نسیم گیلان

آخرين مطالب

برگزاری نشست مشورتی کارگروه انتخاب کارمندان تراز انقلاب اسلامی بنیاد شهید و امور ایثارگران

برگزاری نشست مشورتی کارگروه انتخاب کارمندان تراز انقلاب اسلامی
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - نخستین نشست مشورتی کارگروه انتخاب کارمندان و مدیر تراز انقلاب اسلامی در دفتر فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، سرهنگ فریبرز خزایی در این نشست ضمن تبریک ایام مبارک و خجسته دهه کرامت به حاضران و گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام‌خمینی (ره) با یاد و خاطره عملیات بزرگ الی بیت‌المقدس که منجر به آزادسازی و فتح خرمشهر شد، گفت: داشتن نیروی انسانی کارآمد، مستعد، متعهد و با ایمان به اعتقادها و ارزشهای انقلاب اسلامی نقطه قوت و قدرت بنیاد شهید و امور ایثارگران است که تحقق این مهم جز با آموزش و تربیت و تزریق نیروی جوان با آموزش‌های مورد نیاز در راستای رفتاری و سازمانی میسّر نمی‌شود.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: موضوع انتخاب کارمند تراز انقلاب از چهار سال پیش بر اساس ابلاغیه سازمان بسیج مستضعفین در حال اجرا است و برای اینکه این طرح اثربخشی بیشتری داشته باشد با تشکیل کارگروه کمیته کارمندان تراز انقلاب معیارها و شاخص‌ها بر اساس اولویت‌های مورد نظر سازمان بومی‌سازی و ابلاغ شد که الحمدالله پس از سه دوره انتخاب کارمند تراز انقلاب با استقبال بسیار خوبی روبرو شده است.
وی موضوع وجدان کاری را بعنوان رکن اساسی معیارها و شاخص‌های کارمند تراز انقلاب مورد تأکید قرار داد و گفت: باید تلاش کنیم تا همه جوانب در انتخاب کارمند تراز رعایت شود و کسی را که برخوردار از چنین معیارهایی باشد صرف‌نظر از عضویت در بسیج انتخاب و مورد تشویق قرار دهیم و ما باید بدنبال اثرگذاری آن در سطوح مختلف کارکنان و مدیران باشیم و از اقدامات شعاری جداً پرهیز کنیم.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه انتخاب کارمند تراز انقلاب بر اساس اصول و معیارهای دینی و انقلابی می‌تواند در ایجاد انگیزه و تعلق‌خاطر فرد به سازمان تاثیرگذار باشد، گفت: اگر یک هم‌افزایی در این خصوص در سطح سازمان اتفاق بیفتد قابلیتهای بسیج می‌تواند در جهت ارتقای کیفی و کمی و پیشرفت کاری افراد موثر باشد و ترویج و توسعه تفکر انقلابی در سطوح مختلف سازمانی و مدیریتی می‌تواند تاثیرات خوبی را بر نسل جدید در بحث خدمت‌رسانی به جامعه هدف و تکریم ارباب رجوع داشته باشد.
در ادامه این نشست بهروز بزرگی دبیر کمیته کارمند و مدیر تراز انقلاب اسلامی ضمن ارائه گزارش مختصری از برگزاری سه دوره انتخاب کارمندان و مدیران نمونه در سطح ستاد و ادارات کل استانها گفت: از سال شروع انتخاب کارمندان نمونه تاکنون تجلیل از کارمندان بر اساس ابلاغیه صادره از سوی سازمان بسیج انجام شده است و جلسات بصورت مستمر و کمیته‌ای برگزار شد و امسال نیز در نظر است با گسترش کمیّت و کیفیت جلسات معیارها و شاخص‌های مورد ارزیابی کارمندان و مدیران تراز انقلاب اسلامی در راستای اهداف موردنظر سازمان بسیج و برنامه‌های سازمانی بومی‌سازی و ابلاغ شود.
وی در پایان گفت: نحوه انتخاب در استانها بر اساس دستورالعمل اجرایی انجام می‌شود و امید است بتوانیم به نحو شایسته‌ای این مهم را به سرانجام برسانیم و به نوعی قدردان زحمات و تلاشهای کارکنان و مدیران در سطوح مختلف بنیاد شهید و امور ایثارگران باشیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/701312/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

عدس گرانشی را ببینید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

آغاز عملیات حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر گامی تاریخی است

جشنواره بهار نارنج در گیلان

فوری/ بازیگر شاخص سینمای ایران درگذشت

شب ماسوله

ز دور باش حوادث دلم

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

شوک بزرگ به سفره مردم/ افزایش قیمت مرغ و نان از این ماه؟

تصادف موتورسیکلت با عابر پیاده در آستارا یک کشته برجا گذاشت

داره فعل مجهول رو درس میده!

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

شرکت نفت خزر و دانشگاه گیلان تفاهم‌نامه امضا کردند

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

وضع مالی بد فردوسی!

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

سفره مردم تنگ‌تر شد/ مرغ و نان دوباره گران می‌شود؟

لزوم تقویت تولیدات داخلی /سرمایه گذاری را مختل نکنید

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

عکس/ نمایی شگفت انگیز از روستای سطلسر لاهیجان از فراز آسمان

گیلان دچار معضل کاهش جمعیت است

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

آغاز دوباره حفاری اکتشافی نفت و گاز دریای خزر پس از مدت‌ها وقفه

قیمت جدید طلای 18 عیار در بازار ( جمعه 18 اردیبهشت 1404)

رویداد «لنز لنگرود» برگزار شد

پیدا شدن جسد مردی حدود 65 ساله در آستانه اشرفیه

حضور خدام بارگاه منور رضوی در سیاهکل + تصاویر

بازیگر معروف سینما درگذشت

عملیات اکتشافی نفت در دریای خزر آغاز شد

100 بسته معیشتی در آستانه اشرفیه توزیع می شود

سخنان دلنشین دکتر کاکایی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

غزل زیبای سعدی

پیام تبریک استاندار گیلان به مناسبت روز جهانی هلال‌احمر

ضرورت توانمندسازی و بازگشت شرافتمندانه زندانیان

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

حفاری اکتشافی نفت ایران در دریای خزر پس‌از 3 دهه وقفه آغاز شد

عملیات اجرایی حفاری خزر با فرمان وزیر نفت آغاز شد

روزگار از من گرفت

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

فرسودگی آسفالت در مسیر ارومیه به بندرعباس صدای رانندگان را درآورد

برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن در گیلان