فرماندار خمام خبر داد؛
کمک 3 میلیارد ریالی خیرین برای آزادی زندانیان در خمام
گفتگو
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - خمام- فرماندار خمام از کمک 3 میلیارد ریالی خیرین این شهرستان در جشن گلریزان خبر داد و گفت: در سال گذشته 8 زندانی جرایم غیرعمد در خمام به آغوش خانواده بازگشتند.
اسفندیار جوشن در گفتگو با خبرنگار مهر ، با اشاره به روحیه خیرخواهی مردم گیلان و بویژه خمامی ها ، اظهار کرد: نوع دوستی، خیرخواهی و توجه به امورات خیرخواهانه از ویژگیهای بارز مردم خمام است.
وی با تاکید بر توجه ویژه به خانوادههای زندانیان جرایم غیرعمد و فراهم سازی برای آزادی این افراد، افزود: آزادی زندانیان جرایم غیرعمد سنت حسنهای است که در کشور و گیلان به راه افتاده است.
فرماندار خمام از کمک 3 میلیارد ریالی خیرین و مردم این شهرستان در جشن گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیرعمد خبر داد و اضافه کرد: این مبلغ توسط مردم خوب خمام به ستاد دیه جهت آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد پرداخت شد.
جوشن با بیان اینکه در سال گذشته 8 زندانی جرایم غیرعمد در خمام به آغوش خانواده باز گشتند، گفت: تقویت روحیه و فرهنگ خیرخواهی در جامعه مورد تاکید است.
-
سه شنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۷:۰۷ AM
-
۲۱ بازديد
-
مهر
-
اسفندیار جوشن
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/617142/