نسیم گیلان

آخرين مطالب

معرفی مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد لاهیجان و پارک علم و فناوری گیلان اجتماعي

  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از لاهیجان، آیین تکریم و معارفه مدیران قدیم و جدید مرکز رشد واحد‌های فناور مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان و پارک علم و فناوری استان گیلان با حضور مجید عاشوری رئیس واحد لاهیجان برگزار و هادی ارشاد لنگرودی به‌عنوان مدیر جدید مرکز معرفی و از تلاش‌های مجتبی سلیمانی تجلیل شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در این آیین اظهار کرد: دانشگاه‌ها از بدو تأسیس در گذشته تا روزگار ما به نسل‌های مختلف تقسیم شده، به‌طوری که دانشگاه‌های نسل اول با هدف آموزش، متخصص تربیت می‌کردند و تلاش داشتند «آموزش‌های کاربردی» را در ردیف مأموریت اصلی خود قرار دهند.

نسیم گیلان

عاشوری یادآور شد: نسل دوم دانشگاه‌ها ضمن حفظ اهمیت آموزش بر ضرورت پژوهش تأکید داشتند و خروجی آنان متخصصان و دانشمندان بودند.
وی متذکر شد: نسل سوم که تقریباً در سال 2000 میلادی ظهور کرد با هدف آموزش، پژوهش و به‌کارگیری دانایی و ایجاد ارزش افزوده و مبتنی بر علوم میان‌رشته‌ای راه‌اندازی شد و دانشگاه‌های نسل چهارم علاوه بر پرورش متخصص و دانشمند در پی تربیت کارآفرینان نیز هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با اشاره به وجود توسعه دانشگاه‌های نسل جدید و عملکرد مطلوب آنان، اما همچنان انتظارات جامعه از کارکرد دانشگاه رو به افزایش است و جامعه انتظار دارد که یک دانشگاه آموزش‌دهنده، پژوهشگر و کارآفرین بتواند اثرات خود را با رویکرد ارتقای سطح اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، زندگی منابع انسانی، منابع زیست محیطی، ارتقای سطح زندگی، رشد فرهنگ و ... نشان دهد.
عاشوری تبیین کرد: نکته مهم‌تر اینکه ارتقای نسل‌های دانشگاهی به معنای نفی نسل پیشین نیست؛ بلکه هر نسل تکمیل‌کننده نسل بعدی خود است.
وی عنوان کرد: دانشگاه کارآفرین دانشگاهی است که در کنار پرداختن به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی به اقداماتی چون خلّاقیت و نوآوری، تشخیص و ایجاد فرصت، توسعه فرهنگ کار تیمی، تلاش در راستای کسب استقلال مالی و ... بپردازد و این دانشگاه‌ها با تعامل و همکاری با صنعت به ایجاد کسب و کار‌های نو، تجاری‌سازی دانش و توسعه اقتصادی ملی و محلی اهتمام می‌ورزند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان تأکید کرد: امکان تحول در دانشگاه و تبدیل آن به دانشگاه کارآفرین تا حد زیادی ممکن است؛ چراکه روز به روز منابع دولتی تخصیص یافته به دانشگاه‌ها کاهش می‌یابد یا هزینه‌ها آنقدر بالا رفته که بیشتر منابع مالی صرف پرداخت حقوق و دستمزد اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه می‌شود، در نتیجه فرآیند توسعه و بالندگی دانشگاه در صورتی ادامه می‌یابد که وارد حوزه کارآفرینی شود.

نسیم گیلان

عاشوری متذکر شد: به همین سبب بسیاری از مراکز آموزش عالی پیش رو به این نتیجه رسیده‌اند که باید به این سمت حرکت کنند و در این راستا هدایت فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها به سمت راه‌اندازی مؤسسات خصوصی دانش‌بنیان و حمایت از آنها از طریق پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد حائز اهمیت است.
وی با اشاره به اهداف مراکز رشد فناور تشریح کرد: مراکز رشد فناورغالباً چند هدف را دنبال می‌کنند که مهم‌ترین آنها عبارتند از بسترسازی برای پیاده‌سازی و تجاری کردن ایده‌های نو مبنی بر دانش توسط صاحبان ایده، ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلّاقیت نیرو‌های پژوهشگر جوان، ایجاد فضای لازم برای گسترش و رشد واحد‌های کوچک و متوسط دانش‌بنیان و فناور فعال در زمینه‌های فناوری، کمک به رونق اقتصاد محلی و ملی مبتنی بر دانش و فناوری، بسترسازی در راستای ایجاد فرصت‌های شغلی برای جذب کارآفرینان و دانش‌آموختگان دانشگاهی در راستای توسعه فناوری‌های پیشرفته، تولید و توسعه محصولات و فرآیند‌های فناوری قابل عرضه به بازار، کمک به رشد و توسعه ملی و منطقه‌ای، ایجاد فضای مناسب برای تجاری کردن دستاورد‌های تحقیقاتی فناورانه و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان کوچک و تخصصی با امکان رقابت در بازار‌های داخلی و جهانی از جمله این اهداف است.
**مراکز رشد از بخش‌های مهم پارک علم و فناوری است
مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری استان گیلان هم توضیح داد: مراکز رشد یکی از بخش‌های مهم پارک علم و فناوری است که موجب حرکت اصلی پارک به سمت تعالی می‌شود و شرکت‌ها با هدایت مراکز رشد به مرحله تجاری‌سازی می‌رسند و موجب ایجاد تنوع می‌‌شوند.

نسیم گیلان

بهاره پورمرادی یادآور شد: از برکات مراکز رشد این است که منجر به تولید‌های انبوه می‌شود و در عین حال پارک هیچ دخل و تصرفی در درآمدزایی شرکت‌ها ندارد و با مشاوره، ریسک شرکت‌ها را به حداقل‌ می‌رساند و کمک می‌کند تا ورود شرکت‌ها به بازار آسان شود.
وی عنوان کرد: مرکز رشد پارک علم و فناوری استان گیلان باید تعاملی گسترده با سازمان‌های اجرایی استان داشته باشند و در راستای حل مسئله حرکت کنند و ایده‌های محوری پیشنهاد دهند و مشکلات را به سمت رفع شدن هدایت کنند.
مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری استان گیلان مطرح کرد: از مزایای مراکز رشد و پارک این است که با مراکز دانشگاهی تفاهم‌نامه امضا کردند.
پورمرادی افزود: از مزایای دیگر می‌توان از اعطای تسهیلات به تیم‌های ایده‌پرداز یاد کرد و به همان نسبت از شرکت‌های پذیرفته شده حمایت مالی، امکان شرکت در نمایشگاه‌ها را برایشان مهیا و کارگاه‌های آموزشی رایگان برای شرکت‌ها برنامه‌ریزی می‌‌کنیم تا به برندینگ و بازاریابی شرکت خود بپردازند و و می‌کوشیم تا برخورد با مسائل و مشکلات آنان را به حداقل برسانیم و نبود مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان ظرفیت لازم را دارد که به بهترین مرکز رشد استان تبدیل شود.
وی تأکید کرد: مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان سال 1393 با مجوز سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت خود را آغاز کرده و اکنون با عقد تفاهم‌نامه با پارک علم و فناوری گیلان موفق به اخذ مجوز رسمی مرکز رشد مشترک ازمعاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، نحقیقات و فناوری شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/353905/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماجرای صدای انفجار مهیب در گناوه چه بود؟

واکنش اتحادیه اروپا به حادثه انفجار در اصفهان

اراذل و اوباش آستارا از کف خیابان‌ها‌ شدند

خارج کردن تومور بزرگ از بدن کودک 10ساله در رشت

بخشی از کتاب/ وقتی طوفان تمام شد...

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اردیبهشت ماه

مسافران گیلان و دغدغه‌ای که برچیده شد

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری درباره ازدواج

استان ایلام مفتخر به حضور 6 هزار ایثارگر ارتشی است

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اردیبهشت ماه سال 1403

برگزاری نخستین جشنواره گندم، نان و شیرینى در جزیره کیش

نمایش انیمیشن پاندای کونگ فو کار 4 درسینما لبخند کیش

غزل سعدی: عاشقانه یا عارفانه؟

جزئیات دقیق درباره حمله به کنسولگری ایران در پاریس

اهالی این استان‌ ها از امروز منتظر بارش باران باشند

اهمیت مدح و ثنای الهی در جلد هشتم «طعم شیرین خدا»

اولین دوره مسابقات اسب دوانی گیلان برگزار شد

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، اول اردیبهشت 1403

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

گلایه مردم از ساخت تقاطع های غیرهمسطح در رشت

سبز شدن باغ‌های گیلان با سوغات کاشف السلطنه

آتش گرفتن یک واحد آپارتمانی در شهر رشت

مهار آتش سوزی یک واحد آپارتمانی در شهر رشت

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

شب شعری با عنوان «وعده صادق» در شهرستان لاهیجان

راهپیمایی نمازگزاران درمحکومیت جنایات رژیم کودکش اسرائیل

چاپ پنجمین جلد مجموعه تاریخ ایران‌زمین درباره طاهریان و آل بویه

پاکسازی محوطه پل تاریخی بلوردکان لنگرود

اراذل و اوباش آستارا دستگیر شدند

من پیر فنا بدم جوانم کردی

عکس/ اولین دوره مسابقات اسب‌دوانی گیلان برگزار شد

تو مثل منی برف...

گرامیداشت فرزندان گلکون کفن 2 شهرستان گیلان

دستگیری 6 نفر از مخلان نظم و امنیت در آستارا

دیده شدن یک قلاده پلنگ ایرانی در رودبار + فیلم

«تاریخ سازی» با «تاریخ شفاهی»

محبت کردنشون خیلی جالبه

پیام تسلیت مدیرکل بنیادآذربایجان غربی در پی درگذشت همکار خادم الشهدا حجت الاسلام «مصطفی حاجی حسینلو»

رونمایی از مجموعه شعر «پیراهن تو کنار پیراهن من» در صومعه‌سرا

پای «وعده صادق» روی نفس اسراییل/ امنیت خط قرمز ایرانی‌ها

تصاویر راهپیمایی نمازگزاران در حمایت از عملیات وعده صادق در سراسر کشور

«خلبان صدیق» برای دومین‌بار به کتابفروشی‌ها آمد

عملیات وعده صادق همینه پوشالی رژیم جعلی و جنایتکار اسرائیل را در هم شکست

عملیات «وعده صادق» فرصت هیچ واکنشی را برای صهیونیست‌ها نگذاشت

عملیات «وعده صادق»فرصت هیچ واکنشی را برای صهیونیست‌ها باقی نگذاشت

خروش مردم لاهیجان در پی عملیات «وعده صادق»

راهپیمایی مردم لشت نشا در حمایت از عملیات «وعده صادق»

اهمیت بجا آوردن شکر خدا در جلد هفتم کتاب «طعم شیرین خدا»

راهپیمایی ضد صهیونیستی مردم گیلان در حمایت از مردم غزه

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه