوله با 350 خانه تاریخی و قدمتی 800 تا هزار ساله در 25 کیلومتری جنوب غربی و در 62 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارد.
این میراث ارزشمند گیلان سال 1354 هجری شمسی با شماره 1090 درکشور به ثبت رسید.
-
یکشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۲ - ۹:۰۱:۰۶ AM
-
۷۱ بازديد
-
باشگاه خبرنگاران
-
ولی جهانی
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/714655/