نسیم گیلان

آخرين مطالب

اسناد مالکیت قبل از سال 47 اراضی حاشیه سفیدرود قابل پذیرش است گفتگو

اسناد مالکیت قبل از سال 47 اراضی حاشیه سفیدرود قابل پذیرش است
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - آقایی گفت: اسناد مالکیت قبل از سال 47 اراضی حاشیه سفیدرود قابل پذیرش است بنابراین حق کشاورزان این منطقه به آنان داده می‌شود.
  احمد آقایی در جمع خبری با موضوع مشکلات اهالی قاضیان سنگر در خصوص 350 هکتار از اراضی کشاورزی اظهار داشت: از حیث بلندی سپیدرود دومین رود کشور و بزرگترین رود گیلان از بین 52 رودخانه استان محسوب می‌شود.
  معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان افزود:‌ مطالعاتی که سال 88 در مورد بستر رودخانه سفیدرود انجام گرفته بر مبنای نقشه سال 46 و مواد یک دو دو قانون توزیع آب عادلانه‌ و آئین نامه هیئت وزیران در سال 79 بوده است.
آقایی با بیان اینکه دو حد بستر شامل یک حد بستر 50 ساله و یک حد بستر 25 ساله برای رودخانه سفیدرود وجود دارد عنوان کرد: با توجه به این قوانین و اسناد بالادستی، معیار و مبنای تعیین حد بستر رودخانه سپیدرود آن حد بستر 25 ساله است.
وی اضافه کرد: در مورد کار مطالعاتی که در سال 88 آغاز شد بر مبنای سال 46، مردم باید توجه داشته باشند که اگر اسنادی داشته باشند که برای قبل از سال 47 باشد این اسناد قابل بررسی است، همچنین کمیسیون ماده سه در راستای ماده 51 قانون توزیع عادلانه آب در شرکت آب منطقه‌ای تشکیل شده و مردم می‌توانند اسناد خود را به آن کمیسیون ارائه دهند و قطعا این اسناد مورد پذیرش قرار خواهد گرفت و حق مردم به آنها داده می‌شود. 
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان در پاسخ به این پرسش که چرا شرکت آب منطقه‌ای با وجود صدور رای به نفع مردم در دادگاه و‌ و موجود بودن اسناد رسمی مالکیت این موضوع را قبول نمی‌کند هم افزود: معیار و ملاک ما قانون است و شرکت آب منطقه‌ای یا هر شخص حقیقی و حقوقی نمی‌تواند از آن تمکین نکند و مردم می‌توانند به دستگاه قضایی مراجعه کنند زیرا دستگاه قضایی پشتیبان آنان است.
آقایی تصریح کرد: اگر اسناد مالکیت و مدارک مردم تا قبل از سال 47 باشد قابل پذیرش است و بعد از سال 47 به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست، نسقی که مردم دارند را می‌توانند به کمیسیون بررسی ارائه دهند تا اراضی که متعلق به مردم است توسط شرکت آب منطقه‌ای پس داده شود.
وی با بیان اینکه معمولا عرصه‌های استان گیلان متصل به جنگل و دریا است ابراز داشت: در حال حاضر قوه قضاییه و اداره کل ثبت اسناد فرصت خوبی را فراهم کرده و تاکید می‌کنیم کشاورزان فرآیند حدنگار یا کاداستر اراضی زراعی خود را انجام دهند. 
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان ادامه داد: موضوع حفظ بستر رودخانه بسیار حیاتی است زیرا این بستر و حریم باید آزاد باشد تا آب بتواند جولان بدهد زیرا در غیر اینصورت حوادث تلخی مانند سیل سال 96 شیراز رخ می‌دهد.
 

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/353083/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رایزنی کایا کالاس و وانگ یی درباره ایران

خطر پنهان گرمایش زمین؛ دمای بالا کیفیت خواب میلیاردها نفر را تهدید می‌کند

راه شیری بر فراز صخره‌های مخروطی

ارسال OTP در بله برای کسب‌وکارها رایگان شد

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 12 تیر 1404

خدمات غیرحضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد

ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

آیین 800 ساله «علم‌بندان» در ماسوله

اولین گفت‌وگوی دختر شهید سلامی پس از شهادت پدر

وزارت خارجه آمریکا: ایران فوراً با آژانس همکاری کند

واکنش عراقچی به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

پزشکیان: دولت با همه ظرفیت‌ها در مسیر جبران خسارت مردم در جنگ تحمیلی گام بر می‌دارد

واکنش سازمان ملل به ابلاغ قانون تعلیق همکاری ایران با آژانس انرژی اتمی

ادعای آلمان درباره طراحی تعرض به اماکن یهودی توسط ایران تکذیب شد

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، خیانت به دیپلماسی بود

ونزوئلا: در کنار ایران ایستاده‌ایم

ادعای پنتاگون درباره برنامه هسته‌ای ایران

دستگیری جاسوسی که عکس محل سکونت رایان قاسمیان 2 ماهه را به دشمن داد

اولین شب مراسم عزاداری محرم در حسینیه امام خمینی(ره)؛ کدام چهره‌های سیاسی حضور داشتند؟

سه روشی که می‌توان امام حسین (ع) را در کتاب به کودکان معرفی کرد

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 12 تیر 1404

مدارس باید متناسب با نیازهای روز تجهیز شوند

اتصالات پنهان در اعماق زمین: گیاهان فراتر از آنچه می‌بینیم، در خاک ریشه دارند

تحلیلی از وضعیت بازارهای مالی؛ مرز مقاومتی قیمت‌ها به سمت واگرایی منفی می رود؟

معاون بورس: مسیر حمایت از بازار سهام ادامه‌دار است

حمایت 60 همتی موتور بورس را روشن می‌کند؟

محدودیت ترافیکی در 2 محور گیلان اعمال می‌شود

«احلی من العسل» ، مراسمی به یاد نوجوان دشت کربلا

ایستگاه صلواتی ساده و کوچک کودکان گیلانی

حال و هوای عزاداران گیلانی در ششمین روز محرم

استاندار گیلان از مزارع قطب تولید هندوانه استان بازدید کرد

بررسی موانع جذب سرمایه گذار در گیلان

سفر یک روزه استاندار گیلان به رودسر

پاکسازی غرب تالاب انزلی از گیاه مهاجم سنبل آبی

ساماندهی 97 درصد مشاوران املاک گیلان

توقیف 6 خودروی باری حامل چوب قاچاق در صومعه سرا

پایان انتظار 15 ساله برای تکمیل بیمارستان جامع لاکان رشت

مانور کمک گرانشی؛ فضاپیماها چگونه با استفاده از سیاره‌ها شتاب می‌گیرند؟

بالاخره می‌دانیم چرا مجسمه‌های ملکه حتشپسوت در مصر باستان نابود شدند

تشییع پیکر شهید محراب بشارتی شهید وطن در بندرانزلی

میزبانی مردم بخش کلاچای رودسر از یکی از شهدای وطن

جوشش شعر‌های ناب مقاومت از قلب‌های عزاداران

سازمان ملی استاندارد: این نام تجاری جعلی است

آیین نامه اجرایی واردات خودروها برای سال 1404 به گمرکات کشور ابلاغ شد

جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه اعلام شد

محدودیت‌های جدید خرید و فروش اوراق تسهیلات مسکن اعلام شد

سود دو نفره در صرافی تبدیل: دعوتی که به نفع هر دو طرف تمام می‌شود!

هزار میلیارد تومان برای بازسازی آسیب‌دیدگان جنگ در تهران کافی است؟

آخرین وضعیت بازار طلا و دلار؛ سکه امامی عقب‌نشینی و طلا صعود کرد!

بازدهی بورس در هفته دوم تیر 1404