نسیم گیلان

آخرين مطالب

هدف دشمن از تحریم سپاه از بین بردن وحدت میان مردم و نهادهای انقلابی است سیاسی

هدف دشمن از تحریم سپاه از بین بردن وحدت میان مردم و نهادهای انقلابی است
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - حجت الاسلام محمدی گفت: از بین بردن وحدت میان مردم و نهادهای انقلابی یکی از اهداف دشمن از تحریم سپاه است.
به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، حجت الاسلام احسان الله محمدی امروز(سه‌شنبه، 4 بهمن) در دیدار جمعی از طلاب، اساتید و مدیران حوزه علمیه استان گیلان با وی و فرماندهان سپاه قدس گیلان به منظور حمایت از سپاه بعد از اقدام خصمانه اتحادیه اروپا، با بیان اینکه در 44 سال گذشته جامعه روحانیت و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همواره مورد تهاجم همه جانبه دشمنان قرار گرفتند گفت: تحریم و تروریستی اعلام کردن سپاه توسط اتحادیه اروپا نشان می‌دهد که کشورهای غربی به شدت از اقدامات جهادی، دفاعی، امنیتی و محرومیت‌زدایی سپاه وحشت دارند و به این دلیل دست به این اقدام مفتضحانه زدند.
  مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان بر لزوم توجه به وحدت میان قشر روحانیت و سپاه تاکید کرد و افزود: سپاه از روحانیت و روحانیت از سپاه است و این دو قشر دو وجهه جدا نشدنی از هم هستند زیرا خود را سرباز ولایت و انقلاب می‌دانند.
وی از بین بردن وحدت میان مردم و نهادهای انقلابی را یکی از اهداف دشمن از تحریم سپاه دانست و اظهارکرد: بغض و کینه دشمنان داخلی به مانند منافقین و استکبار و مرتجعین منطقه‌‌ای بر همگان ثابت شده است و این دو گروه در همواره سعی در تلاشند تا بین اقشار مختلف مردم به ویژه بین مردم و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اختلاف ایجاد کنند.

نسیم گیلان

* استکبار با تحریم سپاه اوج استصیال خود را نشان داد
الیاس کوثری نیز در این جلسه با بیان اینکه هدف اصلی سپاه پاسداران حفظ انقلاب و خدمت به مردم در عرصه‌های مختلف است به مردمی بودن برخی از قرارگاه‌های سپاه پاسداران اشاره کرد و گفت: برخی از قرارگاه‌های سپاه مردمی هستند زیرا سپاه برگرفته و جزئی از مردم بوده و مردم هم دوش تا دوش سپاه برای حفظ این نظام اسلامی خون‌های زیادی را تقدیم کردند.
جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان با تاکید بر پیشرفت‌های قابل تأمل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عرصه‌های دفاعی و امنیتی بیان کرد: عرصه دفاعی و امنیتی تو وظیفه مهم سپاه است که این نهاد در دو حوزه دفاعی و امنیتی به خوبی عمل کرده و در جهان‌‌ به یک قدرت مبدل شده است لیکن استکبار چون تاب دیدن این موفقیت را ندارند با تحریم سپاه اوج استصیال خود را نشان دادند.

نسیم گیلان

*استکبار بداند اینگونه تحریم‌ها علیه نهادهای انقلابی هیچگونه تاثیری بر عملکرد آنان ندارد
حجت الاسلام ولی عادلی نیز در این جلسه گفت: تحریم و تروریستی اعلام کردن سپاه در واقع تحریم مردم ایران است زیرا مردم و سپاه دو رکن جدا نشدنی در جمهوری اسلامی هستند.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گیلان، با اشاره به تداوم دشمنی کشورهای اروپایی با جمهوری اسلامی ایران افزود: این اقدام اروپا در راستای تداوم دشمنی غرب با جمهوری اسلامی است و این اقدام به دلیل پیشرفت‌های روز افزون ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تمامی حوزه‌ها انجام شده است.
وی نقش رژیم صهیونیستی در تروریستی اعلام کردن سپاه توسط اتحادیه اروپا را بسیار موثر دانست و بیان کرد: اروپا با طناب پوسیده رژیم صهیونیستی به چاه رفته و نهاد انقلابی سپاه پاسداران را تحریم کردند.
عادلی تصریح کرد: سپاه پاسداران در بسیاری از مواقع توطئه‌های دشمن را خنثی کرده و منجر به وحدت در بین آحاد مختلف جامعه شد ولی استکبار بداند اینگونه تحریم‌ها علیه نهادهای انقلابی هیچگونه تاثیری بر عملکرد آنان ندارد.
 

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/353139/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی به کمک پاکسازی پلاستیک از اقیانوس‌ها آمد

دانشمندان بزرگ‌ترین موانع در ساخت چیپ‌های فوتونیک را شکستند!

نحوه دوخت یک دامن زیبا

سخنگوی دولت وارد گیلان شد

افزایش ظرفیت تامین آب شرب 28 حلقه چاه در سطح استان گیلان

مهاجرانی وارد بندر انزلی شد

مناسبت روز/ دوشنبه، 22 اردیبهشت‌ماه

سفر سخنگوی دولت به منطقه آزاد انزلی

خزانه‌گیری برنج در جوار رودخانه زلال زیلکی

ادای احترام سخنگوی دولت به مقام شامخ شهدا در گیلان

آزادی گروگان‌ اهل رودبار جنوب پس از ٨٠ روز در پاکستان

آزادی گروگان رودباری پس از 80 روز اسارت وحشتناک در پاکستان !

هشدار زرد هواشناسی برای رگبار و رعدوبرق در گیلان

پایان گروگان‌گیری در رودبار جنوب با تلاش نیروهای امنیتی و اطلاعاتی

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

همه تمهیدات برای اجرای امتحانات نهاییِ سالم در گیلان

210 نیروی آموزش دیده، مهیای حفاظت امتحانات نهایی استان گیلان

دانشمندان تمامی ماده گمشده جهان را پیدا کردند

پایان سال‌های رکود قایق‌ها در انزلی

احضار بلاگر رشتی به‌دلیل نقض حریم خصوصی همسر سابق

امنیت امروزمان را مدیون خون شهدا هستیم

گروه جهادی شهدای رسانه فومن برگزیده شد

رنگ لباس چه تأثیری روی رفتار ما دارد؟

سخنگوی دولت به گیلان سفر می کند

احضار بلاگر رشتی به دلیل نقض حریم خصوصی همسر سابقش

رفع تعرض حدود یک هکتار از اراضی کشاورزی در گیلان

شهرک تخصصی نساجی در رشت راه اندازی می‌شود

مسیر توسعه ایران از توجه به انسان و تعلیم و تربیت آغاز می‌شود

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

فیلم‌های کوتاه راه‌یافته به جشنواره فضای باز اعلام شدند

گره‌گشایی از معضل رسوبات در مسیر قایقرانی و اسکله‌های انزلی

لزوم همراهی اصحاب رسانه در راستای حل مشکلات گیلان

پیشگیری از وقوع جرم از اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

پیشگیری از وقوع جرم اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

مقابله با ساخت‌ و ساز غیرمجاز در اولویت کارهای دهیاران قرار گیرد

«فرزندآوری» مأموریت شرعی، ملی و بهداشتی

ضرورت حمایت از صنعت دخانیات و احیای 284 واحد راکد در گیلان

شتاب در لایروبی رودخانه پیربازار با مشارکت بسیج سازندگی

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

آیت‌الله بهجت، گوهر کم‌نظیر زمانه خود

پیگیری ثبت تالاب کوهستانی دریاچه گهر در کنوانسیون

خدمت صادقانه به مردم مهم‌ترین معیار پذیرش مسئولیت در نظام است

استاندار گیلان: سیره آیت‌الله بهجت چراغ راه هدایت انسان‌ها و مسئولان است

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟