نسیم گیلان

آخرين مطالب

برگزاری نشست مشورتی کارگروه انتخاب کارمندان تراز انقلاب اسلامی بنیاد شهید و امور ایثارگران

برگزاری نشست مشورتی کارگروه انتخاب کارمندان تراز انقلاب اسلامی
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - نخستین نشست مشورتی کارگروه انتخاب کارمندان و مدیر تراز انقلاب اسلامی در دفتر فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، سرهنگ فریبرز خزایی در این نشست ضمن تبریک ایام مبارک و خجسته دهه کرامت به حاضران و گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام‌خمینی (ره) با یاد و خاطره عملیات بزرگ الی بیت‌المقدس که منجر به آزادسازی و فتح خرمشهر شد، گفت: داشتن نیروی انسانی کارآمد، مستعد، متعهد و با ایمان به اعتقادها و ارزشهای انقلاب اسلامی نقطه قوت و قدرت بنیاد شهید و امور ایثارگران است که تحقق این مهم جز با آموزش و تربیت و تزریق نیروی جوان با آموزش‌های مورد نیاز در راستای رفتاری و سازمانی میسّر نمی‌شود.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: موضوع انتخاب کارمند تراز انقلاب از چهار سال پیش بر اساس ابلاغیه سازمان بسیج مستضعفین در حال اجرا است و برای اینکه این طرح اثربخشی بیشتری داشته باشد با تشکیل کارگروه کمیته کارمندان تراز انقلاب معیارها و شاخص‌ها بر اساس اولویت‌های مورد نظر سازمان بومی‌سازی و ابلاغ شد که الحمدالله پس از سه دوره انتخاب کارمند تراز انقلاب با استقبال بسیار خوبی روبرو شده است.
وی موضوع وجدان کاری را بعنوان رکن اساسی معیارها و شاخص‌های کارمند تراز انقلاب مورد تأکید قرار داد و گفت: باید تلاش کنیم تا همه جوانب در انتخاب کارمند تراز رعایت شود و کسی را که برخوردار از چنین معیارهایی باشد صرف‌نظر از عضویت در بسیج انتخاب و مورد تشویق قرار دهیم و ما باید بدنبال اثرگذاری آن در سطوح مختلف کارکنان و مدیران باشیم و از اقدامات شعاری جداً پرهیز کنیم.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه انتخاب کارمند تراز انقلاب بر اساس اصول و معیارهای دینی و انقلابی می‌تواند در ایجاد انگیزه و تعلق‌خاطر فرد به سازمان تاثیرگذار باشد، گفت: اگر یک هم‌افزایی در این خصوص در سطح سازمان اتفاق بیفتد قابلیتهای بسیج می‌تواند در جهت ارتقای کیفی و کمی و پیشرفت کاری افراد موثر باشد و ترویج و توسعه تفکر انقلابی در سطوح مختلف سازمانی و مدیریتی می‌تواند تاثیرات خوبی را بر نسل جدید در بحث خدمت‌رسانی به جامعه هدف و تکریم ارباب رجوع داشته باشد.
در ادامه این نشست بهروز بزرگی دبیر کمیته کارمند و مدیر تراز انقلاب اسلامی ضمن ارائه گزارش مختصری از برگزاری سه دوره انتخاب کارمندان و مدیران نمونه در سطح ستاد و ادارات کل استانها گفت: از سال شروع انتخاب کارمندان نمونه تاکنون تجلیل از کارمندان بر اساس ابلاغیه صادره از سوی سازمان بسیج انجام شده است و جلسات بصورت مستمر و کمیته‌ای برگزار شد و امسال نیز در نظر است با گسترش کمیّت و کیفیت جلسات معیارها و شاخص‌های مورد ارزیابی کارمندان و مدیران تراز انقلاب اسلامی در راستای اهداف موردنظر سازمان بسیج و برنامه‌های سازمانی بومی‌سازی و ابلاغ شود.
وی در پایان گفت: نحوه انتخاب در استانها بر اساس دستورالعمل اجرایی انجام می‌شود و امید است بتوانیم به نحو شایسته‌ای این مهم را به سرانجام برسانیم و به نوعی قدردان زحمات و تلاشهای کارکنان و مدیران در سطوح مختلف بنیاد شهید و امور ایثارگران باشیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/701312/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

حفاری اکتشافی نفت ایران در دریای خزر پس‌از 3 دهه وقفه آغاز شد

عملیات اجرایی حفاری خزر با فرمان وزیر نفت آغاز شد

روزگار از من گرفت

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن در گیلان

شاعرانه/ رفت عمر من از دست من

سیستم ایمنی باعث ایجاد ترس می‌شود و روانگردان‌ها این واکنش را مسدود می‌کنند

نشاء برنج در 60 هزار هکتار از شالیزارهای گیلان انجام شد

روزی شلوغ البته نه برای همه!

کاردستی قشنگ تابستونی بسازیم

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» در رشت برگزار شد

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

محفل شعر رضوی «سایه سار کرامت» در آستانه اشرفیه برگزار شد

آلومینیوم اراک 1-1 ملوان؛ رضایت زارع و حسینی به تقسیم امتیازات

اجتماع باشکوه امام رضایی ها / آسمان رشت نورافشانی شد + تصاویر

بازیگر پیشکسوت سینمای ایران در آستارا به خاک سپرده شد

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

دیدار معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با خانواده دو شهید در لنگرود

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

31 زندانی همزمان با دهه کرامت در گیلان آزاد شدند

مجموعه کامل آثار نادر ابراهیمی در نمایشگاه کتاب تهران

اهتمام جدی دولت چهاردهم در مدرسه سازی

شاید تا 10 سال دیگر، آیفونی وجود نداشته باشد!

دانشمندان: سفر‌های بین کهکشانی تا 100 سال آینده به واقعیت تبدیل می‌شود

«عباس خان مختاری» بازیگر پیشکسوت سینمای ایران درگذشت

ترکیب ملوان در مصاف با جوانترین تیم لیگ

ترکیب ملوان در مصاف با جوان‌ترین تیم لیگ

«استراتژی‌های کوچینگ» روانه بازار نشر شد

خورشید در نهایت، تمام حیات روی زمین را نابود خواهد کرد

افزایش 30 درصدی ذخیره سد سفیدرود در گیلان

افزایش 30 درصدی ذخیره آب سد سفیدرود در گیلان

بخشی از کتاب/ هنر خوب‌ زندگی‌ کردن

کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

دیدار معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با جانبازان نخاعی

کتاب «اینجا بدون تو» به قلم همسر شهید مدافع حرم محمد بلباسی رونمایی شد

دیدار مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با مادران شهدای محله جوادیه

شوک قیمتی به سفره مردم/ مرغ و نان گران می‌شود

دو خط کتاب/ بیچارگان

رمان «برای مادرم» منتشر شد

افزایش 30درصدی ذخیره سد سفیدرود در گیلان

کشف جدید فضایی؛ زمین در محاصره تکه‌های مخفی ماه

کتاب «اینجا بدون تو» به قلم محبوبه بلباسی، همسر شهید مدافع حرم محمد بلباسی رونمایی شد

تبدیل گرمای بدن به برق با مهندسی فضای خالی اتمی

6 هزار کیلومتر از خطوط برق گیلان بازسازی می‌شود