نسیم گیلان

آخرين مطالب

پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان تسهیلات به بیش از 852 طرح در استان گیلان گفتگو

پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان تسهیلات به بیش از 852 طرح در استان گیلان
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - رضایی گفت: صندوق کارآفرینی امید در استان گیلان از ابتدای امسال تاکنون بیش از هزار میلیارد تومان تسهیلات به بیش از 852 طرح پرداخت کرده است.
  نعمت الله رضایی  در گفت‌و‌گوی خبری با موضوع نقش صندوق کارآفرینی امید اظهار داشت: صندوق کارآفرینی امید صندوقی است که به فعالیتها از دید توانمندسازی نگاه میکند و حوزه فعالیت آن هم پهنه سرزمینی کشور با اولویت پرداخت تسهیلات به روستاها و مناطق محروم است.
 
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور عنوان کرد: این صندوق در سال جاری از ابتدای سال تاکنون در کل کشور بیش از 34 هزار و 500 فقره تسهیلات در بخشهای مختلف پرداخت کرده و بیش از پنج هزار و 400 میلیارد تومان تسهیلات برای این طرح‌ها اختصاص داده است.
رضایی با بیان اینکه برنامه صندوق تا پایان سال پرداخت بیش از 10 هزار میلیارد تومان تسهیلات در زمینه‌های مختلف است ادامه داد: صندوق کارآفرینی امید در استان گیلان از ابتدای امسال تاکنون بیش از هزار میلیارد تومان تسهیلات به بیش از 852 طرح پرداخت کرده است. 
وی با تاکید بر اینکه با این تسهیلات پرداخت شده در استان گیلان دو هزار و 650 شغل ایجاد شده است ابراز داشت:‌ این تسهیلات پرداخت شده در زمینه طرح‌های توسعه‌ای، راکد و طرح‌های کوچک ایجادی بوده است‌.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور حوزه فعالیت صندوق را طرح های کوچک، خرد و معیشت محور با قابلیت زود بازدهی و اشتغال پایدار ذکر کرد و یادآور شد: این صندوق در سال جاری آزمون وسع و پتانسیل‌های استان‌ها در بخش‌های مختلف را ملاک عمل خود برای پرداخت تسهیلات قرار داده است.
رضایی از پرداخت تسهیلات به طرح‌های بوم گردی خبر داد و اذعان کرد: تسهیلاتی که صندوق کارآفرینی امید از ابتدای امسال در گیلان پرداخت کرده 26 درصد آن در بخش کشاورزی، 24 درصد آن در بخش صنعت و معدن و 50 درصد آن در بخش خدمات بوده است.
وی ادامه داد: مدل هر روستا یک طرح مدلی است که صندوق کارآفرینی امید در 11 روستا استان گیلان آن را دنبال می‌کند، همچنین در 14 روستای استان هم مدل روستای بدون بیکار دنبال شده است و به بیان دیگر زمینه فعالیت صندوق کارآفرینی به چند مدل محدود نمی‌شود و گستردگی خوبی در این زمینه دارد. 
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور با تاکید بر اینکه استفاده از منابع تبصره 18 در دستور کار دولت قرار گرفته است اظهار داشت: بیش از پنج هزار و 400 صندوق خرد محلی در کشور فعال شده که تعداد این صندوق ها در استان گیلان 140 فقره برآورد می‌شود. همچنین پیش‌بینی کردیم تا تعداد این صندوق‌ها در گیلان به دو برابر برسد.
رضایی جمع آوری اطلاعات کلیه طرحهای مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید در یک سامانه را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: اگر طرحی وجود داشته باشد که پایه دانش بنیان داشته باشد صندوق کارآفرینی امید میتواند آن را در مقیاس طرحهای کوچک مقیاس و خرد حمایت کند‌.
وی با بیان اینکه دولت نهضت احیا طرحهای راکد، تعطیل و نیمه فعال را در دستور کار قرار داده و صندوق کارآفرینی امید هم در این راستا با دولت همکاری دارد افزود: تاکنون در همین راستا با پرداخت بیش از 600 میلیارد تومان تسهیلات بیش از 357 واحد مورد حمایت قرار گرفته همچنین به موجب این اقدامات بیش از دو هزار و 700 میلیارد تومان سرمایه راکد هم برگشته است. 
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور با بیان اینکه در مسیر اجرای طرح نهضت احیا در استان گیلان 10 طرح مورد حمایت قرار گرفته و فعال شده است خاطرنشان کرد: صندوق کارآفرینی امید ایجاد مشاغل پایدار را دنبال میکند بنابراین بعد از پرداخت تسهیلات نظارت کامل را دارد تا تسهیلات پرداخت شده حتما به اشتغال پایدار منجر شود.
 

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/344117/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف جهش ژنتیکی نادر که به افراد امکان می‌دهد شب‌ها فقط چهار ساعت بخوابند

دلاوری و سلحشوری شهدای مدافع حرم موجب حفظ آرمان ها و ارزش ها شد

اعلام برنامه‌های سراسری بزرگداشت هفته شهدای خدمت / 25 اردیبهشت ماه؛ آغاز مراسم بزرگداشت شهدای خدمت

اصناف اثرگذارترین نهاد مدنی کشور هستند

البرز، تهران و گیلان 6 درجه گرمتر شد | جنوبی‌ها کمترین افزایش دما را تجربه کردند

حضور تخت‌روانچی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

اظهارات وزیر فرهنگ درباره برخورد با کتابسازان

روزبه بمانی به نمایشگاه کتاب آمد

ابرنواخترهای آینده؛ کدام ستاره‌ها ممکن است به‌زودی منفجر شوند؟

چرا وضعیت آلرژی بدتر شده است؟

ظروف میکروپلاستیک در امر جنسی ضرر زیادی دارد

اختتامیه جلسات آموزه‌های تربیتی سوره لقمان با محوریت بزرگداشت «شهید حمیدرضا اسداللهی»

حدود 35 درصد سپرده‌های منابع مالی از گیلان خارج می‌شود

هشدار پلیس گیلان نسبت به افزایش ارسال پیامک‌های کلاهبرداری به شهروندان

برخی بی‌ثباتی ها سبب شده تا منطقه آزاد انزلی با چالش روبرو شود

سفر سخنگوی دولت به استان گیلان

تاجگزاری بانوی جبر ایران در دنیای ریاضی

بازدید سخنگوی دولت از مجتمع بندری کاسپین

عدالت ترمیمی و میانجیگری؛ راهی برای کاهش تنش‌های اجتماعی و حل اختلافات

تردد تورهای ورزشی غیرمجاز در معابر برون‌شهری گیلان ممنوع شد

حمله قلبی با یک تراشه ردیابی می‌شود

اجرای پروژه 6 میلیون پوندی برای کاهش هزینه برق مراکز داده هوش مصنوعی

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

مسیر رشت به منجیل – 31 شهریور 1381 + عکس

افتتاح پایگاه امداد و نجات جاده‌ای علیگو در آزادراه قزوین–رشت

بی‌ادبی توسط کودکان؛ تقلید، جلب توجه یا زنگ خطر؟

همه ما باید برای ساختن ایران تلاش کنیم

ممنوعیت تردد تور‌های ورزشی بدون مجوز در معابر برون شهری گیلان

آنچه در افتتاحیه «نشریاری» گذشت

6 عنوان کتاب یک محقق مازندرانی رونمایی شد

استقبال مخاطبان ترک‌ زبان از کتب ایرانی

ابرکامپیوتر ژاپنی فوگاگو بشر را به شوخی گرفت!

بازسازی نمای جانبی راه شیری توسط تلسکوپ «گایا»

«تغییر ساعت کاری ادارات» و دردسرهای دوباره والدین

دیدار مدیرکل آموزش با دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید مدارس و دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان

قاچاقچی سوخت در گیلان محکوم شد

سخنگوی دولت، مدرسه خیرساز مهر اعظام را در منطقه محروم رشت افتتاح کرد

دهیاران پیشگام توسعه روستاها

نتایج انتخابات کانون مداحان رشت مشخص شد

بازدید سخنگوی دولت از 2 مجتمع تولیدی در بندرانزلی

پیش‌بینی بارش باران و کاهش دما در گیلان

نخستین المپیاد سگ‌های زنده‌یاب کشور در گیلان

حذف بخش‌هایی از کتاب «هارداسان» پیش از چاپ!

حضور نخستین کتابخانه عمومی سیار بین شهری همدان در نمایشگاه کتاب تهران

رونمایی از خاطرات همسر دانشمند هسته‌ای «شهید علی‌محمدی» توسط سعید جلیلی

افتتاح یک مدرسه خیّرساز در رشت

تعیین تکلیف مزایده فرکانس‌های 3600 و 3700 مگاهرتز در هفته جاری

نشست صمیمانه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با مدیران صندوق قرض‌الحسنه شاهد

سفر یک روزه مدیر کل بنیاد مازندران به شهرستان بهشهر

اینفوگرافیک برنامه‌های بزرگداشت هفته خدمت